پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است نماینده رهبری به شش کشور عربی هشدار داد حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است ترکیه: به گاز ایران، روسیه و آذربایجان نیاز داریم کانال ۱۲ از وسعت جاسوسی اسرائیلی‌ها برای ایران پرده برداشت حمله عربستان به یک شهر مرزی یمن اوشاکوف: عضویت اوکراین در ناتو در نشست پوتین-ویتکاف بررسی شد آزادی خدمه کشتی غرق شده «اترنیتی سی» و انتقال آنها از یمن به عمان ادعای دانون: اسرائیل به مرز‌های ۶۷ برنمی‌گردد، از جولان هم خارج نمی‌شود وال‌استریت ژورنال: آمریکا پهپاد‌های کپی‌شده از مدل‌های ایرانی را مستقر کرد نوجوان مصری با کمک هوش مصنوعی دوستش را کشت و جسد را تکه تکه کرد!

سفر مخفیانه پسر خلیفه به اسرائیل برای عادی سازی روابط

یک روزنامه چاپ رژیم صهیونسیتی مدعی شد که خلیفه حفتر فرمانده ارتش ملی لیبی، پسرش صدام را مخفیانه به تل‌آویو فرستاده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۸ - ۱۷ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 08
کد خبر: ۱۰۸۷۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، پسر حفتر در سفر مخفیانه‌اش به فلسطین اشغالی، در ازای عادی سازی روابط با اسرائیل، درخواست کمک نظامی و سیاسی کرده است.
این روزنامه صهیونیستی افزود: صدام حفتر در دیدار با مقامات تل آویو، پیام پدرش مبنی بر درخواست مساعدت نظامی سیاسی اسرائیل در مقابل ایجاد روابط دیپلماتیک بین لیبی و اسرائیل را انتقال داد.

بنا به این گزارش، سفر مخیانه پسر حفتر شامل دیدار‌های ۹۰ دقیقه‌ای با نهاد‌های امنیتی نامشخص بود. این دیدار‌ها در فرودگاه بن گوریون در شرق تل آویو برگزار شد.

هاآرتص در ادامه گزارش خود نوشت: با توجه به اینکه هیچ روابط دیپلماتیکی بین اسرائیل و لیبی وجود ندارد، هیچ گونه اظهارنظری از سوی حفتر یا طرف اسرائیلی در مورد این دیدار مطرح نشده است.



در همین رابطه، ایتای بلومنتال روزنامه نگار اسرائیلی گفته که دوشنبه گذشته یک هواپیمای شخصی متعلق به یک فرد نزدیک به ژنرال خلیفه حفتر از فرودگاه دبی در فرودگاه بن گوریون فرود آمد.

این خبرنگار صهیونیست به هویت مسافران هواپیما اشاره‌ای نکرد./برنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار