سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود پیام تسلیت رهبری درپی درگذشت حاج سیدمرتضی مستجابی پزشکیان: قرار نیست زیر چتر نامرد‌ها برویم/ از عزت‌مان با تهدید دیگران کوتاه نمی‌آییم معاون اجرایی رئیس‌جمهور: افزایش قیمت‌ها به دلیل عدم ثبات روانی است عارف: توسعه روابط با آفریقا سیاست ماست استاندار تهران: حضور اتباع خارجی و مهاجرت معکوس از تهران، چالش‌هایی مانند آلودگی هوا و بحران آب را ایجاد کرده فرمانده کل سپاه: هرگز در مقابل دشمن نترسیده‌ایم و محکم در مقابل آنان ایستاده‌ایم پزشکیان: ترامپ نمی‌تواند کاری کند، ما هستیم که تصمیم می‌گیریم توئیت عبری جدید اکانت رهبر معظم انقلاب پزشکیان: نخبگان بمانند و ایران را بسازند/ مهاجرت را رها کنید

مخبر:شرایط بازگشایی مراکز آموزشی فراهم شود

معاون اول رئیس جمهور امروز در جلسه کمیته تخصصی کرونا گفت:باید با مشارکت جدی مدارس و دانشگاه ها در خصوص رعایت دستورالعمل های بهداشتی زمینه های لازم برای بازگشایی مراکز آموزشی در کشور فراهم شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۵ - ۲۸ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 20
کد خبر: ۱۰۶۲۵۰

به گزارش راهبرد معاصر جلسه کمیته تخصصی کرونا بعدازظهر امروز(چهارشنبه) به ریاست معاون اول رییس جمهور برگزار شد. محمد مخبر در این جلسه پس از استماع گزارشی از میزان بالای واکسیناسیون دانش آموزان در کشور از تلاش های وزارت آموزش و پرورش و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این زمینه قدردانی و تأکید کرد: باید با مشارکت جدی مدارس و دانشگاه ها در خصوص رعایت دستورالعمل های بهداشتی زمینه های لازم برای بازگشایی مراکز آموزشی در کشور فراهم شود.

معاون اول رییس جمهور همچنین به میزان بالای واکسیناسیون در کشور در هفته های اخیر اشاره و تصریح کرد: خوشبختانه با سرعت گرفتن واردات واکسن و همچنین تولیدات داخلی، کمبود واکسن در کشور وجود ندارد.
در این جلسه که رییس دفتر رییس جمهوری، وزرای بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، فرهنگ و ارشاد اسلامی، سرپرست وزارت آموزش و پرورش و نمایندگان برخی از دستگاه های دولتی حضور داشتند دستگاه های مربوطه گزارشی از اقدامات انجام شده در خصوص میزان رعایت پروتکل های بهداشتی در سطح کشور و اطلاع رسانی به مردم در راستای مقابله با بیماری کرونا ارائه کردند.
دکتر عین الهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همچنین با ارائه گزارشی از میزان واکسیناسیون در کشور به ویژه کسانی که دوز دوم واکسن کرونا را دریافت کرده اند اظهار داشت: خوشبختانه تعداد افرادی که در روزهای گذشته دوز دوم واکسن کرونا را دریافت کرده اند روند صعودی داشته است و امیدواریم با ادامه نظارت ها بر رعایت پروتکل های بهداشتی، اجرای طرح قرنطینه هوشمند و تکمیل روند واکسیناسیون به سطح بالایی از ایمنی در جامعه در برابر ویروس کرونا دست یابیم.
 اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این جلسه گزارشی از مهمترین شبهات موجود در رسانه های رسمی و غیر رسمی درباره بیماری کرونا در کشور ارائه داد که مقرر شد برنامه ریزی لازم برای رفع این شبهات در افکار عمومی با همکاری دستگاههای ذیربط و مشارکت رسانه های همگانی صورت پذیرد.
در این جلسه همچنین گزارشی از دستورالعمل وظایف دستگاه ها در مدیریت هوشمند محدودیت ها در خصوص الزامات و ضمانت اجرایی فعالیت های پنج گانه و ثبت در سامانه مدیریت هوشمند بیماری های همه گیر(سامانه امید) در ادارات، فعالیت های تجاری، بازرگانی و خدمات و اصناف، مراکز آموزشی و خوابگاه ها، فعالیت های فرهنگی و اجتماعی و همچنین ترددها و حمل و نقل در سطح کشور ارائه شد./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر