واکنش به اعتراف دیرهنگام ظریف درباره برجام-راهبرد معاصر
رئیس سازمان امور اجتماعی منصوب شد موافقت مجمع تشخیص مصلحت با افزایش سهمیه دولت در صندوق بین‌المللی پول اطلاعیه سپاه صاحب الزمان(عج) در خصوص صدای انفجار در مورچه‌خورت رئیس جمهور: ادامه فیلترینگ با توجه به نارضایتی مردم قابل قبول نیست تصویب کلیات طرح تناسبی برگزار شدن انتخابات شورا‌ها تصویب پیشنهاد الحاق طرح ساماندهی کارکنان دولت به بودجه ۱۴۰۴ در کمیسیون اجتماعی سخنگوی هیأت رئیسه مجلس تغییر کرد پزشکیان: بهتر است رابطه با آمریکا را خودمان مدیریت کنیم بازدید فرمانده نیروی هوایی ارتش از جنگنده جی ۱۰ چین + عکس بیانیه سپاه: عملیات وعده صادق در امتداد آرمان شهید طهرانی‌مقدم است پزشکیان در دیدار اعضای شورای مرکزی حزب موتلفه: شرط اصلاح وضعیت کشور استفاده از ظرفیت همه نیرو‌های نخبه است معاون اول رئیس جمهور در اجلاس سازمان همکاری اسلامی: پیشنهاد ایران برگزاری همه‌پرسی بین فلسطینیان است گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و بن‌سلمان جزئیات حادثه تروریستی سراوان | شهدا از هموطنان اهل سنت استاندار سیستان و بلوچستان: چهار نفر از شهدای سراوان هنگام اقامه نماز به شهادت رسیدند/ تروریست‌ها بلوچ نبودند

واکنش به اعتراف دیرهنگام ظریف درباره برجام

کارشناس مسائل بین الملل گفت: صحبت‌هایی که اکنون آقای ظریف عنوان می‌کند، رافع مسئولیت ایشان نبوده و عذر بدتر از گناه است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۲ - ۱۵ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 07
کد خبر: ۱۰۴۷۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسین کنعانی مقدم کارشناس مسائل بین الملل  درباره اعتراف محمد جواد ظریف وزیر اسبق امور خارجه کشورمان به عدم مطالعه متن برجام و بی اطلاعی از واژه تعلیق در آن، اظهار داشت: صحبت‌هایی که اکنون آقای ظریف عنوان می‌کند، رافع مسئولیت ایشان نبوده و عذر بدتر از گناه است.

 

وی افزود: یک ملتی به آقای ظریف اعتماد کرده و ریش و قیچی را به دست ایشان داده تا از منافع یک کشور دفاع کند بنابراین چطور ممکن است ایشان بر سر متنی توافق کند که اطلاعی از محتوای آن به ویژه کلمات حساسی که در آن درج شده، نداشته باشد؟ در حالی که مجلس بارها این موضوع را در جلسات مطرح و آقای ظریف انکار کرده است.

 

این کارشناس مسائل بین‌الملل ادامه داد: من به خاطر دارم که در جلسه ای که با حضور آقای عراقچی در مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شده بود سوال پرسیدم که مدل اقتصادی برجام چیست و آقای عراقچی اظهار بی اطلاعی می کرد که مدلی ندارد و تاکید من این بود که اگر برجام نتواند در حوزه اقتصادی منافع ایران را تامین کند پس تعهدات ما برای چیست.

 

کنعانی‌مقدم با تاکید بر اینکه استراتژی آمریکا درخصوص ایران نفت در برابر غذا بود، گفت: آمریکا البته این استراتژی را در مورد عراق هم پیاده کرده بود چراکه همان سناتورهایی که علیه صدام قطعنامه می نوشتند امروز برای ایران تحریم وضع می‌کنند.

 

وی می‌گوید:‌ وقتی مسئول ارشد مذاکره کننده ما در این حد اطلاع ندارد چه توقعی است که مردم، مسئولان و رهبری به اینها اعتماد داشته باشد؟ ما خوشحال بودیم که گرچه به آمریکا اعتماد نداریم اما به تیم مذاکره‌کنندگان‌مان اعتماد داریم.

 

این کارشناس مسائل بین الملل تاکید کرد: اینکه اکنون این مباحث مطرح می‌شود به دلیل این است که تیم مذاکره کننده جدید متن برجام را مجدداً بازبینی و موشکافانه بررسی می‌کند و این آقایانی که متن نخوانده را امضا کرده‌اند باید پاسخگو باشند./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده