جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟ زمان ثبت نام انتخابات شورای شهر ۱۴۰۴

بررسی لایحه «موافقتنامه انتقال محکومین بین ایران و روسیه»

جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام عصر امروز چهارشنبه بیست و چهارم شهریورماه به ریاست آیت الله آملی لاریجانی و با حضور دبیر و اعضای مجمع تشخیص مصلحت تشکیل شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۶ - ۲۴ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 15
کد خبر: ۱۰۲۳۲۳

به گزارش راهبرد معاصر جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام عصر امروز چهارشنبه بیست و چهارم شهریورماه به ریاست آیت الله آملی لاریجانی و با حضور رئیس جمهور، رئیس قوه قضائیه ،رئیس مجلس شورای اسلامی، دبیر و اعضای مجمع تشکیل شد.

آیت الله آملی لاریجانی در ابتدای این جلسه ضمن تسلیت رحلت سردار سرلشکر سیدحسن فیروزآبادی رئیس سابق ستاد کل نیروهای مسلح و مشاور عالی نظامی فرماندهی کل قوا و از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام، خدمت طولانی در نظام جمهوری اسلامی ایران را از ویژگی‌های او دانست و گفت: از خدا می‌خواهیم که روح ایشان را با ارواح طیبه شهدا، امام (ره)، صدیقین و ائمه اطهار(ع) محشور کند.

در این نشست که رئیس سازمان انرژی اتمی، وزیر کشور، وزیر دادگستری، وزیر اطلاعات، برخی از اعضای شورای نگهبان، رئیس کمیسیون امنیت ملی و رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی نیز حضور داشتند، لایحه «سند الحاقی اصلاح موافقنامه بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت فدراسیون روسیه جهت معاضدت در پرونده‌های مدنی و جزایی» مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

بر اساس این گزارش سرانجام پس از بحث و بررسی این لایحه که در جلسه قبل برای رفع پاره‌ای از ابهامات به کمیسیون مربوطه ارجاع شده بود، با رای دو سوم اعضای مجمع، نظر مجلس شورای اسلامی عیناً تصویب شد.

کلمات کلیدی: ایران روسیه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار