از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد معاون اف بی آی استعفا داد فوری/ فرودگاه نجف تا ۲۴ ساعت آینده به روی پرواز‌های ایران بازگشایی می‌شود شیخ نعیم قاسم: از مواضع ایران اسلامی تجلیل می‌کنیم؛ دست از مقاومت نخواهیم کشید جزییات دیدار نتانیاهو با رئیس امارات در ابوظبی هیأت ایرانی در نیویورک: برنامه‌ای برای مذاکره با آمریکا نداریم رئیس‌جمهور صربستان استعفا کرد / علت چه بود؟ عراقچی: به شرط حسن نیت طرف مقابل آماده گفت‌و‌گو هستیم واکنش ترامپ به حادثه امنیتی نزدیک پایگاه هوایی آمریکا در انگلیس درخواست جنبش نجباء برای تحصن مقابل فرودگاه نجف در اعتراض به تعلیق پرواز‌های ایران عراقچی: حتی اگر به جنگ آخرالزمان منجر شود، محکم می‌ایستیم جزئیات حمله نیرو‌های مسلح به ۷ کشتی متخلف/ هشدار به کشتی‌هایی که بدون مجوز ایران از مسیر‌های تعیین‌شده عبور کنند

گفت‌وگوی اولیانوف با نماینده ایران در آژانس درباره سفر گروسی به ایران

گفت‌وگوی اولیانوف با نماینده ایران در آژانس درباره سفر گروسی به ایران نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین با رضا غائبی سرپرست نمایندگی ایران در سازمان‌های بین‌المللی درباره سفر به گروسی به ایران دیدار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۶ - ۲۶ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 17
کد خبر: ۱۱۰۱۷۱

به گزارش راهبرد معاصر «میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین از دیدار و گفت‌وگو با «محمدرضا غائبی» خبر داد.

وی در این خصوص در توییتی اعلام کرد: امروز با آقای رضا غائبی سرپرست نمایندگی ایران در سازمان‌های بین‌المللی در وین دیدار کردم. ما درباره رویدادهای مهم پیش رو شامل سفر مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به تهران، نشست شورای حکام آژانس، از سرگیری مذاکرات وین درباره برجام گفت‌وگو کردیم.

 

پیش‌تر، سرپرست نمایندگی جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل در وین و همچنین آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به گزارش فصلی آژانس واکنش نشان داد و گفت در گزارش جدید فصلی آژانس در خصوص اجرای برجام اعلام شده آژانس به فعالیت‌های راستی آزمایی و نظارتی خود در خصوص تعهدات مرتبط ایران ادامه داده است.

وی ضمن ارائه برخی توضیحات، افزود: با وجود تفاوت نظرهای فنی ما با آژانس، تعاملات در این زمینه بین دو طرف با هدف حل و فصل نهایی موضوعات فیمابین همچنان ادامه دارد و کشورهای عضو آژانس باید از هرگونه اظهارنظر عجولانه یا با اهداف سیاسی در این زمینه پرهیز کنند.

به گزارش فارس، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گزارش جدید خود اعلام کرد که ذخایر اورانیوم غنی‌شده ۲۰ درصد ایران به حدود ۱۴۸ کیلوگرم رسیده است. 

لازم به ذکر است دوشنبه هفته آینده (اول آذر ماه) رافائل گروسی مدیرکل آژانس قرار است به تهران سفر کند و یک روز بعد (سه‌شنبه) با محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی و حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه دیدار خواهد کرد. /فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار