هوای تهران چهار درجه سرد می‌شود احتمال تعطیلی پاساژ علاءالدین کاهش بیش از ۹۵ درصدی بارش‌ها در ۲۰ استان مدارس و ادارات تهران فردا چهارشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۴ تعطیل است؟ ضریب بومی‌گزینی در آزمون‌های استخدامی ۴۰ درصد افزایش یافت قوانین مرخصی معلمان و کارمندان دولت جزئیات جذب ٩٠ هزار نیروی فرهنگیان برای آموزش و پرورش خبر خوش برای آموزش و پرورشی‌ها: افزایش سن داوطلبان فرهنگیان تا ۳۰ سال و تعدیل مصوبه تاثیر معدل در کنکور به‌زودی ابلاغ می‌شود ماجرای پیدا شدن پیکر ۷۴ نفر در سد کرج چه بود؟ خبر مهم نماینده مجلس درباره قانون جدید مهریه؛ مجازات برای این مردان که طلاق می‌خواهند ارتقای رتبه معلمان مدارس محروم، روستایی و استثنایی از مهر امسال پای دادستانی به کلیپ غیراخلاقی بازیکن ملوان کشیده شد/ تشکیل پرونده قضایی چین ویزای جدیدی برای جذب نخبگان فناوری جهان معرفی کرد نارضایتی وزیر آموزش و پرورش از وضعیت سرانه آموزشی در این استان مشخصات دوربین گلکسی S26 و S26 پلاس سامسونگ + ظرفیت باتری جزییات تعطیلی مدارس استان تهران فردا سه شنبه ۲۰ آبان ماه ۱۴۰۴

آخرین اخبار از زمان بازگشایی مدارس + جزئیات

سرپرست وزارت آموزش و پرورش گفت: در راستای پیگیری دستورات ریاست جمهوری در سفر اخیر وی به کهگیلویه و بویراحمد، تمامی مدارس کانکسی بالای ۱۵ نفر و کپری در کشور و این استان برچیده می‌شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۵ - ۲۹ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 21
کد خبر: ۱۰۶۲۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ علیرضا کاظمی روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران یاسوج اظهار داشت: روزهای مهرماه ماه فصل شکوفایی علم و خرد هست و توفیق نصیبم شد در در این ایام پر مهر و نشاط در استان کهگیلویه و بویراحمد حضور پیدا کنم.
 
 
وی افزود: در سفر اخیر آیت الله ابراهیم رئیسی و هیات دولت به استان کهگیلویه و بویراحمد مقرر شد تمامی مدارس کپری و کانکسی جمع شوند که در این رابطه آمار و ارقام مدارس کانکسی در این استان بالاست و برنامه ریزی برای برچیده شدن این مدارس آغاز شده است .
 
 
 
کاظمی تصریح کرد: تمامی مدارس کانکسی بالای ۱۵ دانش آموز جمع آوری و در این استان کلنگ جمع آوری این کانکس ها برای اولین بار در کشور زده خواهد شد.
 
 
 
سرپرست وزارت آموزش و پرورش یکی دیگر از اهداف سفر خود به این استان کهگیلویه و بویراحمد را بررسی و احصا وضعیت و مشکلات آموزش و پرورش این استان برشمرد.
 
 
سرپرست وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: زلزله سی سخت آسیب زیادی به مدارس وارد کرد و هم اینک تعداد زیادی از آن ها بازسازی شده است .
 
 
طی۲ هفته آینده مدارس به سمت بازگشایی پیش می روند
 
کاظمی پیرامون نحوه بازگشایی مدارس عنوان کرد: بازگشایی مدارس امسال به ۲ دسته تقسیم شد که مدارس با جمعیت زیر ۱۵ نفر و کمتر که دسترسی به فضای آموزشی نداشتند حضوری برگزار شدند که بر اساس آخرین اطلاعات ۵۰ درصد مدارس در استان کهگیلویه و بویراحمد حضوری بودند.
 
 
سرپرست وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: از اول آبان ارزیابی بازگشایی مدارس توسط مدیران مدارس آغاز می شود.
 
 
وی افزود: ممکن است تا اواخر آبان و اوایل آذر مدارس را بازگشایی کنیم.
 
 
سرپرست آموزش و پرورش تصریح کرد: واکسیناسیون برای دانش آموزان ۱۲ تا ۱۸ در دست اجراست و آمار در این استان بالای ۸۰ درصد است.
 
 
وی ضمن قدردانی از روند پوشش واکسیناسیون ادامه داد: در کشور واکسیناسیون دانش آموزان از مرز ۷۰ درصد عبور کرده است.
 
 
کاظمی با اشاره به اینکه واکسیناسیون تضمین سلامت دانش اموزان را بالا می برد اظهار داشت : اما بازگشایی مدارس به واکسن گره زده نشده است./ایرنا
 
 
وی ادامه داد: باید تمامی پروتکل های بهداشتی همزمان در مدارس نیر مورد توجه قرار گیرند.
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار