سرنوشت طلا‌ها و دلار‌های ضبط شده توسط طالبان چه شد؟-راهبرد معاصر
حزب الله از شهادت ۴ عضو خود خبر داد + عکس عراقچی: اگر قدرت نباشد دیپلماسی ابتر خواهد ماند امانی سفیر ایران در لبنان: هیچ تهدیدی ما را از حمایت از مقاومت باز نمی‌دارد کلینتون: به زودی یک رئیس‌جمهور زن در کشورمان خواهیم داشت واکنش حماس به ادعای خروج رهبران خود از قطر و نقل مکان به ترکیه اخراج صد‌ها هزار مهاجر از آمریکا در ۱۰۰ روز اول دولت ترامپ آنروا: هیچ آژانس دیگر سازمان ملل نمی‌تواند جایگزین ما شود سازمان امنیت فدرال روسیه یک حمله تروریستی را خنثی کرد واکنش عراقچی به تصمیم احتمالی اتحادیه اروپا مبنی بر تحریم خطوط کشتیرانی ایران پیام تسلیت حزب‌الله، حماس و جهاد اسلامی به مناسبت شهادت «محمد عفیف» موافقت بایدن با به‌کارگیری موشک‌های دوربرد توسط اوکراین علیه روسیه کشته‌شدن ۸ تروریست پ‌ک‌ک در سوریه و عراق زمین‌لرزه ۶.۲ ریشتری در ژاپن هشدار «گروسی» نسبت به ایمنی نیروگاه‌های هسته‌ای اوکراین در پی حملات روسیه ادعای هاآرتص: نتانیاهو با پایان جنگ در لبنان موافق است، اما از غزه خارج نمی‌شود

سرنوشت طلا‌ها و دلار‌های ضبط شده توسط طالبان چه شد؟

بانک مرکزی افغانستان اعلام کرد که طالبان بیش از ۱۲ میلیون دلار و مقداری طلای ضبط شده از مقام‌های سابق این کشور را توسط مسئولان طالبان تحویل گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۲ - ۲۵ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 16
کد خبر: ۱۰۲۳۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، بانک مرکزی افغانستان در بیانیه‌ای اعلام کرد که طالبان بیش از ۱۲ میلیون دلار پول نقد و مقداری طلا را که از خانه‌های مقامات سابق این کشور به دست آمده بود را به خزانه این بانک سپرده‌اند.

این تحول تازه در حالی صورت گرفته که نگرانی‌های مردم از بحران جدی اقتصادی در افغانستان افزایش یافته است. کمبود پول افغانی و دلار از مهم‌ترین چالش‌های اقتصادی در افغانستان محسوب می‌شود.

با این حال، بانک جهانی، صندوق بین‌المللی پول (IMF) و بانک مرکزی آمریکا، دارایی‌های افغانستان و دسترسی این کشور به کمک‌های بین‌المللی را به خاطر نبود شفافیت در ساختار حکومت افغانستان طی هفته‌های گذشته، به حالت منجمد قرار داده‌اند.

سازمان ملل متحد در گزارشی هفته گذشته هشدار داد که اگر دارایی‌های افغانستان آزاد نشود، بیش از ۹۷ در صد جمعیت افغانستان تا اواسط سال آینده میلادی زیر خط فقر قرار خواهند گرفت.


سازمان ملل در نشست دوشنبه (۲۲ شهریور) در ژنو ۱.۲ میلیارد دلار کمک به افغانستان متعهد شد، اما اظهارداشت که پولی در اختیار طالبان قرار نمی‌هد، اما از طریق سازمان‌ها و نهاد‌های خیریه، غذا و دارو و سایر نیازمندی‌ها را در آستانه زمستان به افغانستان می‌رساند.

«آذرخش حافظی» از اعضای ارشد اتاق تجارت و صنایع افغانستان نیز به رادیو آزادی گفته است که «کمک‌های خارجی قطع شد، ذخایر مالی افغانستان که پشتوانه پول ملی ما بود، از سوی مراجع بین‌المللی به حالت تعلیق در آمد. جریان پول در افغانستان بسیار مختل شده است و فعلاً اموالی را که داریم از ذخایر فروخته می‌شود. مال جدید خریداری نشده که دو یا سه ماه بعد، نیاز بازار را تکمیل کند»./تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده