پنج روز سرد و بارانی؛ هشدار هواشناسی برای ۲۲ استان مجسمه شکست والرین در مقابل ایرانیان از میدان انقلاب برداشته شد ترافیک سنگین در ورودی‌های غربی و شرقی تهران/ بارش برف و باران در چند محور کشور ادارات و بانک‌های هرمزگان فردا تعطیل شدند رأی پرونده قتل زهرا میرزایی مجری تلویزیون صادر شد ۱۰ فناوری برتر در سال ۲۰۲۶ را بشناسید واریز رفاهیات شب یلدا ویژه کارکنان آموزش و پرورش مدارس، ادارات و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ درآمد یوتوبر‌های فارسی با آپدیت جدید تا ۸۰ درصد کاهش یافت جزئیات تعطیلی خراسان رضوی تا پایان هفته تعطیلی مدارس شبانه‌روزی لامرد در روز چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴ پرداخت تفاضل دیه با کیست؟ اختلاف قوه قضائیه، وکیل اولیای دم و مجلس پلیس‌راه: به‌دلیل فعالیت سامانه بارشی در روز‌های ۲۵ تا ۲۷ آذر از سفر‌های غیرضروری خودداری کنید ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا / صدور هشدار برای ۱۵ استان کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ ورود به دانشگاه فرهنگیان آسان‌تر شد/ابلاغ مصوبه افزایش شرط سن ورود به دانشگاه فرهنگیان + جزئیات

تعیین تکلیف نیروهای نهضتی پیش‌ دبستانی و حق‌ التدریسی به کجا رسید؟

عضو کمیسیون آموزش گفت:موضوع ساماندهی نیروهای نهضتی پیش‌ دبستانی و حق‌ التدریسی در کمیسیون چندین ماه مطرح و در حال بررسی است .
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۸ - ۲۲ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 13
کد خبر: ۱۰۹۵۶۷

به گزارش راهبرد معاصر مهدی روشنفکر عضو کمیسیون آموزش مجلس در خصوص طرح ساماندهی کارکنان دولت و رفع تبعیض اظهار داشت: ساماندهی و مدیریت منابع انسانی مشابه‌ آن هم دغدغه دولت که ریاست جمهوری در رأس آن است و هم دغدغه مجلس است و در حال دنبال کردن ساماندهی نیروهای شرکتی و قراردادی و تبدیل وضعیت این نیروها در کمیسیون‌های مختلف از جمله کمیسیون اجتماعی مجلس هستیم.

وی افزود: در نگاه مدیریتی و نگاه کارآمدی نیرویی که نا‌امنی شغلی دارند نمی‌توانند اثر بخشی خوبی در نوع فعالیت واگذار شده داشته باشند.

نماینده شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون بیان کرد: قطع به یقین ساماندهی وضعیت شغلی نیروهای شرکتی و قراردادی نه تنها دغدغه شغلی و امنیتی این نیروها را حل می‌کند بلکه آرامش و ایجاد انگیزه را در کارمندان ایجاد و باعث کارایی فرد و به اوج رسیدن یک سازمان می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: بنده به جد پیگیر این موضوع و دغدغه‌مند هستم چرا که معتقدم علاوه بر اثر بخشی در انجام امور و فعالیت‌ها توسط جامعه هدف باعث تحول در جامعه نیز خواهد شد.

این نماینده مجلس با اشاره به اجرای طرح ساماندهی و مبحث خرید خدمت نیروهای خدماتی و وضعیت نیروهای نهضتی، مربی پیش دبستانی، حق‌التدریسی با اجرای ماده ۲۸ و بیکار شدن این نیروها، گفت: تحول منابع انسانی و برون سپاری حول محورهای غیر انتفاعی، پیش‌دبستانی، حق‌التدریسی و نهضتی مجموعه وسیعی از منابع انسانی در حوزه آموزش و پرورش را شامل خواهد شد.

روشنفکر گفت: از نظر جمعیتی و آماری که در این حوزه موجود است، خیلی از این افراد دوره جوانی خود را در حوزه‌های مختلف گذاشته‌اند و هزینه بسیار زیادی را متحمل شده‌اند و باید نسبت به وضعیت اشتغال آنها دقت لازم صورت بگیرد.

وی تصریح کرد: موضوع ساماندهی این نیروها در کمیسیون مربوطه چندین ماه مطرح و در حال بررسی است و همچنین شورا عالی انقلاب فرهنگی، شورای عالی آموزش، حتی حاکمیت و کمیسیون اجتماعی و آموزش و تحقیقات مجلس نیز در حال پیگیری و موضوع درحال بررسی است.

روشنفکر افزود: با توجه به کمبودهایی که در آموزش و پرورش موجود است و با توجه به تناسب بین آمار بین تعداد معلمان و دانش‌آموزان در جامعه نیاز است که این نیروهای بلاتکلیف ساماندهی و سازماندهی شوند.

وی با اشاره به اخراج یا خرید خدمت نیروهای خدماتی در سنوات گذشته گفت: در گذشته متولیان برای این کار مبنا و معیارهایی داشته‌اند که نمی‌خواهم ورود کرده و قضاوت کنم اما در حال تلاش هستیم که مشکلات این نیروها برطرف شود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار