جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟ زمان ثبت نام انتخابات شورای شهر ۱۴۰۴

مخبر: سرعت گرفتن واکسیناسیون رضایتمندی مردم را به همراه داشته است

معاون اول رییس جمهور سرعت بخشیدن به روند واکسیناسیون در کشور طی سه ماه اخیر را یکی از دستاوردهای دولت سیزدهم دانست و گفت: جریان هایی در داخل و خارج کشور در تلاش هستند، با سیاه نمایی، اقدامات دولت را زیر سوال برده و یأس و ناامیدی در جامعه ایجاد کنند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۴ - ۱۲ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 03
کد خبر: ۱۰۸۱۴۸

به گزارش راهبرد معاصر محمد مخبر عصر امروز(چهارشنبه) در جلسه روسای کمیته های تخصصی ستاد ملی مقابله با کرونا اظهار داشت: خوشبختانه با تلاش های گسترده دولت، واکسیناسیون به یکی از نقاط قوت در عملکرد دولت تبدیل شده و خوشبختانه این امر رضایتمندی مردم را به همراه داشته است.

 

معاون اول رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت افزایش تلاش ها برای پیشگیری از پیک ششم کرونا، افزود: به فضل الهی با افزایش واردات واکسن و تولید واکسن داخلی، امروز مشکلی برای تأمین واکسن در کشور وجود ندارد و انتظار می رود با استمرار واکسیناسیون و تصمیم گیری درباره تزریق دوز سوم و دوز یادآور بر اساس پیشنهادات کمیته علمی، شاهد کاهش مرگ و میر در کشور باشیم.

 

در این جلسه که رئیس دفتر رئیس جمهور، معاون اقتصادی رئیس جمهور و وزرای بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، فرهنگ و ارشاد اسلامی، نیز حضور داشتند، گزارشی از آخرین وضعیت تزریق واکسن، روند هفتگی ابتلا و فوت در ایران، روند بستری روزانه، آخرین رنگ بندی شهرها و آمار فوت کشورهای دیگر ارائه شد.

 

در این جلسه همچنین گزارشی از وضعیت سلامت روان افراد مبتلا به کرونا و نیز سلامت روان در ایران و جهان در دوران پساکرونا ارائه شد.

همچنین در این جلسه پیشنهاداتی برای پیشگیری از وقوع پیک ششم کرونا و برنامه ریزی برای تزریق دوز سوم واکسن و دوز یادآور مطرح و پیشنهادات لازم در این خصوص برای ارائه در ستاد ملی کرونا جمع بندی شد.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار