تهران چهارشنبه ۲۲ مرداد تعطیل است؟ دختر شهید سرلشکر باقری: شدت انفجار در حادثه اخیر به حدی بود که گاو صندوق منزل به حیاط همسایه پرتاب شد/ هیچ چیزی از خانه باقی نماند استاندار ایلام: تردد از مرز مهران به ۲ میلیون نفر رسید وزیر کشور: دولت مصمم است اختیارات لازم را به استانداران تفویض کند پزشکیان: کریدور زنگزور آن چیزی نیست که در خبر‌ها بزرگنمایی شده؛ خواسته‌های ایران رعایت شده است مهاجرانی: حذف ۴ صفر از پول ملی به تصویب دولت رسید/پول اصلی، واحد بزرگتر «تومان» و واحد خُردتر «ِقران» خواهد بود تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد

مخبر: سرعت گرفتن واکسیناسیون رضایتمندی مردم را به همراه داشته است

معاون اول رییس جمهور سرعت بخشیدن به روند واکسیناسیون در کشور طی سه ماه اخیر را یکی از دستاوردهای دولت سیزدهم دانست و گفت: جریان هایی در داخل و خارج کشور در تلاش هستند، با سیاه نمایی، اقدامات دولت را زیر سوال برده و یأس و ناامیدی در جامعه ایجاد کنند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۴ - ۱۲ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 03
کد خبر: ۱۰۸۱۴۸

به گزارش راهبرد معاصر محمد مخبر عصر امروز(چهارشنبه) در جلسه روسای کمیته های تخصصی ستاد ملی مقابله با کرونا اظهار داشت: خوشبختانه با تلاش های گسترده دولت، واکسیناسیون به یکی از نقاط قوت در عملکرد دولت تبدیل شده و خوشبختانه این امر رضایتمندی مردم را به همراه داشته است.

 

معاون اول رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت افزایش تلاش ها برای پیشگیری از پیک ششم کرونا، افزود: به فضل الهی با افزایش واردات واکسن و تولید واکسن داخلی، امروز مشکلی برای تأمین واکسن در کشور وجود ندارد و انتظار می رود با استمرار واکسیناسیون و تصمیم گیری درباره تزریق دوز سوم و دوز یادآور بر اساس پیشنهادات کمیته علمی، شاهد کاهش مرگ و میر در کشور باشیم.

 

در این جلسه که رئیس دفتر رئیس جمهور، معاون اقتصادی رئیس جمهور و وزرای بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، فرهنگ و ارشاد اسلامی، نیز حضور داشتند، گزارشی از آخرین وضعیت تزریق واکسن، روند هفتگی ابتلا و فوت در ایران، روند بستری روزانه، آخرین رنگ بندی شهرها و آمار فوت کشورهای دیگر ارائه شد.

 

در این جلسه همچنین گزارشی از وضعیت سلامت روان افراد مبتلا به کرونا و نیز سلامت روان در ایران و جهان در دوران پساکرونا ارائه شد.

همچنین در این جلسه پیشنهاداتی برای پیشگیری از وقوع پیک ششم کرونا و برنامه ریزی برای تزریق دوز سوم واکسن و دوز یادآور مطرح و پیشنهادات لازم در این خصوص برای ارائه در ستاد ملی کرونا جمع بندی شد.

ارسال نظر
آخرین اخبار