واژگونی خودروی زائران در محور امیدیه - ماهشهر ۴ کشته و مصدوم بر جای گذاشت وقوع زلزله قدرتمند ۶.۱ ریشتری در ترکیه وعده پرسپولیس پس از تجمع هواداران: ۲ بازیکن دیگر جذب می‌کنیم مصدومیت ۱۳ نفر بر اثر واژگونی ون زائران اربعین کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

واکنش به همکاری فدارسیون فوتبال با یک شرکت اسرائیلی

واکنش به همکاری فدارسیون فوتبال با یک شرکت اسرائیلی وزیر ورزش و جوانان درباره حضور شرکت‌هایی اسرائیلی در بحث تکنولوژی کمک داور ویدئویی، گفت: هنوز گزارش کاملی به دستم نرسیده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۲ - ۲۶ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 18
کد خبر: ۱۰۵۸۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛وزیر ورزش و جوانان در پاسخ به اینکه شنیده می شود شرکت های رژیم صهیونیستی پشت پرده ورود تکنولوژی VAR قرار دارند، تصریح کرد: هنوز گزارش دقیقی در این رابطه به دست بنده نرسیده است و منتظر ارجاع گزارش به صورت کامل و مشروح هستم.

 

حمید سجادی ضمن تبریک ۲۶ مهرماه به عنوان روز ملی ورزش و تربیت بدنی به جامعه ورزش و مردم، اظهار کرد: امیدوار هستیم سرآغاز سالی پربار برای فعالیت و پویایی ورزش کشور را شاهد باشیم و در ماه های پایانی شیوع ویروس کرونا با توجه به انجام واکسیناسیون و بازگشت زندگی به شرایط عادی، تلاش و پویایی برای مشارکت بیشتر مردم در ورزش نیز رقم بخورد.


وی ادامه داد: آمادگی جسمانی طی یک تا دو سال اخیر به دلیل شیوع ویروس کرونا تحت تاثیر قرار گرفت و امیدوار هستیم سطح آمادگی جسمانی مردم در کل کشور افزایش یابد.



وزیر ورزش و جوانان با اشاره به اینکه وزارت ورزش خود را مسئول آمادگی جسمانی مردم می داند و باید به فکر وضعیت آمادگی جسمانی جامعه ۸۰ میلیون نفری کشور باشد، گفت: باید شرایط به گونه ای فراهم شود تا هر قشری، هر نوع و تنوعی از ورزش را دوست دارد بتواند در آن فعالیت کند.



سجادی ادامه داد: نهضت بهزیستی از طریق ورزش در تمامی کشورهای دنیا در دستور کار است و بخش اعظم سبک زندگی به مشارکت، فعالیت ورزشی و بدنی مربوط می‌شود. ما نیز باید همانند سایر کشورهای دنیا نشان دهیم در ورزش عقب ماندگی نداریم و با امکانات و برنامه ریزی های صورت گرفته چه در سطح فدراسیون ها، باشگاه ها و ادارات کل ورزش و جوانان، شرایط را برای بهبود وضعیت ورزش کشور رقم بزنیم.



وزیر ورزش و جوانان در پاسخ به اینکه شنیده می شود شرکت های رژیم صهیونیستی پشت پرده ورود تکنولوژی VAR قرار دارند، تصریح کرد: هنوز گزارش دقیقی در این رابطه به دست بنده نرسیده است و منتظر ارجاع گزارش به صورت کامل و مشروح هستم.


وی ادامه داد: در عین حال علاقه‌مند هستیم در تمامی حوزه های ورزش از تکنولوژی روز دنیا بهره مند شویم./ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار