واکنش به اعتراف دیرهنگام ظریف درباره برجام-راهبرد معاصر
قاضی‌زاده:با سربازی اجباری مخالفم/نیازمند کماندو هستیم پورمحمدی در نشست خبری: حتما در دولتم از امثال آقای پزشکیان استفاده می‌کنم قالیباف: سیاستمداران نباید در کار تخصصی هنرمندان دخالت کنند اسلامی: بیش از ۶۵ محصول رادیودارویی در سطح کشور تولید می‌کنیم پهپادهای ایرانی؛ برگ برنده ایران در جنگ‌های آینده قالیباف: مشکلات معیشتی با ظرفیت‌های موجود حل شدنی است گروسی شفاف‌تر صحبت کند قالیباف با آیت‌الله جوادی آملی دیدار کرد این مشمولان سربازی معاف می شوند بهادری‌جهرمی: دولتمردانی که از نامزدها حمایت می‌کنند، مرخصی گرفته‌اند قالیباف: مردم ما شایسته استفاده از خودروی مناسب هستند اعلام وصول طرح الزام دولت به تروریستی اعلام کردن ارتش کانادا جزئیات برنامه‌های هفته بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی محمد مخبر: شهید رئیسی به صورت میدانی رشد و رونق تولید را دنبال می‌کرد تاکید سرلشکرباقری بر افزایش حضور بانوان در سطوح دفاع و امنیت

واکنش به اعتراف دیرهنگام ظریف درباره برجام

کارشناس مسائل بین الملل گفت: صحبت‌هایی که اکنون آقای ظریف عنوان می‌کند، رافع مسئولیت ایشان نبوده و عذر بدتر از گناه است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۲ - ۱۵ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 07
کد خبر: ۱۰۴۷۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسین کنعانی مقدم کارشناس مسائل بین الملل  درباره اعتراف محمد جواد ظریف وزیر اسبق امور خارجه کشورمان به عدم مطالعه متن برجام و بی اطلاعی از واژه تعلیق در آن، اظهار داشت: صحبت‌هایی که اکنون آقای ظریف عنوان می‌کند، رافع مسئولیت ایشان نبوده و عذر بدتر از گناه است.

 

وی افزود: یک ملتی به آقای ظریف اعتماد کرده و ریش و قیچی را به دست ایشان داده تا از منافع یک کشور دفاع کند بنابراین چطور ممکن است ایشان بر سر متنی توافق کند که اطلاعی از محتوای آن به ویژه کلمات حساسی که در آن درج شده، نداشته باشد؟ در حالی که مجلس بارها این موضوع را در جلسات مطرح و آقای ظریف انکار کرده است.

 

این کارشناس مسائل بین‌الملل ادامه داد: من به خاطر دارم که در جلسه ای که با حضور آقای عراقچی در مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شده بود سوال پرسیدم که مدل اقتصادی برجام چیست و آقای عراقچی اظهار بی اطلاعی می کرد که مدلی ندارد و تاکید من این بود که اگر برجام نتواند در حوزه اقتصادی منافع ایران را تامین کند پس تعهدات ما برای چیست.

 

کنعانی‌مقدم با تاکید بر اینکه استراتژی آمریکا درخصوص ایران نفت در برابر غذا بود، گفت: آمریکا البته این استراتژی را در مورد عراق هم پیاده کرده بود چراکه همان سناتورهایی که علیه صدام قطعنامه می نوشتند امروز برای ایران تحریم وضع می‌کنند.

 

وی می‌گوید:‌ وقتی مسئول ارشد مذاکره کننده ما در این حد اطلاع ندارد چه توقعی است که مردم، مسئولان و رهبری به اینها اعتماد داشته باشد؟ ما خوشحال بودیم که گرچه به آمریکا اعتماد نداریم اما به تیم مذاکره‌کنندگان‌مان اعتماد داریم.

 

این کارشناس مسائل بین الملل تاکید کرد: اینکه اکنون این مباحث مطرح می‌شود به دلیل این است که تیم مذاکره کننده جدید متن برجام را مجدداً بازبینی و موشکافانه بررسی می‌کند و این آقایانی که متن نخوانده را امضا کرده‌اند باید پاسخگو باشند./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار