حزب پوتین رکورد زد؛ «روسیه متحد» ۳۵۵ کرسی دومای روسیه را به دست آورد نماینده لبنانی: توافق «چارچوب» پایان یافته/ اعتماد ما به حاکمیت متزلزل شده جدیدترین ادعای سنتکام علیه ایران درباره محاصره دریایی سقوط بالگرد آمریکایی با ۲ کشته دیدار پزشکیان و وزیر کشور پاکستان/ رئیس‌جمهور درباره آمریکا، منطقه و آینده چه گفت؟ اصابت پرتابه ناشناس به یک کشتی در تنگه هرمز ژوزف عون نامه‌ای از ترامپ دریافت کرد + جزییات  در دیدار امروز وزرای کشور ایران و پاکستان چه گذشت؟ جزییات گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه عربستان با همتایان کویتی، مصری و ترکیه‌ای انصار الله یمن: مصر، ترکیه و پاکستان اهداف بعدی حمله اسرائیل هستند ۱۴ کشته در حمله مسلحانه به نیرو‌های امنیتی پاکستانی جدیدترین ادعای سخنگوی سنتکام علیه ایران عراقچی به نیویورک رفت عراقچی به دوحه سفر کرد ترامپ: یا ایران را محو می‌کنم یا توافق می‌کنم/ آمادگی دارم با پزشکیان در نیویورک ملاقات کنم / حوثی‌ها قول داده‌اند با ما نجنگند اعلام آخرین وضعیت کنترل تنگه هرمز

واکنش الکاظمی به حوادث کردستان عراق

واکنش الکاظمی به حوادث کردستان عراق نخست وزیر عراق هرگونه حمله به معترضان در جریان تظاهرات دانشجویان در اقلیم کردستان را محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۶ - ۰۴ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 25
کد خبر: ۱۱۱۱۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، «مصطفی الکاظمی» نخست وزیر عراق در واکنش به اعتراضات اخیر در اقلیم کردستان با صدور بیانیه‌ای در شبکه‌های اجتماعی اعلام کرد، حوادث دردناک اخیر در اقلیم کردستان و به ویژه سلیمانیه مستلزم اتخاذ یک موضع مسئولانه از سوی همگان برای حفظ آرامش اجتماعی و جلوگیری از فروپاشی است.

نخست وزیر عراق افزود، برگزاری تظاهرات مسالمت آمیز یک حق تضمین شده برای همه در قانون اساسی بوده و هرگونه حمله به تظاهرات کنندگان و اموال عمومی یا خصوصی مردم رد و محکوم است.


دانشجویان دانشگاه سلیمانیه در اقلیم کردستان عراق از روز دوشنبه هفته جاری، اعتراضاتی را علیه تداوم قطع حمایت‌های مالی حکومت محلی آغاز کرده‌اند که با تداخل نیرو‌های امنیتی وابسته به اتحادیه میهنی کردستان به خشونت کشیده شده است.

این حمایت‌های ناچیز مالی که از 40 تا 100 هزار دینار برای دانشجویان در نظر گرفته شده، از سال 2014 و با شروع بحران اقتصادی اقلیم کردستان توسط حکومت محلی متوقف شده است، اینک با توجه به وضعیت اقتصادی موجود و عدم رسیدگی کافی به امورات تحصیلی، از سوی دانشجویان مطالبه می‌شود. البته با حوادثی که روز دوشنبه از سوی نیرو‌های امنیتی در دانشگاه سلیمانیه و علیه دانشجویان رخ داده است، آنان اعلام کرده‌اند که مطالبه جدید و جدی آنان بازگشت کرامت دانشجویان و جلوگیری از تداخل حزب در دانشگاه و فعالیت‌های آن است.

منابع محلی گفتند که دانشجویان خیابان نزدیک را دانشگاه را بسته‌اند و اعتراضات مشابهی در اربیل نیز انجام شده است.

نیروهای امنیتی با شلیک تیرهوایی و گاز اشک آور این تظاهرات را متفرق کرده بودند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha