دبیرکل حزب‌الله: جنایات اسرائیل با حمایت آمریکا به اوج رسیده است جزئیات تحریم‌‌های جدید اروپا علیه روسیه بقائی: ماکرون برای رد پیشنهاد ایران، چرا رسانه اسرائیلی را انتخاب کرد؟ زمان فعال‌سازی اسنپ‌بک علیه ایران به روایت اکسیوس پاسخ گروه‌های فلسطینی به اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس غزه توضیحات عراقچی درباره طرح پیشنهادی ایران به اروپا روایت آسوشیتدپرس از فشار سنگین آمریکا بر کشورها پس از ارائه قطعنامه ایران به آژانس تهدید ترامپ خطاب به خبرگزاری های منتقد؛ مجوز لغو می‌شود! جزئیات پیشنهاد عراقچی به اروپایی‌ها مشخص شد انتقاد شدید روسیه از حمله نظامی به تاسیسات هسته‌ای ایران واکنش ایران به قانون‌شکنی آمریکا در کنفرانس آژانس انرژی اتمی نبیه بری: آمریکا باید رژیم صهیونیستی را وادار به توقف حملات خود به لبنان کند واکنش روسیه به توافق ایران و آژانس: دلگرم کننده است! ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد درخواست رهبر حزب فرانسه برای استعفای مکرون

سید حسن نصرالله:ما همیشه در تیررس حملات و توطئه هستیم

دبیر کل حزب الله گفت:توطئه هنوز ادامه دارد و تلاش آمریکا در این زمینه همچنان ادامه دارد.ما همیشه در تیررس حملات هستیم و خطرناک‌ ترین حمله علیه ما، حمله به همگرایی، هماهنگی و همکاری میان ما است و باید گفت ما وقتی متحد شویم، پیروز می‌شویم.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۷ - ۲۷ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 19
کد خبر: ۱۰۶۰۷۵

به گزارش راهبرد معاصر  سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله امروز در مراسم افتتاحیه سی و پنجمین کنفرانس وحدت اسلامی سخنرانی کرد. به گفته دبیر کل حزب الله، تلاش‌هایی که از زمان پیروزی انقلاب اسلامی برای همگرایی مسلمانان در سراسر جهان اسلام انجام شده است تا حد زیادی به تحقق انسجام و وحدت کمک کرده تا از مرحله درگیری فرقه‌ای بگذریم.

او تاکید کرد:  آنچه قبل از بهار عربی ایجاد شد و گفت‌وگوها، تلاش‌های فکری، جلسات و چارچوب‌هایی که تشکیل شده بود، توانست پایه‌ای قوی و منسجم به ویژه بین اهل سنت و شیعیان ایجاد کند.

دبیر کل حزب الله گفت: امروز ما مرحله‌ای را که در آن تهدید به درگیر شدن با جنگ‌های فرقه‌ای بودیم، رد کردیم که این امر با یاری خدا، آگاهی، بصیرت و حضور افراد صادق و خون شهدا محقق شده است.

سید حسن نصرالله افزود: توطئه هنوز ادامه دارد و تلاش آمریکا در این زمینه همچنان ادامه دارد. این مستلزم آن است که همه ما بنشینیم و دوباره برنامه‌ریزی کنیم  به این امید که به هدف مورد نظر برسیم.

دبیر کل حزب الله گفت: ما باید از گذشته استفاده کنیم. از تجربیات قبلی بهره مند شویم. کارهایی را که بی فایده بود، کنار بگذاریم، از آنها دور شویم و سعی کنیم به دنبال چارچوب‌ها و ایده‌های خوبی باشیم و باید فرصت این کار فراهم شود.

نصرالله تاکید کرد: ما همیشه در تیررس حملات هستیم و خطرناک‌ترین حمله علیه ما، حمله به همگرایی، هماهنگی و همکاری میان ما است و باید گفت ما وقتی متحد شویم، پیروز می‌شویم.

وی ادامه داد: ما باید از تجربیات گذشته و دستاوردهای سال‌های گذشته استفاده کنیم و این را یک اولویت اصلی در سطح امت برای خنثی سازی توطئه‌های دشمن و متحد شدن بدانیم و بر پایه آن گام‌ها برای مرحله پیش رو را انتخاب کنیم.

دبیر کل حزب الله همچنین شرکت کنندگان در کنفرانس وحدت اسلامی را به ایجاد کمیته‌ای متشکل از تمام کشورهای اسلامی دعوت کرد و گفت که با این تشکیل این کمیته، کشورهای اسلامی می‌توانند دیدارهای حضوری و مستقیم داشته باشند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر