انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه
صابرین نیوز:

یک نظامی آمریکایی در عراق کشته شد

کانال تلگرامی صابرین نیوز در گزارشی اختصاصی خبر داد که یک افسر بلندپایه آمریکایی در پایتخت عراق کشته شده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۸ - ۱۸ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 09
کد خبر: ۱۰۸۹۶۶

به گزارش راهبرد معاصر، «صابرین نیوز»، بعدازظهر امروز (سه‌شنبه)، از کشته شدن یک نظامی آمریکایی در عراق خبر داد.

بر اساس این گزارش، یک افسر بلندپایه فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا در پایتخت عراق، بغداد، کشته شده است.

صابرین نیوز با اشاره به اینکه این نظامی در شرایط مرموزی کشته شده، اضافه کرد که این اتفاق دو روز پیش رخ داده است.

این گزارش در حالی منتشر شده است که فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا هنوز به این خبر واکنش نشان نداده و آن را رد یا تأیید نکرده است.

سازمان تروریستی «ستاد فرماندهی مرکزی ایالات متحده آمریکا» (سنتکام) یکی از شش ستاد فرماندهی کل نیرو‌های مسلح ایالات متحده آمریکاست و مرکز کنونی آن در پایگاه نیروی هوایی مک‌دیل در ایالت فلوریدای آمریکا قرار دارد.

واشنگتن و بغداد اعلام کرده‌اند که نیرو‌های رزمی آمریکایی تا پایان سال جاری میلادی خاک عراق را ترک خواهند کرد و مأموریت نیرو‌های آمریکایی مستقر در عراق به استشاری و آموزشی در عراق تغییر خواهد یافت.

در همین راستا، فرماندهی عملیات مشترک ارتش عراق اخیرا اعلام کرد که تعداد زیادی از نیرو‌های آمریکایی پایگاه «حریر» در شمال و پایگاه «عین الاسد» در غرب عراق را ترک کرده‌اند.

از طرف دیگر، فرماندهی عملیات مشترک ارتش عراق نیز سیزدهم ماه جاری اعلام کرد که نیرو‌های آمریکایی بخش عظیمی از تجهیزات نظامی خود را از عراق خارج کرده‌اند.

عملیات مشترک عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد که بیش از ۲۱۰۰ محموله حاوی تجهیزات نظامی ائتلاف بین‌المللی از خاک عراق خارج شده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار