فعالیت مدارس ابتدایی اراک و برخی از روستا‌ها فردا دوشنبه غیرحضوری شد آمار جدید ابتلا به تب دنگی در کشور/ پشه آئدس در کدام استان‌ها دیده شده است؟ اعلام ساعت کاری ادارات سیستان و بلوچستان تا نیمه فروردین مهار موج شدید آنفلوآنزا در کشور طی هفته جاری ادارات استان سمنان فردا تنها ۴ ساعت فعال خواهند بود کلاهبردار متروی تهران دستگیر شد کاهش زمان ثبت شرکت از یک ماه به دو روز مدارس ۴ شهرستان خراسان رضوی فردا در نوبت صبح غیرحضوری شد تأخیر ۲ ساعته آغاز به‌کار فردا شامل مراکز تعویض پلاک می‌شود؟ مدارس سراسر کشور فردا دوشنبه ساعت ۱۰ صبح باز می‌شوند اعلام جزئیات تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از فردا مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها یکشنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ موج بعدی بارش‌ها از راه می‌رسد / این استان‌ها منتظر بارش باشند مدارس برخی شهرستان‌های خراسان رضوی ۳۰ آذر تعطیل شد تغییر در برنامه امتحانات آموزش و پرورش از ۱۱ تا ۱۷ دی ۱۴۰۴ بازداشت ۳ مدعی نفوذ در دستگاه قضایی

نقشه مجلس برای رفع کمبود معلم

عضو کمیسیون آموزش مجلس گفت: طرحی در این کمیسیون در حال بررسی است که اگر به نتیجه نهایی برسد خانواده آموزش و پرورش اعم از غیر انتفاعی‌ها، نهضتی‌ها، خرید خدمتی‌ها، قبل و بعد از سال ۱۳۹۱ ساماندهی شده و با برگزاری یک آزمون داخلی در وزارت آموزش و پرورش برای همیشه تکلیف آن‌ها مشخص خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۹ - ۲۲ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 13
کد خبر: ۱۰۹۴۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، محمدرضا احمدی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی درباره عدم تعیین تکلیف و ساماندهی معلمان مدارس غیر انتفاعی اظهار داشت: برخی افراد مدارس غیر انتفاعی را مانند یک شرکت خصوصی می‌دانند، اما برخی دیگر معلمان مدارس غیر انتفاعی را بخشی از بدنه آموزش و پرورش تصور می‌کنند.

وی افزود: طرحی در یکی از کمیته‌های کمیسیون آموزش در حال بررسی است که اگر به نتیجه نهایی برسد خانواده آموزش و پرورش اعم از غیر انتفاعی‌ها، نهضتی‌ها، خرید خدمتی‌ها، قبل و بعد از سال ۱۳۹۱ ساماندهی شده و با برگزاری یک آزمون داخلی در وزارت آموزش و پرورش برای همیشه تکلیف آن‌ها مشخص خواهد شد.


عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: بعد از تصویب این قانون دیگر چیزی با عنوان وجود معلمان با عناوین مختلف شغلی که به صورت غیر رسمی در آموزش و پرورش فعالیت می‌کنند را نخواهیم داشت و بعد از آن جذب معلمان در این وزارتخانه فقط باید از مسیر دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجایی صورت گیرد.


احمدی اظهار داشت: باید آزمون داخلی برای جذب این دست از معلمان در آموزش و پرورش برگزار شود؛ ضمن اینکه این افراد حتماً بایستی آموزش‌های و دوره‌های لازم را دانشگاه فرهنگیان طی کنند.

وی عنوان کرد: بعد از تعیین تکلیف رتبه‌بندی معلمان در مجلس، اولویت کمیسیون آموزش تعیین تکلیف و ساماندهی نیرو‌های انسانی در آموزش و پرورش است و بنا داریم تا کمبود نیرو در این زمینه را تأمین کنیم.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصریح کرد: وزارت آموزش و پرورش هم اکنون تعداد ۱۲۰ هزار معلم در بدنه آموزش و پرورش کم دارد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار