ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

بهترین راه برای جلوگیری از پیری زودرس

ویتامین E خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد و از بافت‌های بدن در مقابل آثار مخرب رادیکال آزاد برخی از ترکیب‌های شیمیایی محافظت می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۳ - ۲۴ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 15
کد خبر: ۱۰۹۷۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، اولگا چونتونوا متخصص تغذیه در روسیه در مقاله‌ای می‌نویسد که ویتامین E یک ویتامین زنانه نامیده می‌شود، از پیری زودرس محافظت می‌کند.

اولگا چونتونوا، متخصص تغذیه در مقاله‌ای به این نکته اشاره می‌کند که چرا ویتامین E را زنانه می‌نامند و چگونه می‌توان کمبود آن را در بدن جبران کرد.

این متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: «ویتامین E در واقع اغلب «ویتامین زنانه» نامیده می‌شود. این ویتامین از بدن در برابر پیری زودرس محافظت می‌کند و به تولد نوزادی سالم کمک می‌کند. کمبود ویتامین E منجر به اختلال در عملکرد تولید مثل می‌شود.

وی افزود: مشکلات اصلی کمبود این ویتامین موجب دیستروفی عضلانی و همچنین اختلال در هماهنگی حرکات و مهمتر از همه، بدتر شدن بینایی است. پوست خاصیت ارتجاعی خود را از دست می‌دهد، مو کدر می‌شود و شروع به شکستن می‌کند.

این ویتامین خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد و از بافت‌های بدن در مقابل آثار مخرب رادیکال آزاد برخی از ترکیب‌های شیمیایی محافظت می‌کند.

این متخصص تغذیه غذا‌های حاوی ویتامین E را بادام، کلم بروکلی، ماهی قزل‌آلا، فلفل دلمه‌ای، روغن جوانه گندم، آووکادو برشمرد. این متخصص در پایان خاطرنشان کرد: به استثنای مصرف مشترک با ویتامین D می‌توان ویتامین‌ای را با دیگر ویتامین‌ها مصرف کرد، همچنین ویتامین‌های A و C برعکس با ویتامین E سازگاری دارند و ویتامین‌ای برای افراد مبتلا به صرع تجویز نمی‌شود./همشهری آنلاین

ارسال نظر
آخرین اخبار