️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد

سرلشکر موسوی: یاوه‌گویی‌های رژیم صهیونیستی از ترس است

سرلشکر موسوی: یاوه‌گویی‌های رژیم صهیونیستی از ترس است فرمانده کل ارتش با اشاره به یاوه‌گویی‌های رژیم صهیونیستی، گفت: یاوه‌گویی صهیونیست‌ها از سر ترس و وحشت است وگرنه سردمداران این رژیم منحوس می‌دانند که اگر ذره‌ای بخواهند یاوه‌گویی‌هایشان را به عمل نزدیک کنند، پاسخی درخور دریافت خواهند کرد و چه بسا آن مهلت حیات‌شان هم زودتر به پایان برسد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۰ - ۲۱ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 12
کد خبر: ۱۱۳۳۰۴

به گزارش راهبرد معاصر امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی بعدازظهر امروز (یکشنبه) در آیین افتتاح نمایشگاه توانمندی‌ها و دستاوردهای نیروی دریایی ارتش، اظهار داشت: بحمدالله روحیه حرکت به جلو و قانع نبودن به وضع موجود در نیروی دریایی ارتش وجود دارد و همین روحیه موجبات پیشرفت تصاعدی این نیرو را فراهم کرده است.

وی افزود: پیام اخیر رهبر معظم انقلاب و تقریظ ایشان بر گزارش عملکرد ناوگروه 75 نیروی دریایی ارتش ما را به شوق و وجد آورد؛ در این پیام فرمانده معظم کل قوا ماموریت ناوگروه 75 را موجب عزت بخشیدن به کشور عنوان کردند و در ادامه هم شرط تداوم این افتخارآفرینی را ارتقاء آمادگی‌های نیروی دریایی ارتش برشمردند.

سرلشکر موسوی ادامه داد: حرکت همه نیروهای مسلح از جمله نیروی دریایی ارتش دنیای استکبار را با یک ابهام مواجه کرده است و اخیرا هم من دیدم که یکی از سردمداران آنها گفته بود که کارهای ما هیچ فایده‌ای ندارد و نمی‌توانیم جلوی پیشرفت ایران را بگیریم.

فرمانده کل ارتش با اشاره به یاوه‌گویی‌های رژیم صهیونیستی، گفت: یاوه‌گویی صهیونیست‌ها از سر ترس و وحشت است وگرنه سردمداران این رژیم منحوس می‌دانند که اگر ذره‌ای بخواهند یاوه‌گویی‌هایشان را به عمل نزدیک کنند، پاسخی درخور دریافت خواهند کرد و چه بسا آن مهلت حیات‌شان هم زودتر به پایان برسد.

وی در پایان با تاکید بر اینکه عزت آفرینی‌های نیروی دریایی ارتش باید تداوم داشته باشد، گفت: در نیروهای مسلح خیلی وقت است که تحریم‌ها کارایی خود را از دست داده‌اند و ماموریت‌هایی که نیروهای مسلح انجام می‌دهند با اتکاء به توانمندی‌های داخلی بوده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار