ماجرای مدرک 15 ساله وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش چیست؟ +سند-راهبرد معاصر
رئیس جمهور: مسئولان به وعده‌های خود در خدمت‌رسانی به زائران اربعین عمل کنند پیشنهاددیوان‌محاسبات درباره شفافیت منابع هدفمندی یارانه‌ها اطلاعیه جدید سپاه درباره عملیات شهادت هنیه گزارش نیویورک‌تایمز از ترور شهید هنیه دروغ است طحان نظیف: طرح حمایت از مالکیت صنعتی در شورای نگهبان تائید شد دو ابهام شورای نگهبان درباره لایحه عفاف و حجاب مخبر: صهیونیست‌ها سیلی خواهند خورد سردار جلالی: طرح‌های پاسخ سریع به تهدیدات زیستی تدوین شود گفت‌وگوی وزیر کشور عراق و سردار احمدی‌مقدم درباره آخرین اقدامات اربعینی ایران و عراق سخنان هنیه در دیدار با رهبر انقلاب: ۶۰ نفر از خانواده ما در غزه شهید شدند کدام مقامات خارجی امروز با پزشکیان دیدار کردند؟ بیانیه شورای نگهبان: جهان به زودی شاهد نابودی رژیم صهیونیستی خواهد بود واکنش علی لاریجانی به ترور هنیه جلیلی:‌ خون اسماعیل هنیه مهر پایانی بر عمر رژیم صهیونیستی است دولت برای شهادت «اسماعیل هنیه» ۳ روز عزای عمومی اعلام کرد

ماجرای مدرک 15 ساله وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش چیست؟ +سند

تصویری در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد که نشان می‌داد ۳۰ ترم طول کشیده است تا مسعود فیاضی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش مدرک کارشناسی بگیرد؛ یعنی از ۱۳۷۳ تا ۱۳۸۸، اما اصل ماجرا چیست؟
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۶ - ۱۹ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 10
کد خبر: ۱۰۹۱۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور طی نامه‌ای خطاب به محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی، «مسعود فیاضی» را به عنوان گزینه پیشنهادی خود برای تصدی وزارت آموزش و پرورش معرفی کرد.

 

پس از این نامه و انتشار آن در رسانه‌ها برخی پایگاه‌های خبری و چهره‌های سیاسی، مخالفت‌هایی با این گزینه پیشنهادی مطرح کردند. در راستای این مخالفت‌ها تصویری در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد که نشان می‌داد، اخذ مدرک کارشناسی فیاضی 30 ترم تحصیلی به طول انجامیده است؛ یعنی از ۱۳۷۳ تا ۱۳۸۸!

 

اما اصل ماجرا چیست؟

بر اساس سندی که به دست پایگاه تحلیلی خبری نمایندگان ما رسیده است، نشان می‌دهد این ادعا صحت ندارد و وی مدرک کارشناسی خود را در سال ۱۳۷۸ دریافت کرده است.

 

در ادامه اصل مدرک مسعود فیاضی که در سال ۷۸ اخذ شده را مشاهده می‌کنید.

 

ماجرای مدرک 15 ساله وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش چیست؟ + مدرک

در همین رابطه احمد راستینه عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در گفت‌وگو با فارس گفت: آقای فیاضی تحصیلات دانشگاهی دارد و آن هم در رشته مهندسی عمران که یکی از نیازهای ضروری آموزش و پرورش تامین فضا و تجهیزات مناسب آموزشی و پرورشی است.

 

وی افزود: آقای فیاضی تحصیلات حوزوی هم دارد، یعنی در علوم اسلامی و انسانی سالها تا درس خارج دارای قوت است؛ همچنین تجربه آموزشی و پرورشی در مدارس دارد همچنین مدیرکل سازمان پژوهش و برنامه ریزی درسی وزارت آموزش و پرورش بوده است.

 

نماینده مردم شهرکرد در مجلس گفت: اخذ مدرک کارشناسی گزینه پیشنهادی آموزش و پرورش در سال 78 صورت گرفته و سایر شایعات درباره مدت طولانی اخذ مدرک ایشان فضاسازی‌های رسانه‌ای بوده و کذب است./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار