کشف روش جدید درمان بیماری کلیوی-راهبرد معاصر
راز خشک شدن ۷۰ درصدی دریای مدیترانه! انتقاد پلیس از خاموشی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی: قرار بود برق چراغ‌های ۳۰ تقاطع قطع نشود، اما خبری نشد وضعیت آب و هوا، امروز ۲ آذر ۱۴۰۳ / آغاز بارش‌ها از دوشنبه با ورود سامانه جدید تاریخ برگزاری کنکور مشخص شد: نوبت اول؛ ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت، نوبت دوم؛ ۵ و ۶ تیر وزیر علوم: در این چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده‌اند؛ این عدد نگران کننده‌ای است کشف محموله‌های بزرگ موادمخدر صنعتی در مرز‌های ایران و افغانستان پرونده سهمیه‌های کنکور در مسیر اصلاح/ اختصاص سهمیه به مدارس دولتی و دهک‌های پایین پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت تداوم بارش در ارتفاعات کشور

کشف روش جدید درمان بیماری کلیوی

محققان روش جدیدی برای تشخیص و درمان بیماری‌های کلیوی کشف کردند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۳ - ۰۹ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 30
کد خبر: ۱۱۱۷۷۲

به گزارش راهبرد معاصر یافته های تحقیقات جدیدی که منتشر شده است، می تواند راه را برای پیشرفت های هیجان انگیز در تشخیص و درمان نفریت لوپوس ( بیماری کلیوی) فراهم کند. این مطالعه ۲۳۷ نشانگر زیستی مختلف مواد قابل اندازه‌گیری در بدن را شناسایی کرد که می‌توانند وجود بیماری را نشان دهند، که همگی از طریق آزمایش‌های ادرار اندازه‌گیری می‌شوند و می‌توانند به شناسایی پیشرفت بیماری LN و کلیوی کمک کنند.

محققان هزار پروتئین مختلف ادراری را در ۳۰ فرد مبتلا به LN مورد بررسی قرار دادند و دریافتند که یک پروتئین به نام IL-۱۶ در محل‌های حیاتی آسیب کلیوی یافت شده که به شدت با فعالیت نفریت لوپوس مرتبط است. همچنین با انجام این مطالعات میتوان به این نتیجه رسید که بیش از ۲۰۰ پروتئین ادراری با LN مرتبط هستند و آزمایش‌های ساده و غیرتهاجمی ادرار می‌توانند راهی آسان و در عین حال مؤثر برای تشخیص LN و پیگیری پیشرفت این بیماری باشد.

نشانگرهای زیستی غیرتهاجمی که درجه و نوع التهاب کلیه را منعکس می‌کنند؛ مانند IL-۱۶ ادرار ممکن است انقلابی در درمان نفریت لوپوس ایجاد کنند. بنابراین به زودی، می توانیم درمان را بر اساس آزمایش‌های مکرر ادرار شخصی‌سازی و تنظیم کنیم تا پیشرفت بیماری کلیوی دائمی را به حداقل برسانیم.

آندریا فاوا، برنده جایزه توسعه شغلی گری اس و محقق اصلی این مطالعه معتقد است که این یافته‌ها IL-۱۶ را به عنوان یک هدف جدید بالقوه برای توسعه درمان‌های جدید معرفی می‌کند. امروزه درمان‌های LN تنها در ۳۰ درصد از افراد مبتلا به این بیماری موثر است و آخرین یافته‌ها ممکن است به ترویج توسعه دارو‌های جدید کمک کند و روش تشخیص و مدیریت LN را در آینده عمیقاً تغییر دهد./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار