انفجار در «باجور» پاکستان؛ ۴ مقام دولتی کشته شدند اسلامی: پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران ادامه خواهد داشت مادورو: از واتس‌اپ برای جاسوسی و کشتار استفاده می‌شود؛ آن را حذف کردم نظر ترامپ درباره جنسیت همسر ماکرون! سنای آمریکا لایحه مالیاتی ترامپ را تصویب کرد ادعای رویترز: ایران آماده مین‌گذاری تنگه هرمز است ادامه پرواز پهپاد‌های مشکوک در عراق / سقوط ۲ پهپاد در سلیمانیه اسپوتنیک: برنامه هسته‌ای ایران کمترین آسیب را دیده است ترامپ: اسراییل با آتش بس ۶۰ روزه در غزه موافقت کرده است السودانی: تلاش برای فروپاشی نظام ایران پیامد‌های خطرناکی برای منطقه دارد عراقچی: میزان آسیب‌ها به «فردو» خیلی جدی و زیاد بوده است/ فناوری هسته‌ای ایران را با بمباران نمی‌توان از بین برد واکنش گروسی به تلاش مصر برای احیای روابط میان آژانس و ایران ایران خواستار تعلیق فوری کنست اسرائیل در اتحادیه بین‌المجالس شد اتحادیه اروپا آماده پذیرش تعرفه جهانی ۱۰ درصدی برای صادرات به آمریکا شد ادعا‌های واهی گروه ۷ علیه حقوق هسته‌ای مشروع ایران
صابرین نیوز:

یک نظامی آمریکایی در عراق کشته شد

کانال تلگرامی صابرین نیوز در گزارشی اختصاصی خبر داد که یک افسر بلندپایه آمریکایی در پایتخت عراق کشته شده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۸ - ۱۸ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 09
کد خبر: ۱۰۸۹۶۶

به گزارش راهبرد معاصر، «صابرین نیوز»، بعدازظهر امروز (سه‌شنبه)، از کشته شدن یک نظامی آمریکایی در عراق خبر داد.

بر اساس این گزارش، یک افسر بلندپایه فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا در پایتخت عراق، بغداد، کشته شده است.

صابرین نیوز با اشاره به اینکه این نظامی در شرایط مرموزی کشته شده، اضافه کرد که این اتفاق دو روز پیش رخ داده است.

این گزارش در حالی منتشر شده است که فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا هنوز به این خبر واکنش نشان نداده و آن را رد یا تأیید نکرده است.

سازمان تروریستی «ستاد فرماندهی مرکزی ایالات متحده آمریکا» (سنتکام) یکی از شش ستاد فرماندهی کل نیرو‌های مسلح ایالات متحده آمریکاست و مرکز کنونی آن در پایگاه نیروی هوایی مک‌دیل در ایالت فلوریدای آمریکا قرار دارد.

واشنگتن و بغداد اعلام کرده‌اند که نیرو‌های رزمی آمریکایی تا پایان سال جاری میلادی خاک عراق را ترک خواهند کرد و مأموریت نیرو‌های آمریکایی مستقر در عراق به استشاری و آموزشی در عراق تغییر خواهد یافت.

در همین راستا، فرماندهی عملیات مشترک ارتش عراق اخیرا اعلام کرد که تعداد زیادی از نیرو‌های آمریکایی پایگاه «حریر» در شمال و پایگاه «عین الاسد» در غرب عراق را ترک کرده‌اند.

از طرف دیگر، فرماندهی عملیات مشترک ارتش عراق نیز سیزدهم ماه جاری اعلام کرد که نیرو‌های آمریکایی بخش عظیمی از تجهیزات نظامی خود را از عراق خارج کرده‌اند.

عملیات مشترک عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد که بیش از ۲۱۰۰ محموله حاوی تجهیزات نظامی ائتلاف بین‌المللی از خاک عراق خارج شده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر