وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

مقام آمریکایی: ایران از امتیازات داده شده از مذاکرات پیشین عقب نشینی کرد

یک مقام وزارت خارجه آمریکا مدعی شد ایران از تمامی امتیاز‌های داده شده در مذاکرات پیشین عقب نشینی کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۹ - ۱۳ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 04
کد خبر: ۱۱۲۲۷۴

به گزارش راهبرد معاصر خبرگزاری رویترز به نقل از یک مقام وزارت خارجه آمریکا مدعی شد ایران از تمامی امتیاز‌هایی که در مذاکره‌های پیشین داده شده بود، عقب نشینی کرده است.

رویترز گفت: پیشنهاد‌های ایران عقب نشینی از راه حل‌هایی به شمار می‌رود که در دوره‌های پیشین (مذاکرات) ارائه شده بود.
این مقام وزارت خارجه آمریکا همچنین در ادامه افزود: بازگشت به توافق هسته‌ای همچنان امکان پذیر بوده و نیازمند اعطای امتیاز‌هایی از سوی تهران و واشنگتن است.

این مقام وزارت خارجه آمریکا همچنین مدعی شد: ایران درخواست‌هایی در خصوص رفع تحریم‌ها داده است که از آنچه توافق هسته‌ای آمده بود، فراتر رفته است. ادامه تحریم‌ها در چارچوب فشار‌های ادامه دار بر ایران به منظور بازگشت به توافق هسته‌ای صورت می‌پذیرد.

رویترز همچنین به نقل از این مقام آمریکایی نوشت که وی مدعی شده: با گذشت زمان ممکن است به این نتیجه برسیم که ایران در بازگشت به توافق هسته‌ای غیر جدی است.

این مقام آمریکایی که نخواست نامش فاش شود همچنین مدعی شد ایران به تسریع برنامه هسته‌ای خود به شیوه‌ای تحریک آمیز ادامه می‌دهد.

گفتنی است پیشتر وزارت خارجه روسیه در بیانیه‌ای تایید کرده بود مذاکرات وین برای احیای برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) که در ۲۹ نوامبر در وین آغاز شد، به دلایل فنی دچار یک وقفه شده؛ اما قرار است هفته آینده از سر گرفته شود.

این وزارت خانه در ادامه بیانیه گفت: این امر باعث می‌شود که هیئت‌ها به پایتخت کشور‌های خود بازگردند و در خصوص نتایج موقت و گام‌های احتمالی بعدی با مقامات کشورهایشان رایزنی کنند و قرار است مذاکرات در چارچوب دور هفتم هفته آینده از سر گرفته شود./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار