حداکثر سقف سنی متقاضیان عضویت هیئت علمی دانشگاه‌های غیر دولتی اعلام شد وضعیت هوای تهران نارنجی و آلوده است هشدار هواشناسی درباره رگبار، رعدوبرق و باد شدید در ۱۵ استان سخنگوی قوه قضاییه: در حمله به اوین تعدادی زندانی فرار کردند / ۵ زندانی جرایم مالی هم شهید شدند آخرین وضعیت پرداخت خسارات حادثه‌دیدگان انفجار بندر شهید رجایی ضرب و شتم شدید قرقبان فریدونشهری در حین ماموریت حفاظت از منابع طبیعی آیا حمله به اوین برای حذف برخی از جاسوسان اسراییلی بوده؟ تشکیل پرونده برای همتی و میرسلیم سخنگوی قوه قضاییه: شبکه‌های دشمن در داخل شناسایی شدند پیامد‌های استخدام و بکارگیری اتباع غیرمجاز هواشناسی ایران ۲۱ تیر / افزایش ابر و بارش پراکنده رگبار در اکثر نقاط عکس روز ناسا از ماه طلایی بر فراز ابر‌ها رباتی که بدون کمک انسان، جراحی کیسه صفرا را انجام داد اعضای باند سارقان فرا استانی در کرمان دستگیر شدند رگبار و رعدوبرق در مناطقی از تهران و البرز

اخبار فرهنگیان/ رتبه بندی معلمان اجرایی می شود؟

نماینده مردم رامسر، تنکابن و عباس آباد در مجلس شورای اسلامی گفت: به دنبال اجرایی شدن لایحه رتبه بندی معلمان با همفکری دولت هستیم.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۵ - ۱۳ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 04
کد خبر: ۱۱۲۱۹۵
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، سید شمس‌الدین حسینی نماینده مردم رامسر، تنکابن و عباس آباد در مجلس شورای اسلامی در آئین تجلیل از فرهنگیان بازنشسته سال ۱۴۰۰ رامسر در رابطه با رتبه بندی حقوق معلمان، گفت: لایحه‌ای توسط دولت ارائه شد که در کمیسیون آموزش آن لایحه را تغییر دادند تا پشتیبانی بیشتری شود. در فرایند رسیدگی این لایحه دولت بصورت ضمنی اعتراض کرد که اگر تصویب شود بار مالی آن تامین نمی‌شود.

او گفت: در کمیسیون به دنبال آن هستیم تا این لایحه با همفکری دولت به گونه‌ای تامین شود که به اندازه بار مالی حرکت کند و به زودی به تصویب برسد تا قابلیت اجرایی هم داشته باشد.

حسینی در رابطه با حل مشکل معیشت بازنشستگان، گفت: تورم خوراکی در کشور ما ۷۲ درصد و کمرشکن است. از همین رو دو کار در مجلس در دست اقدام است که امیدواریم اتفاقات خوبی در این زمینه رقم بخورد.

او با بیان اینکه طبق قانون اساسی مجلس هر چیزی را نمی‌تواند تصویب کند، گفت: بودجه در قالب لایحه باید مطرح شود و طرح افزایش حقوق توسط نمایندگان مجلس قابلیت اجرایی ندارد.

حسینی گفت: همسان سازی حقوق بازنشستگان پارسال ۹۰ هزار میلیارد تومان پیش بینی شد و دولت در لایحه ۱۳۰ هزار میلیارد تومان را پیشنهاد کرد که تصویب نشد و کلیات آن رد شد.

در پایان این مراسم از ۸۳ بازنشسته فرهنگی سال ۱۴۰۰_۱۳۹۹ رامسر تجلیل و قدردانی شد./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
جانباز
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۴
0
0
می گویند :
جانباز ۷۰ % که یک روز شاید جبهه بوده و ظاهرش بسیار سالم است ماهیانه ۱۵ ملیون تومان حقوق می گیرد.
و جانبازان عزیز زیر ۲۵ % که شاید همه ۸ سال جبهه بوده باشند ماهیانه ۲ ملیون حقوق می گیرند .
درصد ها معنی ندارند همه باید حقوق یکسان بگیرند .
مگر جانباز ۷۰ % روزی ۷ بار صبحانه و ۷ بار ناهار و ۷ بار شام می خورد که ۷ برابر جانباز ۲۴ % حقوق می گیرد .
این ظلم و تبعیض را پایان دهید .
پرطرفدارترین اخبار