آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد

آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌‌های کشور

آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌‌های کشور معاون مرکز مدیریت راه‌ها با اشاره به تردد روان در جاده‌‌های شمال، گفت: در حال حاضر ترافیک سنگین در آزادراه کرج-قزوین محدوده پایانه شهید کلانتری و ترافیک سنگین در آزادراه قزوین-کرج محدوده پل فردیس داریم.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۷ - ۰۶ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 28
کد خبر: ۱۰۳۷۹۹

به گزارش راهبرد معاصر مهدی مخبری درباره آخرین وضعیت ترافیک جاده‌های کشور‌، اظهار داشت: بر اساس اطلاعات بیش از 2300 دستگاه سامانه ترددشمار برخط‌ و 800 دستگاه دوربین نظارت تصویری، در حال حاضر اغلب جاده‌های کشور باز است و تردد در آن‌ها به روال عادی جریان دارد. 

* انسداد ‌محور خرم‌آباد-پل دختر و 6 جاده دیگر

وی با اشاره به انسداد چندین محور به دلیل کاهش ایمنی در مسیر، بیان کرد: در حال حاضر محور شهداد-نهبندان‌‌‌، جاده فرعی شمشک-دیزین، محور رامیان-اولنگ-شاهرود در استان‌های گلستان و سمنان، محور رباط پشت بادام-بیاضه در استان یزد، ‌‌جاده‌ خرم‌آباد-پل دختر، محور رویان - بلده در استان مازندران و محور پونل-خلخال، به دلیل نبود ایمنی کافی در مسیر مسدود ‌است.

* کاهش 9 درصدی ترافیک جاده‌ها

معاون مرکز مدیریت راه‌ها تصریح کرد: کل تردد ثبت شده در جاده‌ها بر اساس آخرین اطلاعات حاصل از رصد تعداد‌‌‌ 2339 دستگاه ترددشمار فعال در جاده‌ها، نسبت به روز قبل 9.4 درصد کاهش نشان می‌دهد، در همین مدت همچنین سهم وسایل نقلیه سنگین در ترافیک راه‌ها 12.6 درصد، بیشترین تردد بین ساعات 18 تا 19 و کمترین تردد بین ساعات 4 تا 5 صبح ثبت شد.

*‌ ‌3 آزادراه‌ ‌پرتردد‌‌ کشور‌‌ در شبانه‌روز گذشته

مخبری بیان داشت: در شبانه‌روز گذشته بیشترین تردد جاده‌ای در آزادراه ‌‌‌کرج-قزوین با 120 هزار تردد، آزادراه کرج-تهران با 119 هزار تردد و آزادراه قزوین-کرج‌ با 111 هزار تردد‌، ثبت شد.

* تردد روان در جاده‌های شمال

وی درباره آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌ها اظهار کرد: دوربین‌های نظارت تصویری در حال حاضر ‌تردد روان در محور هراز، فیروزکوه و کندوان، آزادراه تهران-شمال و آزادراه قزوین-رشت در مسیر رفت و برگشت‌ نشان می‌دهد.

معاون مرکز مدیریت راه‌ها درباره وضعیت جوی جاده‌ها‌ به بارش باران در برخی جاده‌‌های استان اردبیل اشاره کرد و گفت‌: ‌در دیگر جاده‌‌های کشور بارش و مداخلات جوی خاصی گزارش نشده است.

* ترافیک سنگین در برخی مقاطع آزادراه کرج-قزوین-کرج

مخبری همچنین از بروز ترافیک سنگین در آزادراه کرج-قزوین محدوده پایانه شهید کلانتری و ترافیک سنگین در آزادراه قزوین-کرج محدوده پل فردیس خبر داد‌./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار