هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است رونمایی از رقیب مدرن و پرادعای آیفون ۱۷ پرو مکس / شیائومی ۱۷ پرو مکس به بازار آمد؟   خواهر‌خواندگی بندرعباس و مومباسا در کنیا

اخبار رتبه بندی معلمان/ توضیحات حاجی پور درباره بودجه و زمان ابلاغ طرح رتبه بندی

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس با اشاره به طرح رتبه‌بندی معلمان با تاکید بر اینکه نیاز است پیشنهاد‌هایی به آن اضافه و پخته‌تر شود، گفت: نیاز داریم که بودجه این طرح نیز بیشتر شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۴ - ۱۳ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 05
کد خبر: ۱۰۴۵۰۶

به گزارش راهبرد معاصر، رضا حاجی‌پور سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس درباره سرانجام طرح رتبه‌بندی معلمان اظهار داشت: پیشنهاداتی درباره این طرح آمده و ایراداتی به آن نیز وارد است؛ نمایندگان پیشنهادات خیلی خوبی دادند که ان‌شاالله در صحن مورد بررسی قرار می‌گیرد. امیدواریم که بتوانیم چیز خوبی از آن دربیاوریم.

وی درباره اختلافی که بین دولت (دوازدهم) و مجلس بر سر میزان بودجه تخصیصی به این طرح وجود داشت، گفت: یک بودجه ۲۰ هزار میلیاردی برای آن در نظر گرفته شده است، اما بر اساس این بودجه، خیلی باید روی طرح کار انجام شود. همچنین با توجه به اینکه این طرح پنچ طبقه‌بندی رتبه دارد، احساس می‌شود که این طرح هنوز کامل نیست، اما روی تمام چیزی که باید محقق شود، کار می‌کنیم که اتفاق بیفتد.

نماینده مجلس یازدهم درباره اینکه گفته می‌شد طرح تا پیش از شروع سال تحصیلی ۱۴۰۰ ابلاغ می‌شود، بیان داشت: قول‌هایی را آقای نوبخت دادند که محقق نشد؛ بحث ۶۰ هزار میلیارد بودجه مطرح بود بنابراین ما در مسیری قرار گرفتیم که عملاً با یک بودجه روبرو هستیم که برای اجرای رتبه‌بندی نیازی به چکش‌کاری دارد و نیاز داریم که این بودجه بیشتر شود.

وی با تاکید بر اینکه پیشنهادات خیلی خوبی نمایندگان، همچنین وزرا و کسانی که از گذشته پیگیر این طرح بودند، مطرح کرده‌اند، گفت: پیشنهاد‌هایی که در مورد طرح اراه شده است عالی هستند و با ورود آن به صحن نیز پیشنهاد‌های دیگری دریافت خواهیم کرد.

حاجی‌پور در مورد اینکه دولت چه نظری درباره طرح رتبه‌بندی معلمان دارد، اضافه کرد: دولت حرفی ندارد، اما بستگی دارد چگونه ما پیشنهاد بدهیم تا آن‌ها بتوانند با ما همراهی کنند./ایلنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار