پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

تفکیک بخش جوانان از وزارت ورزش مخالف قانون اساسی است

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه ادله ارائه شده از سوی دولت برای تفکیک بخش جوانان از وزارت ورزش قابل دفاع نبوده است، خاطرنشان کرد: این مسأله مخالف اصل ۷۵ قانون اساسی و قانون برنامه ششم است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۳ - ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 12
کد خبر: ۱۰۹۲۱
به گزارش راهبرد معاصر ، نصرالله پژمانفر عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به مخالفت این کمیسیون با تفکیک بخش جوانان از وزارت ورزش و تشکیل دوباره سازمان ملی جوانان گفت: ادله ارائه شده از سوی دولت برای تفکیک بخش جوانان از وزارت ورزش قابل دفاع نبوده است.

 وی در ادامه اظهار داشت: گاهی می‌بینیم که مدیرانی که در دستگاه‌ها انتخاب می‌شوند، به حوزه فعالیت خود تعلق خاطر ندارند و کارها به درستی پیش نمی‌رود اما دولت به جا‌ی حل این مساله به دنبال تغییرات است.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس خاطرنشان کرد: نباید براساس توانمندی افرد ساختارهای موجود را کوچک یا بزرگ کنیم.

پژمانفر ادامه داد: باید دولت بررسی کند که آیا تمام اقدامات لازم برای کارآیی این معاونت را انجام داده است.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس یادآور شد: در این وزارتخانه تکالفیی نسبت به تهیه آیین‌نامه‌ها داشته است که هنوز نوشته نشده و درواقع این وزارتخانه شکل واقعی خودش را نگرفته و مسیری که باید طی می‌کرده را هنوز نگذرانده است.

وی خاطرنشان کرد: تفکیک بخش جوانان از وزارت ورزش مخالف اصل ۷۵ قانون اساسی و قانون برنامه ششم است، چراکه دولت مکلف است هر سال ۱۵درصد جمعیت خودش در بدنه کاهش دهد.

پژمانفر با بیان اینکه در شرایط خاص اقتصادی حاضر کشور نباید اولویت مجلس چنین بحث‌هایی باشد گفت: نباید با چنین طرح‌های پرابهام و غیرضروری وقت مجلس را گرفت.

وی افزود: انتظار مردم هم بر این است که برای طرحی که چندین بار در مجلس رد شده است، وقت را هدر ندهیم و عمده درخواست‌ها برای تغییرات ساختاری مبتنی بر کار کارشناسی نیست.

فارس
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار