تجربه یک بازیگر سرشناس از ترک اعتیاد دانشگاه‌ها و مدارس قزوین پنجشنبه تعطیل شد دانشگاه‌های تبریز هفته آینده مجازی شد تعطیلی مدارس استان اردبیل در روز پنجشنبه ۱۱ دی ۱۴۰۴ دانشجوی شریف بازداشت خود را تکذیب کرد / ماجرا چه بود؟ ترافیک سنگین در محور‌های فیروزکوه، چالوس و هراز ترافیک سنگین در مسیرهای شمالی؛ چالوس و آزادراه‌ها در وضعیت بحرانی اسامی استان‌های تعطیل در روز چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ چراغ سبز وزارت بهداشت به فروش اینترنتی دارو / سازمان غذا و دارو: مخالفتی وجود ندارد اما طبق ضوابط باید عمل شود طرح ترافیک چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ در تهران لغو شد؟ اختلال در اینترنت ایران / اتصال مردم این مناطق قطع شد نحوه برگزاری کلاس و امتحانات دانشگاه‌های سراسر کشور از ۱۴ دی ۱۴۰۴ اعلام شد اطلاعیه جدید درباره فعالیت مدارس تهران فردا چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴  تعطیلی مدارس و ادارات کهگیلویه و بویراحمد مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ ۹ فوتی، ۲ مفقودی و ۱۵ مصدوم در سیل و کولاک در کشور

آخرین اخبار از زمان بازگشایی مدارس + جزئیات

سرپرست وزارت آموزش و پرورش گفت: در راستای پیگیری دستورات ریاست جمهوری در سفر اخیر وی به کهگیلویه و بویراحمد، تمامی مدارس کانکسی بالای ۱۵ نفر و کپری در کشور و این استان برچیده می‌شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۵ - ۲۹ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 21
کد خبر: ۱۰۶۲۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ علیرضا کاظمی روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران یاسوج اظهار داشت: روزهای مهرماه ماه فصل شکوفایی علم و خرد هست و توفیق نصیبم شد در در این ایام پر مهر و نشاط در استان کهگیلویه و بویراحمد حضور پیدا کنم.
 
 
وی افزود: در سفر اخیر آیت الله ابراهیم رئیسی و هیات دولت به استان کهگیلویه و بویراحمد مقرر شد تمامی مدارس کپری و کانکسی جمع شوند که در این رابطه آمار و ارقام مدارس کانکسی در این استان بالاست و برنامه ریزی برای برچیده شدن این مدارس آغاز شده است .
 
 
 
کاظمی تصریح کرد: تمامی مدارس کانکسی بالای ۱۵ دانش آموز جمع آوری و در این استان کلنگ جمع آوری این کانکس ها برای اولین بار در کشور زده خواهد شد.
 
 
 
سرپرست وزارت آموزش و پرورش یکی دیگر از اهداف سفر خود به این استان کهگیلویه و بویراحمد را بررسی و احصا وضعیت و مشکلات آموزش و پرورش این استان برشمرد.
 
 
سرپرست وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: زلزله سی سخت آسیب زیادی به مدارس وارد کرد و هم اینک تعداد زیادی از آن ها بازسازی شده است .
 
 
طی۲ هفته آینده مدارس به سمت بازگشایی پیش می روند
 
کاظمی پیرامون نحوه بازگشایی مدارس عنوان کرد: بازگشایی مدارس امسال به ۲ دسته تقسیم شد که مدارس با جمعیت زیر ۱۵ نفر و کمتر که دسترسی به فضای آموزشی نداشتند حضوری برگزار شدند که بر اساس آخرین اطلاعات ۵۰ درصد مدارس در استان کهگیلویه و بویراحمد حضوری بودند.
 
 
سرپرست وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: از اول آبان ارزیابی بازگشایی مدارس توسط مدیران مدارس آغاز می شود.
 
 
وی افزود: ممکن است تا اواخر آبان و اوایل آذر مدارس را بازگشایی کنیم.
 
 
سرپرست آموزش و پرورش تصریح کرد: واکسیناسیون برای دانش آموزان ۱۲ تا ۱۸ در دست اجراست و آمار در این استان بالای ۸۰ درصد است.
 
 
وی ضمن قدردانی از روند پوشش واکسیناسیون ادامه داد: در کشور واکسیناسیون دانش آموزان از مرز ۷۰ درصد عبور کرده است.
 
 
کاظمی با اشاره به اینکه واکسیناسیون تضمین سلامت دانش اموزان را بالا می برد اظهار داشت : اما بازگشایی مدارس به واکسن گره زده نشده است./ایرنا
 
 
وی ادامه داد: باید تمامی پروتکل های بهداشتی همزمان در مدارس نیر مورد توجه قرار گیرند.
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار