ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

نتایج سفر گروسی به ایران از نظر رئیس سازمان انرژی اتمی

نتایج سفر گروسی به ایران از نظر رئیس سازمان انرژی اتمی معاون رییس جمهوری و رییس سازمان انرژی اتمی درباره نتایج سفر رافائل گروسی به ایران هم گفت: دیدار ما با رافائل گروسی درباره مسائل ما با آژانس انرژی اتمی و کاملا روتین بود که دنبال می‌شود و چیز خاص و اضافه‌ای نداریم.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۵ - ۰۹ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 30
کد خبر: ۱۱۱۶۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، محمد اسلامی با اشاره به مذاکرات وین اظهار کرد: این مذاکرات درباره بازگشت آمریکا به برجام است و آن‌ها باید همه تحریم‌ها را لغو کنند و این باید عملی و قابل راستی آزمایی باشد.

معاون رییس جمهوری و رییس سازمان انرژی اتمی درباره نتایج سفر رافائل گروسی به ایران هم گفت: دیدار ما با رافائل گروسی درباره مسائل ما با آژانس انرژی اتمی و کاملا روتین بود که دنبال می‌شود و چیز خاص و اضافه‌ای نداریم.

مذاکرات برای رفع تحریم‌های ایران از روز گذشته در وین‌آغاز شده است. در این دور از مذاکرات که با ریاست علی باقری کنی برگزار می‌شود تیم کارکشته و مجربی از کارشناسان و دیپلمات‌های پیشین حضور دارند.

باقری رئیس هیأت ایرانی در پایان جلسه افتتاحیه گفتگو‌های رفع تحریم‌های ظالمانه علیه ملت ایران گفت: ما در این نشست بر این نکته تاکید داشتیم که عامل اصلی شرایط کنونی اقدام کشوری است که با نقض توافق و نقص قطعنامه شورای امنیت از توافق خارج شد و بر خلاف قانون و مقررات بین المللی، تحریم‌های گذشته را مجدداً باز گرداند و همین‌طور تحریم‌های جدیدی را علیه ملت ایران وضع کرد.

مذاکره کننده ارشد کشورمان در وین افزود: در نهایت قرار بر این شد که اولاً موضوع لغو تحریم‌ها به‌عنوان دستورکار اولیه کمیسیون مشترک برجام قرار بگیرد و برهمین اساس قرار شد صبح سه‌شنبه نهم آذرماه کارگروه بررسی موضوع لغو تحریم‌های غیرقانونی و ظالمانه علیه ملت ایران آغاز به کار کند.

وی یادآورشد: این خود یک دستاورد قابل توجه است که همه کشور‌های عضو گروه ۱+۴ به مطالبه به‌حق جمهوری اسلامی تن داده‌اند و تاکید و تصریح کرده‌اند که باید ابتدا وضعیت تحریم‌های غیرفانونی رژیم آمریکا علیه مردم ما روشن شود و بعد از آن در مورد سایر موارد بحث و بررسی و تصمیم‌گیری شود./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار