مدارس و دانشگاه‌های مازندران تا پایان هفته غیرحضوری شد جزئیات تأثیر معدل در کنکور تصویب شد / برگزاری امتحان نهایی در پایه یازدهم فقط برای ۶ درس مدارس کردستان روز یکشنبه تعطیل است مدارس طالقان و آسارا تعطیل شد مدارس آذربایجان شرقی فردا غیرحضوری‌اند غیرحضوری شدن فعالیت مدارس ابتدایی استان زنجان در شیفت صبح فردا مدارس ابتدایی قزوین یکشنبه غیرحضوری شد دادستان کل کشور: مرخصی برای مدیران دارای مسئولیت در نوروز ممنوع است مدارس ۵ شهرستان استان کرمانشاه فردا یکشنبه غیرحضوری شد مدارس تهران یکشنبه غیرحضوری است؟ فردا مدارس ایلام غیرحضوری است / کار اداره‌ها با تأخیر آغاز می‌شود خارج کردن رحم ۳ کیلویی از شکم زن اسفراینی پذیرش ۱۸ هزار رد شده آزمون استخدامی آموزش و پرورش/ حدود ۵۷۰۰ نفر از شرکت‌کنندگان آزمون کیفیت بخشی مجدداً قبول شدند کولاک شدید در گردنه اسدآباد و گرین نهاوند صدور هشدار قرمز در گیلان/ پیش‌بینی بارش برف تا ۲ متر

عوارض خطرناک و جدی نشستن طولانی مدت

پزشکان معتقدند هرچه در طول روز کمتر بنشینید یا دراز بکشید، شانس شما برای داشتن یک زندگی سالم بیشتر خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۹ - ۰۹ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 30
کد خبر: ۱۱۱۶۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، مارک وایتلی، مشاور برجسته جراح ورید در انگلیس گفت: زندگی بی‌تحرک می‌تواند به سلامت رگ‌های پا آسیب برساند، زیرا نشستن طولانی‌مدت تحرک ماهیچه‌های پا را کاهش می‌دهد این امر باعث می‌شود در این ناحیه جریان خون کاهش یابد و در نتیجه به رگ‌های پا آسیب برسد.



وایتلی گفت: وقتی جریان خون در عروق پا کندتر می‌شود، محیط این عروق اسیدی‌تر می‌شود و می‌تواند به‌راحتی ایجاد لخته کند. افزایش اسیدیته در رگ‌ها همچنین می‌تواند باعث التهاب و درد در ساق پا شود.

او افزود: عفونت‌ها ممکن است باعث ایجاد لک‌های قرمز و خارش شوند در این ناحیه شود که به آن اگزمای وریدی می‌گویند، اگر پوست قهوه‌ای شود به معنای عارضه هموسیدرین است، اما زمانی که بافت سفت می‌شود به معنای اسکلرودرمی لب است.

وایتلی ادامه داد: تنبلی گاهی منجر به بیماری می‌شود. لخته شدن خون در ورید‌های پا، شامل احساسی شبیه گرفتگی یا گرما در ناحیه آسیب‌دیده است.

ترومبوز ورید عمقی پا‌ها در صورت عدم درمان می‌تواند منجر به عوارض جدی‌تری مانند آمبولی ریه می‌شود که در آن لخته خون در ورید حرکت می‌کند تا در ریه‌ها ساکن شود.

وایتلی توصیه کرد که از نشستن طولانی مدت حتی در حین کار خودداری کنید و با تمرین‌هایی مانند تمرین‌های کششی، جریان خون در پا را فعال کنید./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر