ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟

مطهری:آمریکا آمادگی جنگ را ندارد زیرا اسرائیل در تیررس ایران است

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: آمریکا خود را به وادی جنگ با ایران نمی‌اندازد زیرا اسرائیل در تیررس ما است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۰ - ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 12
کد خبر: ۱۰۹۶۲
به گزارش  راهبرد معاصر ، علی مطهری نایب رئیس مجلس شورای اسلامی  در خصوص استقرار ادوات نظامی آمریکا در خلیج فارس، اظهار داشت: حضور نیروهای نظامی آمریکا در خلیج فارس بیشتر یک جنگ روانی است، آن‌ها آمادگی جنگ را ندارند مخصوصا اینکه اسرائیل در تیررس ما است و هیچ وقت خود را به این وادی نمی‌اندازند.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران باید به هوش باشد، بیان کرد: لازم است به وحدتی و مقاومتی که داریم ادامه دهیم، زیرا پس از مدتی آمریکا مجبور به تغییر روش میشود.

وی در خصوص پیشنهاد مذاکره ترامپ، افزود: اکنون وقت مناسبی برای مذاکره نیست، در گذشته نیز پیشنهاد مذاکره داشته‌اند اما اکنون وقت خوبی برای مذاکره بین ایران و آمریکا نیست.

مطهری در خصوص شماره تلفن دادن ترامپ به ایرانیان، ادامه داد: این موضوع نشان می‌دهد که مقاومت مردم و تدابیری که جمهوری اسلامی ایران به کار برده، موثر واقع می‌شود، حرف دل ترامپ مذاکره و معامله است.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ترامپ به دنبال یک معامله بزرگ با ایران است که از این برگ برنده در انتخابات آینده ریاست جمهوری آمریکا استفاده کند، گفت: شرایط نشان می‌دهد که آمریکا در پشت صحنه به دنبال جنگ نیست و می‌خواهند به نحوی ایران را پای میز مذاکره بیاورند و زیرا این موضوع را برای خودشان یک پیروزی بزرگ می‌دانند.

وی افزود: ما باید به هوش باشیم و اگر زمانی تصمیم به مذاکره داشته باشیم باید شرایط به گونه ای باشد که حمل بر ضعف و ذلت نباشد، اکنون زمان مناسبی برای مذاکره نیست.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: مذاکره در صورتی به نفع ایران خواهد بود که از مواضع خود عقب نشینی نکنیم

فارس
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار