واکنش به اعتراف دیرهنگام ظریف درباره برجام-راهبرد معاصر
پیام سرلشکر باقری به مناسبت سالروز تاسیس "جهاد سازندگی" برنامه‌های هفتمین روز تبلیغات نامزدهای ریاست‌ جمهوری در رسانه ملی پزشکیان: من اصولگرا هستم/ برای کسب قدرت نیامده‌ام شرایط انتقال دانشجویان ایرانی شاغل به تحصیل از خارج به کشور دیدگاه نامزدهای ریاست جمهوری در خصوص اصلاح بورس رهبر انقلاب: برای انتخاب خوب ببینید چه کسی توانایی کار در جهت ملاک‌های انقلاب را دارد قاضی‌زاده هاشمی در نشست خبری: رئیس‌جمهور باید دارای جامعیت باشد پزشکیان با آیت‌الله جوادی آملی دیدار کرد اقامه نماز ظهر جمعی از نخبگان و مدال‌آوران علمی به امامت رهبر انقلاب بررسی نحوه اجرای قانون ساماندهی خودرو در دستور هفته جاری مجلس پیام رهبر انقلاب: برائت از جلادان غزه به همه جهان تسری یابد انتشار فهرست کابینه دولت پزشکیان غیرواقعی است نامه نمایندگان به منظور درباره احکام بازنشستگان فرهنگی انهدام باند توزیع مواد مخدر در نوار مرزی جنوب غرب توسط سپاه پاسداران برنامه تبلیغات انتخاباتی نامزدها در صدا و سیما امروز شنبه 26 خرداد

واکنش به اعتراف دیرهنگام ظریف درباره برجام

کارشناس مسائل بین الملل گفت: صحبت‌هایی که اکنون آقای ظریف عنوان می‌کند، رافع مسئولیت ایشان نبوده و عذر بدتر از گناه است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۲ - ۱۵ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 07
کد خبر: ۱۰۴۷۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسین کنعانی مقدم کارشناس مسائل بین الملل  درباره اعتراف محمد جواد ظریف وزیر اسبق امور خارجه کشورمان به عدم مطالعه متن برجام و بی اطلاعی از واژه تعلیق در آن، اظهار داشت: صحبت‌هایی که اکنون آقای ظریف عنوان می‌کند، رافع مسئولیت ایشان نبوده و عذر بدتر از گناه است.

 

وی افزود: یک ملتی به آقای ظریف اعتماد کرده و ریش و قیچی را به دست ایشان داده تا از منافع یک کشور دفاع کند بنابراین چطور ممکن است ایشان بر سر متنی توافق کند که اطلاعی از محتوای آن به ویژه کلمات حساسی که در آن درج شده، نداشته باشد؟ در حالی که مجلس بارها این موضوع را در جلسات مطرح و آقای ظریف انکار کرده است.

 

این کارشناس مسائل بین‌الملل ادامه داد: من به خاطر دارم که در جلسه ای که با حضور آقای عراقچی در مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شده بود سوال پرسیدم که مدل اقتصادی برجام چیست و آقای عراقچی اظهار بی اطلاعی می کرد که مدلی ندارد و تاکید من این بود که اگر برجام نتواند در حوزه اقتصادی منافع ایران را تامین کند پس تعهدات ما برای چیست.

 

کنعانی‌مقدم با تاکید بر اینکه استراتژی آمریکا درخصوص ایران نفت در برابر غذا بود، گفت: آمریکا البته این استراتژی را در مورد عراق هم پیاده کرده بود چراکه همان سناتورهایی که علیه صدام قطعنامه می نوشتند امروز برای ایران تحریم وضع می‌کنند.

 

وی می‌گوید:‌ وقتی مسئول ارشد مذاکره کننده ما در این حد اطلاع ندارد چه توقعی است که مردم، مسئولان و رهبری به اینها اعتماد داشته باشد؟ ما خوشحال بودیم که گرچه به آمریکا اعتماد نداریم اما به تیم مذاکره‌کنندگان‌مان اعتماد داریم.

 

این کارشناس مسائل بین الملل تاکید کرد: اینکه اکنون این مباحث مطرح می‌شود به دلیل این است که تیم مذاکره کننده جدید متن برجام را مجدداً بازبینی و موشکافانه بررسی می‌کند و این آقایانی که متن نخوانده را امضا کرده‌اند باید پاسخگو باشند./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار