به گزارش راهبرد معاصر، اولگا چونتونوا متخصص تغذیه در روسیه در مقالهای مینویسد که ویتامین E یک ویتامین زنانه نامیده میشود، از پیری زودرس محافظت میکند.
اولگا چونتونوا، متخصص تغذیه در مقالهای به این نکته اشاره میکند که چرا ویتامین E را زنانه مینامند و چگونه میتوان کمبود آن را در بدن جبران کرد.
این متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: «ویتامین E در واقع اغلب «ویتامین زنانه» نامیده میشود. این ویتامین از بدن در برابر پیری زودرس محافظت میکند و به تولد نوزادی سالم کمک میکند. کمبود ویتامین E منجر به اختلال در عملکرد تولید مثل میشود.
وی افزود: مشکلات اصلی کمبود این ویتامین موجب دیستروفی عضلانی و همچنین اختلال در هماهنگی حرکات و مهمتر از همه، بدتر شدن بینایی است. پوست خاصیت ارتجاعی خود را از دست میدهد، مو کدر میشود و شروع به شکستن میکند.
این ویتامین خاصیت آنتیاکسیدانی دارد و از بافتهای بدن در مقابل آثار مخرب رادیکال آزاد برخی از ترکیبهای شیمیایی محافظت میکند.
این متخصص تغذیه غذاهای حاوی ویتامین E را بادام، کلم بروکلی، ماهی قزلآلا، فلفل دلمهای، روغن جوانه گندم، آووکادو برشمرد. این متخصص در پایان خاطرنشان کرد: به استثنای مصرف مشترک با ویتامین D میتوان ویتامینای را با دیگر ویتامینها مصرف کرد، همچنین ویتامینهای A و C برعکس با ویتامین E سازگاری دارند و ویتامینای برای افراد مبتلا به صرع تجویز نمیشود./همشهری آنلاین