چرا روسیه واردات فلفل دلمه‌ای از ایران را ممنوع کرد؟-راهبرد معاصر
چه خودرو‌هایی شرایط فروش خارج از سامانه را دارند؟ سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عرضه اولیه سهام زاگرس دارو پارسیان در فرابورس ایران + جزییات وزیر نیرو: ۶ هزار مگاوات برق تا تابستان آتی وارد شبکه می‌شود طرح فروش نقدی و اقساطی مدیران خودرو دی ۱۴۰۳ + جدول و شرایط شرایط پیش فروش سایپا برای متقاضیان سامانه یکپارچه اعلام شد + جدول ممنوعیت فروش خودرو‌های وارداتی خارج از سامانه زیان ۲.۲ میلیارد دلاری سرقت رمزارز در ۲۰۲۴  ۴۴ میلیون نفر سود سهام عدالت گرفتند  قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۳۰ قیمت مصوب میوه شب یلدا اعلام شد/ قیمت هندوانه، انار، خرمال، موز و نارنگی یارانه آذر واریز شد / دهک‌های چهارم تا نهم حسابشان را چک کنند شرایط فروش فوق العاده خودرو چانگان CS۳۵ تیپ ۳ واریز سود به بیش از ۴۴ میلیون مشمول سهام عدالت خاتمه یافت وزیر کار: ناترازی‌ها بیشتر از آنکه به شرایط امروز مربوط باشد، ریشه در برخی تصمیمات گذشته دارد

چرا روسیه واردات فلفل دلمه‌ای از ایران را ممنوع کرد؟

رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی گفت: بی توجهی متولیان به اطلاع رسانی روسیه مبنی بر گواهی نامه باقی مانده سموم منجر به بازگشت محصولات شده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۵ - ۱۸ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 09
کد خبر: ۱۱۲۸۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، رضا نورانی رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی گفت: متولیان امر باید اطلاعات کافی از تغییرات قوانین دیگر کشور‌ها برای واردات و صادرات داشته باشند، به طوری که با رصد روزانه و جمع آوری اطلاعات آن را در اختیار تولیدکننده و صادرکننده قرار دهند.

او ادامه داد: علی رغم آنکه اطلاعات در ارتباط با تغییر قوانین دیگر کشور‌ها باید در اختیار تولیدکنندگان و صادرکنندگان قرار گیرد، اما متاسفانه این کار تا به امروز صورت نگرفته است.

نورانی گفت: با توجه به آنکه قوانین اتحادیه اروپا در ارتباط با واردات محصولات به جهت سلامت انسان‌ها هر روز در حال تغییر است، متولیان امر باید اطلاعات کافی از این تغییرات داشته باشند.

او گفت: روسیه در ۳ تا ۴ ماه اخیر اطلاع رسانی کرده بود که از برج ۱۰ میلادی باید محصولات گواهی نامه باقی مانده سموم داشته باشند که متاسفانه این موضوع به سبب عدم اطلاع رسانی خسارت سنگینی به تولیدکننده و صادرکننده وارد کرد.

این مقام مسئول گفت: با توجه به آنکه قوانین کشور‌ها روزانه به جهت سلامت انسان و محیط زیست در حال تغییر است، راهی جز کنترل استفاده از سموم و آفت کش نداریم.

به گفته او، با اتخاذ برنامه مدون تولیدکننده باید قوانین روز دنیا را رعایت کند و حتی برای مصرف کالا در داخل هم باید کنترل کیفی را بالا بریم تا دچار مشکلات برون مرزی نشویم.

رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی ادامه داد: وزارت کشاورزی عمان طی صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرده که از اول سال ۲۰۲۱ تمامی صدور گواهی‌های قرنطینه‌ای باید به تایید سفارت عمان یا یکی از کشور‌های حوزه خلیج فارس برسد، اما از آنجا که سفارتخانه در بنادر برای تایید نداریم، بنابراین امروز متولیان ایران و عمان باید در این باره مذاکره کنند تا کالا مرجوع نشود.

به گفته او، هم اکنون نبود متولی در بحث توسعه صادرات غیرنفتی یکی از چالش‌های پیش روست، در حالی که باید برای صادرات غیرنفتی یک وزارتخانه داشته باشیم./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر