سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

بهترین راه برای جلوگیری از پیری زودرس

ویتامین E خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد و از بافت‌های بدن در مقابل آثار مخرب رادیکال آزاد برخی از ترکیب‌های شیمیایی محافظت می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۳ - ۲۴ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 15
کد خبر: ۱۰۹۷۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، اولگا چونتونوا متخصص تغذیه در روسیه در مقاله‌ای می‌نویسد که ویتامین E یک ویتامین زنانه نامیده می‌شود، از پیری زودرس محافظت می‌کند.

اولگا چونتونوا، متخصص تغذیه در مقاله‌ای به این نکته اشاره می‌کند که چرا ویتامین E را زنانه می‌نامند و چگونه می‌توان کمبود آن را در بدن جبران کرد.

این متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: «ویتامین E در واقع اغلب «ویتامین زنانه» نامیده می‌شود. این ویتامین از بدن در برابر پیری زودرس محافظت می‌کند و به تولد نوزادی سالم کمک می‌کند. کمبود ویتامین E منجر به اختلال در عملکرد تولید مثل می‌شود.

وی افزود: مشکلات اصلی کمبود این ویتامین موجب دیستروفی عضلانی و همچنین اختلال در هماهنگی حرکات و مهمتر از همه، بدتر شدن بینایی است. پوست خاصیت ارتجاعی خود را از دست می‌دهد، مو کدر می‌شود و شروع به شکستن می‌کند.

این ویتامین خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد و از بافت‌های بدن در مقابل آثار مخرب رادیکال آزاد برخی از ترکیب‌های شیمیایی محافظت می‌کند.

این متخصص تغذیه غذا‌های حاوی ویتامین E را بادام، کلم بروکلی، ماهی قزل‌آلا، فلفل دلمه‌ای، روغن جوانه گندم، آووکادو برشمرد. این متخصص در پایان خاطرنشان کرد: به استثنای مصرف مشترک با ویتامین D می‌توان ویتامین‌ای را با دیگر ویتامین‌ها مصرف کرد، همچنین ویتامین‌های A و C برعکس با ویتامین E سازگاری دارند و ویتامین‌ای برای افراد مبتلا به صرع تجویز نمی‌شود./همشهری آنلاین

ارسال نظر