وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

پامپئو: با پوتین درباره پیشبرد امور در سوریه توافق کردیم

وزیر خارجه آمریکا می‌گوید با رئیس‌جمهور روسیه بر سر رفع موانع راه حل سیاسی در سوریه توافق کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۴ - ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 15
کد خبر: ۱۱۲۴۱
به گزارش  راهبرد معاصر ، «مایک پامپئو»، وزیر خارجه آمریکا که به روسیه سفر کرده بامداد چهارشنبه (به وقت تهران) ادعا کرده با «ولادیمیر پوتین»، رئیس‌جمهور این کشور  بر سر رفع موانع راه حل سیاسی در سوریه به توافق رسیده‌ است.

به نوشته خبرگزاری فرانسه پامپئو همچنین بعد از دیدار با پوتین گفت آمریکا و روسیه در خصوص کره شمالی هدف یکسانی را دنبال می‌کنند.

به نوشته خبرگزاری فرانسه، پوتین به پامپئو گفت: «بسیار مایلم سفر شما به روسیه به نفع روابط آمریکا و روسیه باشد و توسعه آن را تقویت کند.»

پامپئو، قبل از ترک روسیه در جمع خبرنگاران گفت: «گفت‌وگوهای بسیار سازنده‌ای درباره راه‌های حرکت رو به جلو در سوریه داشتیم و اینکه در جاهایی که منافع مشترک داریم، چطور می‌توانیم همکاری کرده و روند سیاسی را پیش ببریم.»

آمریکا و روسیه از طرف‌های متفاوتی در جنگ سوریه حمایت کرده‌اند. مسکو در این جنگ از دولت قانونی سوریه حمایت کرد،  در حالی که واشنگتن جزو اصلی‌ترین حامیان گروه‌های شبه‌نظامی در حال نبرد با دولت مرکزی بوده است.

پامپئو مدعی شد او و پوتین بر سر روش‌های پیشبرد امور در جهت تشکیل کمیته سوری برای بازنویسی قانون اساسی سوریه موافقت کرده‌اند.     

منبع : فارس
ارسال نظر
آخرین اخبار