اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری

چرا برخی از مدارس هنوز بازگشایی نشدند؟

چرا برخی از مدارس هنوز بازگشایی نشدند؟ به گفته معاون آموزش متوسطه شهرستان های استان تهران مدیر مدرسه با مشورت شورا‌ی مدارس و بررسی شرایط مدرسه بازگشایی را اعلام می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۵ - ۰۲ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 23
کد خبر: ۱۱۰۹۲۰

به گزارش راهبرد معاصر بهروز هاشمی معاون آموزش متوسطه شهرستان های استان تهران در خصوص مدارسی که هنوز به صورت حضوری بازگشایی نشدند، اظهار کرد:  طبق بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌هایی که از وزارت آموزش و پرورش ارسال می‌شود و زمانبندی و نحوه بازگشایی که دانش آموزان باید به صورت گروه بندی شده و هوشمند بازگشایی تدریجی و آرام به سمت تکمیل برود، به این صورت است که ابتدا مدیر مدرسه با مشورت شورا‌ی مدارس و بررسی شرایط مدرسه، بازگشایی را اعلام می‌کند.

او افزود: مجوز بازگشایی دانش آموزان در سامانه ثبت می‌شود و در کار گروهی مورد بررسی قرار می‌گیرد، خود ارزیابی مدیر تایید می‌شود تا برای این دسته از مدارس مجوز صادر شود.

هاشمی ادامه داد: در دوره متوسطه دوم بیش از ۹۳ درصد مجوز برای بازگشایی صادر شده است و ۷ درصد باقی مانده به دلایلی مانند، ثبت نام نکردن در سامانه برای اخذ مجوز و آماده نبودن سیستم‌های گرمایشی موفق به دریافت مجوز نشدند که تقریبا یک هفته به این نوع مدارس وقت داده می‌شود تا مشکل را حل کنند ومجوز بازگشایی را بگیرند.

معاون آموزش متوسطه شهرستان‌های تهران گفت: بازگشایی مدارس در دوره متوسطه اول ۸۶ درصد و در مدارس کاردانش و فنی و حرفه‌ای ۹۷ درصد از مدارس مجوز بازگشایی مدارس را دریافت کردند همچنین مدارس باقی مانده با رفع مشکلاتی مانند سیستم گرمایشی بازگشایی می‌شوند.

او بیان کرد: کارگاه‌ها در مدارس فنی و حرفه‌ای از سوم مهرماه به صورت حضوری برگزار شد و درس‌های نظری و غیر کارگاهی هم طبق زمانبندی اعلام شده از ۱۵ آبان ماه شروع شده است و تا چند روز آینده این مدارس به طور کامل بازگشایی می‌شوند/باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار