عکس/آماده شدن آرامگاه ابدی سرداران شهید محمدحسین باقری و شهید محرابی در قطعه ۲۴ گلزار شهدای بهشت زهرا هم جوار با شهید حسن باقری عکس/ می‌شود اینطور خانوادگی عاقبت به خیر شد... ارتباط این ۵ علامت ناشناخته با سرطان ریه تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ایران شنبه ۷ تیر ۱۴۰ لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ / پیروزی ایران و ۵ تیم دیگر در هفته دوم لیگ ملت‌ها نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

محمدرضا مختاری به فینال کشتی فرنگی نرسید

محمدرضا مختاری نماینده وزن ۷۲ کیلوگرم ایران با شکست برابر حریف ارمنستانی از رسیدن به فینال کشتی فرنگی قهرمانی جهان بازماند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۰ - ۱۵ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 07
کد خبر: ۱۰۴۷۴۴

به گزارش راهبرد معاصر نماینده وزن ۷۲ کیلوگرم ایران با شکست برابر حریف ارمنستانی از رسیدن به فینال کشتی فرنگی قهرمانی جهان بازماند. در ادامه رقابت های ۴ وزن نخست کشتی فرنگی قهرمانی جهان ۲۰۲۱ در اسلو پایتخت نروژ، محمدرضا مختاری در وزن ۷۲ کیلوگرم در مرحله نیمه نهایی مقابل امویان از ارمنستان با نتیجه ۱۰ بر ۶ شکست خورد و از رسیدن به فینال بازماند.

مختاری پیش از این در دور نخست، کریستوف بورگر از اتریش را ۹ بر صفر به برتری رسید، سپس برابر لی از کره‌جنوبی۱۲ بر ۲ به برتری رسید و در یک چهارم نهایی نیز مقابل غنی زاده از آذربایجان، ۹ بر یک صاحب برتری شد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. 

در ادامه این رقابت ها، پژمان پشتام در وزن ۸۲ کیلوگرم آخرین نماینده ایران در ۴ وزن نخست است که در نیمه نهایی به مصاف برهان آکبوداک از ترکیه به روی تشک می رود.

در وزن ۷۷ کیلوگرم، محمد علی گرایی دارنده ۲ مدال برنز جهان در دور نخست مقابل آیک مناتسکانیان از بلغارستان با نتیجه ۶ بر یک به برتری رسید و راهی هشتم نهایی شد. وی در دومین مبارزه نیز مقابل جلا بولکوادزه دارنده مدال طلای زیر ۲۳ سال جهان از گرجستان با نتیجه ۶ بر یک به برتری رسید و راهی یک چهارم نهایی شد اما در این مرحله مقابل رومن ولاسوف دارنده ۲ طلای جهان و ۲ طلای المپیک در همان تایم نخست با ارائه نمایشی ضعیف با نتیجه ۱۰ بر یک شکست خورد و از رسیدن به نیمه نهایی بازماند. گرایی برای حضور در گروه بازنده ها باید منتظر صعود رقیب روس به فینال باشد.

پیش از این سجاد عباس پور در وزن ۵۵ کیلوگرم در دور نخست مقابل حریفی از آمریکا تن به شکست ۱۰ بر یک داد و با توجه به شکست سنگین کشتی گیر آمریکایی در دور دوم مقابل حریفی از ارمنستان، عباس پور خیلی زود از دور رقابت ها کنار رفت./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار