بقایی با سفیر هند در تهران دیدار کرد رونمایی روبیو از برنامه‌های آمریکا برای ونزوئلا هشدار مجارستان به اروپا درباره جنگ مستقیم با روسیه ناتو: گرینلند برای استقرار نیرو‌های نظامی بیشتر آمریکا آماده است موضع‌گیری وزیر خارجه لبنان علیه حزب الله: حزب الله باید خلع سلاح و منحل شود گفت‌وگوی واشنگتن و کاراکاس برای صادرات نفت ونزوئلا رئیس جمهوری موقت ونزوئلا: حمله وحشیانه آمریکا، نقض حقوق بین‌الملل بود رسانه عبری: حماس صفوف نظامی خود را ترمیم کرده است وزیر خارجه ونزوئلا: از درخواست روسیه برای آزادی مادورو سپاسگزاریم پیام مکتوب عراقچی به فؤاد حسین غیبت سوال برانگیز ونس در کنفرانس خبری اعلام بازداشت مادورو حاکم شارجه امارات خود را نواده امام علی علیه السلام خواند رودریگز به‌عنوان رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا سوگند یاد کرد نتانیاهو از طریق پوتین به ایران پیام داد: قصد حمله نداریم ایروانی: آمریکا ریاکارانه و با ریختن اشک تمساح مدعی حمایت از مردم ایران است

سامانه S-۵۵۰ روسیه هم از راه رسید

وزارت دفاع روسیه خبر داد که سامانه جدید دفاع هوایی S-۵۵۰ ساخته شده اما هیچ‎گونه جزئیاتی درباره این سامانه ارائه نکرده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۹ - ۱۸ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 09
کد خبر: ۱۰۹۰۷۷

به گزارش راهبرد معاصر وزارت دفاع روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد که در دیداری که بین روزهای اول تا سوم نوامبر در شهر سوچی برگزار شد، «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه تاکید ویژه‌ای بر اهمیت توسعه پیشرفته سامانه‌های دفاع موشکی و دفاع هوایی کرده و درباره انتقال سامانه‌های اس-350، اس-500 و اس-550 به نیروهای مسلح این کشور تاکید کرده است.

وزارت دفاع روسیه هیچگونه جزئیات بیشتری درباره این سامانه جدید ارائه نکرده است.

این در حالی است که تنش‌ها میان روسیه و پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) طی ماه‌های اخیر به شدت افزایش یافته است.

از سوی دیگر روسیه بارها نسبت به استقرار ناوهای جنگی کشورهای غیر همسایه در دریای سیاه ابراز نگرانی کرده اما ناوهای جنگی آمریکا طی ماه‌های اخیر اقدام به حضور در دریای سیاه کرده‌اند.

استقرار نیروی دریایی ایالات متحده در بحبوحه تشدید تنش‌ها بین مسکو و ناتو بر سر اوکراین صورت گرفته است. ورود غیر قانونی ناوشکن انگلیسی به آب‌های منطقه‌ای روسیه نزدیک سواحل شبه جزیره کریمه که شلیک هشدار روسیه را به دنبال داشت باعث تشدید تنشها در این منطقه شده بود. انگلیس و آمریکا مخالف الحاق شبه جزیره کریمه به روسیه هستند و این اقدام را غیر قانونی می‌دانند و به همراه دیگر کشور‌های اروپایی از اوکراین حمایت می‌کنند. این درحالیست که روسیه مخالف این امر است و شبه جزیره کریمه را جزو اراضی خود می‌داند.

ناوگان ششم آمریکا یکی از هفت ناوگان فعال در نیروی دریایی ایالات متحده است. برخلاف بسیاری از کشورهای دیگر که عملیات دریایی آنها معمولاً محدود به مناطق نزدیک به سواحل خود است، ایالات متحده ناوگان خود را در سراسر جهان مستقر می‌کند. ناوگان ششم آمریکا در ناپل ایتالیا مستقر و حوزه ماموریت آن اروپا و آفریقاست./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار