زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

شروط احتمالی واشنگتن برای ریاض چیست؟

نشریه فارن پالیسی به بررسی شروط احتمالی واشنگتن برای ریاض جهت نجات از باتلاق یمنی‌ها پرداخت.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۶ - ۱۵ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 06
کد خبر: ۱۰۸۴۸۶

به گزارش راهبرد معاصر نشریه فارن پالیسی در مطلبی به بررسی شروط احتمالی واشنگتن برای ریاض پرداخت و در این خصوص نوشت: آمریکا برای نجات عربستان از باتلاق یمنی‌ها احتمالا چندین شرط برای ریاض داشته باشد.

این روزنامه  نوشت: یمنی‌ها چندین سال است درحال پیشروی در مقابل عربستان هستند و آزادسازی مأرب یک نقطه عطف برای آن‌ها حساب می‌شود، البته سقوط مأرب بدترین سناریویی است که ممکن است برای عربستان پیش بیاید در واقع این شکست عربستان درمقابل انصارالله حساب می‌شود.

فارن پالیسی اضافه کرد: عربستان برای پایان جنگ یمن گزینه‌های محدودی دارد و آمریکا برای دخالت در این باتلاق شروطی را به ریاض تحمیل خواهد کرد. یکی از محتمل‌ترین شروط‌ها بازگرداندن فرماندهی نیرو‌ها به منصور هادی، رئیس‌جمهور فراری و مستعفی یمن یا فرماندهان آمریکایی است تا آنان را وارد جنگ مستقیم کند، اما بهای این کار استقرار نظامیان آمریکا در دریای سرخ و مرز‌های عربستان است که به نظر می‌رسد عربستان که خود به دنبال کنترل باب‌المندب است این شرط را نپذیرد.

فارن پالیسی در انتها نیز نوشت: خوب یا بد این احتمالات صفر است که دولت بایدن (رئیس‌جمهور آمریکا) تلاش کند از پیروزی کامل انصارالله جلوگیری کند، یا با سعودی‌ها برای تسلیح و سازماندهی بهتر دولت هادی و متحدان محلی آن همکاری  کند  یا به ارتش آمریکا دستور بدهد به طور مستقیم در این جنگ دخالت کنند. بنابراین، پس از پایان احتمالی جنگ، آمریکا باید بتواند امنیت کشتی‌های خود را در دریای سرخ که دیگر به دست یمنی‌ها می‌افتد، تامین کند.

با توجه به پیشروی‌های ارتش و کمیته‌های مردمی یمن در آزادسازی استان راهبردی مأرب، جهان این احتمال را می‌دهد بعد از هفت سال از تجاوز عربستان و یک ائتلاف متجاوز عربی به یمن بالاخره جنگ علیه یمنی‌ها پایان یابد./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر