وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌ها/ بارش پراکنده باران در محورهای ۳ استان تجرد در ایران زیر ذره‌بین آمار / ۷ میلیون مرد و ۴.۴ میلیون زن جوان هرگز ازدواج نکرده‌اند / ۲.۵ میلیون زن پس از فوت همسر تنها مانده‌اند هوای تهران سرد می‌شود؛ کاهش پنج درجه‌ای دما طی ۴۸ ساعت آینده بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران

نقشه مجلس برای رفع کمبود معلم

نقشه مجلس برای رفع کمبود معلم عضو کمیسیون آموزش مجلس گفت: طرحی در این کمیسیون در حال بررسی است که اگر به نتیجه نهایی برسد خانواده آموزش و پرورش اعم از غیر انتفاعی‌ها، نهضتی‌ها، خرید خدمتی‌ها، قبل و بعد از سال ۱۳۹۱ ساماندهی شده و با برگزاری یک آزمون داخلی در وزارت آموزش و پرورش برای همیشه تکلیف آن‌ها مشخص خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۹ - ۲۲ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 13
کد خبر: ۱۰۹۴۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، محمدرضا احمدی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی درباره عدم تعیین تکلیف و ساماندهی معلمان مدارس غیر انتفاعی اظهار داشت: برخی افراد مدارس غیر انتفاعی را مانند یک شرکت خصوصی می‌دانند، اما برخی دیگر معلمان مدارس غیر انتفاعی را بخشی از بدنه آموزش و پرورش تصور می‌کنند.

وی افزود: طرحی در یکی از کمیته‌های کمیسیون آموزش در حال بررسی است که اگر به نتیجه نهایی برسد خانواده آموزش و پرورش اعم از غیر انتفاعی‌ها، نهضتی‌ها، خرید خدمتی‌ها، قبل و بعد از سال ۱۳۹۱ ساماندهی شده و با برگزاری یک آزمون داخلی در وزارت آموزش و پرورش برای همیشه تکلیف آن‌ها مشخص خواهد شد.


عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: بعد از تصویب این قانون دیگر چیزی با عنوان وجود معلمان با عناوین مختلف شغلی که به صورت غیر رسمی در آموزش و پرورش فعالیت می‌کنند را نخواهیم داشت و بعد از آن جذب معلمان در این وزارتخانه فقط باید از مسیر دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجایی صورت گیرد.


احمدی اظهار داشت: باید آزمون داخلی برای جذب این دست از معلمان در آموزش و پرورش برگزار شود؛ ضمن اینکه این افراد حتماً بایستی آموزش‌های و دوره‌های لازم را دانشگاه فرهنگیان طی کنند.

وی عنوان کرد: بعد از تعیین تکلیف رتبه‌بندی معلمان در مجلس، اولویت کمیسیون آموزش تعیین تکلیف و ساماندهی نیرو‌های انسانی در آموزش و پرورش است و بنا داریم تا کمبود نیرو در این زمینه را تأمین کنیم.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصریح کرد: وزارت آموزش و پرورش هم اکنون تعداد ۱۲۰ هزار معلم در بدنه آموزش و پرورش کم دارد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده