انفجار در «باجور» پاکستان؛ ۴ مقام دولتی کشته شدند اسلامی: پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران ادامه خواهد داشت مادورو: از واتس‌اپ برای جاسوسی و کشتار استفاده می‌شود؛ آن را حذف کردم نظر ترامپ درباره جنسیت همسر ماکرون! سنای آمریکا لایحه مالیاتی ترامپ را تصویب کرد ادعای رویترز: ایران آماده مین‌گذاری تنگه هرمز است ادامه پرواز پهپاد‌های مشکوک در عراق / سقوط ۲ پهپاد در سلیمانیه اسپوتنیک: برنامه هسته‌ای ایران کمترین آسیب را دیده است ترامپ: اسراییل با آتش بس ۶۰ روزه در غزه موافقت کرده است السودانی: تلاش برای فروپاشی نظام ایران پیامد‌های خطرناکی برای منطقه دارد عراقچی: میزان آسیب‌ها به «فردو» خیلی جدی و زیاد بوده است/ فناوری هسته‌ای ایران را با بمباران نمی‌توان از بین برد واکنش گروسی به تلاش مصر برای احیای روابط میان آژانس و ایران ایران خواستار تعلیق فوری کنست اسرائیل در اتحادیه بین‌المجالس شد اتحادیه اروپا آماده پذیرش تعرفه جهانی ۱۰ درصدی برای صادرات به آمریکا شد ادعا‌های واهی گروه ۷ علیه حقوق هسته‌ای مشروع ایران

سخنان کرملین درباره احتمال دیدار پوتین و آیت الله رئیسی

سخنگوی کرملین تصریح کرد که احتمال دیدار رؤسای جمهور ایران و روسیه تا پایان سال جاری میلادی و آمادگی برای برگزاری چنین دیداری وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۳ - ۱۵ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 07
کد خبر: ۱۰۴۷۱۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین امروز (پنجشنبه) در کنفرانس خبری خود از احتمال دیدار «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه و آیت‌الله «سیدابراهیم رئیسی» رئیس‌جمهور ایران تا پایان سال جاری میلادی خبر داد.

 

بنا بر گزارش خبرگزاری روسی «تاس»، وی در پاسخ به سؤالی در خصوص احتمال دیدار رؤسای جمهور روسیه و جمهوری اسلامی ایران گفت: «احتمال دیدار (ولادیمیر) پوتین (رئیس‌جمهور روسیه) و (آیت‌الله سیدابراهیم) رئیسی (رئیس‌جمهور ایران) تا پایان سال جاری منتفی نیست. آمادگی برای این دیدار وجود دارد و همه‌ چیز به مسئله همه‌گیری (کرونا) بستگی دارد».

 

اواخر شهریور ماه، پسکوف از تعویق دیدار پوتین و رئیسی به واسطه قرنطینه شدن رئیس‌جمهور روسیه به دلیل مشکوک بودن به کرونا خبر داد.

 

پیش از آن، «کاظم جلالی» سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه گفته بود که احتمالاً رئیسی و پوتین در حاشیه نشست سازمان همکاری شانگهای دیدار می‌کنند.

 

رئیس‌جمهور روسیه اواخر شهریور ماه طی یک تماس تلفنی به آیت‌الله رئیسی بر تداوم همکاری ایران و روسیه در زمینه مقابله با کرونا و همچنین تولید مشترک واکسن اسپوتنیک خبر داده بود.

 

ئیس جمهوری اسلامی ایران نیز در این تماس تلفنی به ولادیمیر پوتین گفت: توسعه و تعمیق همکاری‌های دو کشور را در همه ابعاد دنبال می‌کنیم.

 

آیت‌الله رئیسی همچنین با تاکید بر ضرورت تداوم همکاری‌های دو کشور در زمینه مقابله با کرونا از جمله در زمینه تولید واکسن مشترک، اظهار داشت: این همکاری‌ها باید تا ریشه‌کن شدن کامل این بیماری همه‌گیر با قوت ادامه یابد./فارس

 

ارسال نظر