آغاز خروج نظامیان ارتش ایالات متحده آمریکا از بزرگترین پایگاه خود در سوریه تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و ویتکاف جزئیات نامه یک مقام ارشد حماس به عراقچی احتمال حضور گروسی در سومین دور مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان در ارتباط با آخرین وضعیت مذاکرات تهران ـ واشنگتن رایزنی السودانی و فرستاده آمریکا به سوریه درباره تحولات منطقه هشدار امنیتی سفارت آمریکا در مکزیک عراقچی به ترامپ: کنجکاوید بدانید چرا تسلیم نمی‌شویم؟ چون ما «ایرانی» هستیم عمان: خوشحالیم که مذاکرات ایران و آمریکا روز پنجشنبه برگزار می‌شود منابع پاکستانی: ۸۰ تروریست در حملات به افغانستان کشته شدند عراقچی: توافقی بهتر از برجام امکان‌پذیر است آکسیوس: مذاکرات ایران و آمریکا با یک شرط جمعه برگزار می‌شود العربی الجدید: برخی گروه‌های عراقی برای حمایت نظامی از ایران در صورت جنگ آماده شده‌اند عراقچی از مذاکرات با آمریکا در روز پنجشنبه در ژنو خبر داد عراق: در حال پیگیری بازگرداندن زندانیان داعش به کشور‌های خودشان هستیم/ تروریست‌هایی که به عراق منتقل شده‌اند، به بیش از ۶۷ کشور مختلف تعلق دارند

واکنش روسیه به ادعای عدم اجازه برداشت ایران از ۸ حلقه چاه گازی در خزر

سفارت روسیه در تهران ضمن تکذیب ادعای مطرح شده درباره اینکه «روسیه اجازه برداشت از هشت حلقه چاه گازی در دریای خزر را به ایران نداده»، این ادعا را تحریک عمدی با هدف تضعیف روابط دوستانه دو کشورخواند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۶ - ۱۲ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 03
کد خبر: ۱۰۸۰۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، سفارت روسیه در ایران ادعای مطرح شده مبنی بر این که «روسیه اجازه برداشت از هشت حلقه چاه گازی در دریای خزر را به ایران نداده است»، تکذیب کرد.

در واکنش به انتشار خبری در یکی از خبرگزاری‌های ایرانی در ارتباط با سخنان منتسب به «اردشیر دادرس» رئیس انجمن صنفی سی‌ان‌جی با موضوع وجود توافقی میان ایران و روسیه مبنی بر سلب اختیار روسیه از ایران برای برداشت از چاه‌های گازی در محدوده آبی کشورمان در دریای خزر، سفارت روسیه این ادعا را کذب خواند و افزود سفارت روسیه در ایران این اختیار را دارد که اعلام کند این موارد خلاف واقع بوده و یک تحریک عمدی با هدف تضعیف روابط دوستانه روسیه و ایران است.

به گزارش فارس، شرکت نفت خزر هم توضیحاتی را درباره شایعه ایجاد شده ارائه داد.

در توضیحات شرکت نفت خزر آمده است: سخنان منتسب به آقای اردشیر دادرس، رئیس انجمن صنفی سی‌ان‌جی با موضوع وجود توافقی میان ایران و روسیه مبنی بر سلب اختیار روسیه از ایران برای برداشت از چاه‌های گازی در محدوده آبی کشورمان در خزر، مصداق نشر اکاذیب، کاملا بی‌پایه و در تضاد با اصل نهم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران است؛ چنانچه اخیرا نیز دکتر کاظم جلالی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه در صحبت‌هایی اعلام کرد منافع ملی ایران مستقل است و به هیچ کشوری گره نخورده و سیاست خارجی ما به هیچ بلوک خاصی وابسته نبوده و همیشه تلاشمان این بوده که بر اساس منافع ملی خودمان عمل کنیم.»

فارس در گزارشی به بررسی این ادعا پرداخت و نوشت در حالی گفته شده روسیه اجازه برداشت از هشت حلقه چاه گازی در دریای خزر را به ایران نداده که تاکنون ایران اصلا میدان گازی‌ای در این منطقه کشف نکرده است./فارس

ارسال نظر