قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا

۲ شرط جدید عربستان برای ورود عمره گزاران

۲ شرط جدید عربستان برای ورود عمره گزاران نائب رئیس اتحادیه کارگران مصر در خارج از کشور از شرایط جدید عربستان برای ورود عمره‌گزاران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۸ - ۲۱ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 12
کد خبر: ۱۱۳۲۰۸

به گزارش راهبرد معاصر،«عادل حنفی» نائب رئیس اتحادیه کارگران مصر در خارج از کشور شرایط ورود عمره گزاران به عربستان سعودی برای انجام عمره را که توسط سازمان امور عمره وزارت حج و عمره این کشور صادر شده است،به شبکه روسیاالیوم اعلام کرد.

عادل حنفی در بیانیه‌ای به شبکه تلویزیونی روسیاالیوم اعلام کرد: شرط اخیر ورود به عربستان سعودی برای انجام مناسک عمره که از سوی سازمان امور عمره وزارت حج و عمره عربستان صادر شده ، دو مورد است، اولی اگر عمره‌گذار مستقیما از کشورهای مجاز وارد عربستان شود و دو دوز یکی از واکسن‌های فایزر، آسترازنکا، مدرنا و جانسون اند جانسون را دریافت کرده باشد، می‌تواند بدون نیاز به قرنطینه وارد عربستان سعودی شود.


وی در ادامه افزود: اما اگر کسانی که از کشورهای مجاز می‌آیند اگر دو دوز یکی از واکسن‌های زیر (سینوفارم - سینواک - کواکسین) را دریافت کرده باشند، به مدت 3 روز قرنطینه سازمانی می شوند، سپس آزمایش آزمایشگاهی « پی سی آر» از آن‌ها گرفته می‌شود و در صورت منفی بودن بلافاصله بعد از سه روز وارد مکه مکرمه می‌شوند.

نائب رئیس اتحادیه کارگران مصر در خارج از کشور تاکید کرد که کسانی که از مصر، اندونزی، هند، پاکستان، ویتنام و برزیل عازم عربستان می شوند، سه مورد برای آن‌ها مطرح است که اولین مورد این است که اگر آنها گواهی تزریق کامل دوزهای یکی از واکسن‌های فایزر، آسترانزکا، مدرنا و جانسون و اند جانسون را داشته باشند به آنها اجازه داده می‌شود بدون قرنطینه وارد عربستان سعودی شوند.

وی افزود که در مورد دوم افرادی که از کشورهای مذکور به عربستان سفر می‌کنند، در صورتی که دو دوز یکی از واکسن‌های سینوفارم سینواک و کواکسین را دریافت کرده و دارای گواهی مربوط به آن باشند، سه روز قرنطینه می‌شوند و سپس آزمایش «پی سی آر» از آنها گرفته می‌شود و در صورتی که جواب این آزمایش منفی باشد می‌توانند وارد مکه مکرمه شوند.

بر اساس گزارش عادل حنفی مورد سوم،در حالت سوم کسانی که از این کشورها می‌آیند، دوزهای یکی از واکسن‌های فایزر، مدرنا، سینوفارم، آسترازنکا، جانسون اند جانسون و سینواک را دریافت کرده باشند، اما دارای گواهی غیرمعتبر باشند، به مدت پنج روز قرنطینه می‌شوند، مشروط بر اینکه دو بار آزمایش پی سی آر در روزهای اول و پنجم بدهند و و در صورت اعلام نتیجه منفی می‌توانند وارد مکه مکرمه شوند.

وی تاکید کرد: کلیه کسانی که برای انجام مناسک عمره به عربستان سفر می‌کنند، باید به مدت حداکثر 72 ساعت قبل از ورود به این کشور آزمایش« پی سی آر »انجام بدهند و نتیجه آن منفی و شامل کد «کیو آر» باشند و این به معنای گواهی معتبر برای مسافران از کشورهای مذکور می‌باشد.این گواهی توسط وزارت بهداشت عربستان تایید شده و به صورت الکترونیکی و با رعایت تمام اقدامات پیشگیرانه صادر می شوند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار