پزشکیان: با برطرف کردن کانون‌های ناآرامی مانع سوءاستفاده دشمنان شویم جیش‌الظلم مسئولیت انفجار چابهار را بر عهده گرفت برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان طرح مجلس برای ساماندهی و شفافیت عملکرد شرکت‌های دولتی رهگیری پهپاد کرّار توسط جنگنده رهگیر میگ ۲۹ سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود پیام تسلیت رهبری درپی درگذشت حاج سیدمرتضی مستجابی پزشکیان: قرار نیست زیر چتر نامرد‌ها برویم/ از عزت‌مان با تهدید دیگران کوتاه نمی‌آییم معاون اجرایی رئیس‌جمهور: افزایش قیمت‌ها به دلیل عدم ثبات روانی است عارف: توسعه روابط با آفریقا سیاست ماست

افول جایگاه آمریکا در نزد افکار عمومی دنیا را شاهد هستیم

معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: بحث افول جایگاه آمریکا در نزد افکار عمومی دنیا را شاهد هستیم و دیگر رسانه هایی غربی نمی توانند چهره آمریکا را بزک کنند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۰ - ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 02
کد خبر: ۱۰۷۹۵۷

به گزارش راهبرد معاصر سیدمحمد حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور طی نشستی که به مناسبت 13 آبان در لانه جاسوسی سابق آمریکا برگزار شد، در جمع دانشجویان گفت: امروز ما با قدرت در مقابل آمریکا ایستاده ایم و هر جا لازم بوده پاسخ کوبنده به آنها دادیم. امروز مردم دنیا باور کردند که می توانند در مقابل آمریکا بایستند و انشاالله در نهایت ما به سمت و سویی خواهیم رفت قدرت استکباری به طور کامل رو به افول برود.

معاون رئیس جمهور افزود: شاید برخی ها احساس کنند که سخنانی که ما در باره افول آمریکا مطرح می‌کنیم شعاری بیش نیست، در صورتیکه اندیشمندان غربی سالهاست در این باره بحث می کنند و خود آمریکایی ها هم بارها به این موضوع اذعان کرده اند.

وی افزود: وقتی به تاریخ نگاه می کنیم می بینیم برخی از امپراتوری ها و قدرت های بزرگ بودند که بعد از یک مدتی رو به افول رفتند. یا اینکه وقتی امام به گورباچف نامه نوشتند شاید آن زمان کسی بحث فروپاشی شوروی را باور نمی کرد اما در نهایت دیدیم که پیش بینی امام درست بود. الان هم شاید یک عده چنین تصور کنند آمریکا قدرت برتر است و هر کاری بخواهد انجام می شود ولی این گونه نیست و شواهد و قرائن بسیاری هم درباره افول آمریکا وجود دارد.

حسینی با اشاره به دوران ریاست جمهوری ترامپ در آمریکا، تصریح کرد: در دوره ترامپ بیشتر به مسئله افول آمریکا پرداخته شد و خیلی ها هم به این مسئله اعتراف کردند و به تعبیر مقام معظم رهبری آن دستکش مخملی و نقاب کنار رفت و چهره واقعی آمریکا مشخص شد و  اتفاقاتی که در داخل آمریکا رخ داد موقعیت آمریکا را در میان افکار عمومی زیر سوال برد.

معاون پارلمانی رئیس جمهور اضافه کرد: وقتی ترامپ می خواست روی کار بیاید به نوعی اعتراف کرد که قدرت آمریکا رو به کاهش است چون شعاری که مطرح کرد این بود که می‌خواهد مجدداً آمریکا را با عظمت کند. در نخستین سند راهبرد امنیت آمریکا هم که در سال ۲۰۱۳ منتشر شد به نوعی افول آمریکا به رسمیت شناخته شد چون محور برنامه‌های آنها تلاش برای جلوگیری و تاخیر انداختن این فول بود.

وی درباره شواهد افول آمریکا هم تاکید کرد: یکی از این شواهد بحث اقتصاد آمریکاست و همه دارند اعتراف می‌کنند که قدرت های جدید مثل چین در حال شکل گیری است که احتمالاً قدرت اول اقتصادی دنیا را در دست خواهد گرفت و این واقعیتی است که در حال رخ دادن است.

حسینی تصریح کرد: در کنار قدرت اقتصادی، قدرت نرم هم موضوع مهمی است، بالاخره قدرت نرم یک نقش بسیار تعیین کننده دارد و ضامن هژمون می‌تواند باشد. ما بحث افول جایگاه آمریکا در نزد افکار عمومی دنیا را شاهد هستیم و خود این یعنی افت قدرت نرم و دیگر رسانه هایشان نمی توانند چهره آمریکا را بزک کنند.

وی افزود: نتایج نظرسنجی های معتبر دنیا نشان می‌دهد جایگاهی که آمریکا در گذشته داشته افت کرده است.

 معاون پارلمانی رئیس جمهور با بیان اینکه نظام ناعادلانه ای که در آمریکا وجود دارد نمی تواند دوام داشته باشد، اظهار داشت: در دهه‌های گذشته وقتی آمریکا کوچکترین تهدیدی را انجام می داد خیلی از کشورها تسلیم می‌شدند اما وقتی دانشجویان و مردم سفارت این کشور که تبدیل به لانه جاسوسی شده بود را تسخیر کردند هیمنه آمریکا در دنیا فرو ریخت.

حسینی با اشاره به شکست آمریکا در جنگ‌های نیابتی گفت: اصل مقاومت برگرفته از جمهوری اسلامی است، مبارزه، ایستادگی، جهاد، شهادت و... این ها برگرفته از انقلاب اسلامی است و باعث شده آمریکا این شکست ها را در افغانستان، سوریه ، لبنان و ... متحمل شود.

وی گفت: قبل از انقلاب ایران کاملا وابسته به آمریکا بود و آمریکایی ها هرکاری می خواستند در ایران انجام می دادند اما امروز ما با قدرت در مقابل آمریکا ایستاده ایم و هر جا لازم بوده پاسخ کوبنده به آنها دادیم. امروز مردم دنیا باور کردند که می توانند در مقابل آمریکا بایستند و انشاالله در نهایت ما به سمت و سویی خواهیم رفت که قدرت استکباری به طور کامل رو به افول برود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر