تاثیر مصرف روزانه قهوه در پیشگیری از ابتلا به کرونا-راهبرد معاصر
سخنگوی قوه‌قضائیه: در رابطه با حمله تروریستی امروز افرادی شناسایی و دستگیر شده‌اند تداوم بارش برف و باران تا دوشنبه در تهران / دمای پایتخت به صفر می‌رسد مدارس ابتدایی شیفت صبح دماوند فردا غیرحضوری شد دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: تغییرات برای کنکور ۱۴۰۴ نیست فعالیت همه مدارس مقطع ابتدایی و استثنایی زاهدان فردا غیر حضوری شد ۲۷ سال، میانگین سن مادران در اولین فرزندآوری مرگ بیش از ۳۰ هزار نفر در سال گذشته به علت آلودگی هوا زاهدان پس از ۷۲۳ روز سفیدپوش شد وجود ۲۴ میلیون ناوگان فرسوده در کشور پیام رییس قوه قضاییه در شهادت دو قاضی دیوان عالی  دو نوجوان ۱۷ ساله در جنوب ایران ۶۰۰ سکه پیدا کردند / حراج سکه‌های تاریخی ایران در آمریکا + تصاویر قاضی مقیسه که بود؟ / پرونده‌های مهم قاضی معروف؛ از تاجزاده تا شاخ‌های اینستاگرامی قاضی رازینی که در حمله تروریستی امروز به شهادت رسید، کیست؟ مدارس تهران فردا تعطیل است؟ مدارس ابتدایی فیروزکوه شنبه غیرحضوری شد

تاثیر مصرف روزانه قهوه در پیشگیری از ابتلا به کرونا

محققان دانشگاه نورث وسترن در ایالات متحده دریافتند مصرف یک یا چند فنجان قهوه در روز ممکن است خطر ابتلا به کووید-۱۹ را تا حدود ۱۰ درصد کاهش دهد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۵ - ۰۹ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 30
کد خبر: ۱۱۱۷۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، مصرف قهوه ممکن است تا حدودی از شدت بیماری کرونا و مرگ و میر ناشی از کووید-۱۹ بکاهد. قهوه دارای خواص آنتی‌اکسیدانی و ضد التهابی است. مصرف قهوه همچنین در کاهش خطر ابتلا به ذات الریه در افراد مسن تأثیر مثبت دارد. در مجموع، اثر محافظتی قهوه در پیشگیری از ابتلا به کرونا ثابت شده، اما نیازمند بررسی بیشتر است.

تیم تحقیقاتی دانشگاه نورث وسترن، سوابق ۴۰،۰۰۰ بزرگسال انگلیسی را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند و ارتباط موجود میان کرونا و مصرف روزانه مواد غذایی خاصی، چون قهوه، چای، ماهی‌های چرب، گوشت فرآوری‌شده، گوشت قرمز، میوه و سبزیجات را بررسی کردند.

این گروه دریافتند که مصرف حداقل ۰/۶۷ وعده سبزیجات در روز (پخته یا خام، به جز سیب زمینی) با کاهش خطر ابتلا به کرونا همراه است. همچنین مشخص شد که مصرف گوشت فرآوری‌شده به میزان کمتر از ۰/۴۳ وعده در روز ریسک ابتلا به کرونا را بالا می‌برد. با این حال مصرف گوشت قرمز هیچ خطری ندارد و پیشنهاد می‌شود که به جای گوشت‌های فرآوری‌شده از گوشت معمولی استفاده کنید.

به گفته محققان: نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که عوامل تغذیه‌ای می‌توانند سیستم ایمنی بدن را از جنبه‌های گوناگونی تحت‌تأثیر قرار دهند و بر میزان ابتلا به کرونا نیز مؤثر باشند. ترغیب به رعایت برخی از رفتار‌های درست تغذیه‌ای (برای مثال افزایش مصرف سبزیجات و کاهش مصرف گوشت فرآوری‌شده) می‌تواند به جلوگیری از شیوع این ویروس کمک کند./خبر آنلاین

ارسال نظر
آخرین اخبار