سخنگوی سپاه: تجربه جنگ ۱۲ روزه باید مانع هر خیال خام دشمن شود، اسرائیل خوب می‌داند که قدرت موشکی ما چقدر است سردار نقدی: کسانی که با حکومت اسلامی مخالفت می‌کنند، در حقیقت با پیامبر مخالفت دارند با نظر و تصمیم ‎پزشکیان؛ همتی جانشین فرزین می‌شود همتی جایگزین فرزین در بانک مرکزی شد موافقت کمیسیون امور داخلی مجلس با کلیات طرح تشکیل وزارت مدیریت بحران سخنگوی ستاد انتخابات: ۷۰ هزار شعب اخذ رأی در کشور پیش‌بینی کرده‌ایم اعلام سه روز عزای عمومی و تعطیلی اهواز جزئیات ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان پزشکیان: پزشکیان: برنامه نوشته‌اند که مثلاً ایران ۳۶ ماه دیگر باید ساقط شود؛ اگر ما با هم باشیم، ۳۶ هزار سال دیگر هم نمی‌توانند این کار را بکنند / برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم آغاز فرآیند انتخابات شورا‌ها در استان تهران رهبر معظم انقلاب: تهاجم آمریکا در منطقه مغلوب ابتکار و شجاعت جوانان ایران شد خط فقر در تهران را حدود ۴۰ میلیون تومان اعلام شد رئیس مجلس: قدرت خرید مردم در بودجه 1405 باید افزایش یابد انتقاد ‌آیت‌الله علم‌الهدی از ‌وضعیت اقتصادی و اجتماعی امام جمعه موقت تهران: مسئولان باید به مردم توجه ویژه داشته باشند

واکنش دادستان کل کشور به ماجرای دزدی نفت ایران

دادستان کل کشور با اشاره به سرشکستگی آمریکایی‌ها در ماجرای دزدی نفت ایران گفت: نیروی دریایی سپاه پاسداران، کاری کرد، کارستان و مقابله‌ای جانانه با آمریکایی‌ها داشت و آنان را سرشکسته کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۶ - ۱۳ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 04
کد خبر: ۱۰۸۲۰۹

به گزارش راهبرد معاصر حجت‌الاسلام محمدجعفر منتظری صبح امروز در مراسم تکریم و معارفه دادستان جدید مرکز استان گلستان اظهار داشت: 60 سال است که دشمنی آمریکا با ملت ایران وجود دارد اما در طول 43 سال گذشته پوزه آمریکا با درایت امامین انقلاب اسلامی به خاک مالیده شده است.

 

وی با اشاره به برخی دسیسه‌ها و توطئه‌های آمریکا علیه ملت ایران افزود: در ایجاد گروهک‌ها و همچنین کودتای نظامی در ابتدای انقلاب و جنگل تحمیلی رد پای آمریکا مشخص است و فضا به‌گونه‌ای شد که دو قطب شوروی و آمریکا اختلافات خود را کنار گذاشتند و برای شکست انقلاب اسلامی به میدان آمده بودند.

 

دادستان کل کشور با اشاره مقابله جانانه نیروی دریایی سپاه با آمریکایی‌ها در ماجرای روز گذشته آن را حرکتی ارزشمند دانست و گفت: نیروی دریایی سپاه در برخورد با نیروهای آمریکایی کاری کرد، کارستان و نیروهای آمریکایی نیز در دفاع از نفتکش با تمام سرشکستگی نتوانستند اقدامی کنند.

 

وی افزود: انسان‌های والا مقام و از خودگذشته مانند حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی در برابر جریان خطرناک در منطقه ایستادند و اجازه ندادند که اهداف شوم مستکبران محقق شود و این تاریخ عجیب و برگ‌های بسیار زرین این ملت رقم زده است.

وی بیان داشت: کیفیت مقابله و نحوه آن در برابر توطئه‌های آمریکا تغییر پیدا کرده است و آمریکا در سه جبهه مسائل فرهنگی و امور اعتقادی، جنگ اقتصادی  و هویت با ملت ایران مقابله می‌کند. ما نیز وظیفه داریم در سه جبهه‌ای که دشمن پیش روی ملت ایران گشوده است، مقابله کنیم.

 

دادستان کل کشور خاطرنشان کرد: اگر در جامعه امنیت نباشد نمی‌توان کاری را پیش برد و انجام داد؛ بنابراین همه باید برای تحقق امنیت جامعه نقش خود را ایفا کنیم.

وی با تأکید بر اینکه سند تحول در قوه قضاییه اجرا می‌شود، گفت: انسان‌هایی که مسئولیت اجرای عدالت در جامعه را برعهده دارند باید این تحولات را اجرایی کنند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار