گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم

سرنوشت طلا‌ها و دلار‌های ضبط شده توسط طالبان چه شد؟

بانک مرکزی افغانستان اعلام کرد که طالبان بیش از ۱۲ میلیون دلار و مقداری طلای ضبط شده از مقام‌های سابق این کشور را توسط مسئولان طالبان تحویل گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۲ - ۲۵ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 16
کد خبر: ۱۰۲۳۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، بانک مرکزی افغانستان در بیانیه‌ای اعلام کرد که طالبان بیش از ۱۲ میلیون دلار پول نقد و مقداری طلا را که از خانه‌های مقامات سابق این کشور به دست آمده بود را به خزانه این بانک سپرده‌اند.

این تحول تازه در حالی صورت گرفته که نگرانی‌های مردم از بحران جدی اقتصادی در افغانستان افزایش یافته است. کمبود پول افغانی و دلار از مهم‌ترین چالش‌های اقتصادی در افغانستان محسوب می‌شود.

با این حال، بانک جهانی، صندوق بین‌المللی پول (IMF) و بانک مرکزی آمریکا، دارایی‌های افغانستان و دسترسی این کشور به کمک‌های بین‌المللی را به خاطر نبود شفافیت در ساختار حکومت افغانستان طی هفته‌های گذشته، به حالت منجمد قرار داده‌اند.

سازمان ملل متحد در گزارشی هفته گذشته هشدار داد که اگر دارایی‌های افغانستان آزاد نشود، بیش از ۹۷ در صد جمعیت افغانستان تا اواسط سال آینده میلادی زیر خط فقر قرار خواهند گرفت.


سازمان ملل در نشست دوشنبه (۲۲ شهریور) در ژنو ۱.۲ میلیارد دلار کمک به افغانستان متعهد شد، اما اظهارداشت که پولی در اختیار طالبان قرار نمی‌هد، اما از طریق سازمان‌ها و نهاد‌های خیریه، غذا و دارو و سایر نیازمندی‌ها را در آستانه زمستان به افغانستان می‌رساند.

«آذرخش حافظی» از اعضای ارشد اتاق تجارت و صنایع افغانستان نیز به رادیو آزادی گفته است که «کمک‌های خارجی قطع شد، ذخایر مالی افغانستان که پشتوانه پول ملی ما بود، از سوی مراجع بین‌المللی به حالت تعلیق در آمد. جریان پول در افغانستان بسیار مختل شده است و فعلاً اموالی را که داریم از ذخایر فروخته می‌شود. مال جدید خریداری نشده که دو یا سه ماه بعد، نیاز بازار را تکمیل کند»./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار