رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟ هشدار مشاور فرمانده کل سپاه به آمریکا: خود را برای تماشای شگفتانه‌های منحصر‌به‌فرد ایرانی آماده کنید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم هشدار سپاه در پاسخ به حمله به نفتکش‌های ایران؛ خدمه نفتکش‌ها در اسکله‌های کویت و بحرین شناور خود را سریعا ترک کنند  حمله به دومین شناور در اطراف جزیره خارگ شنیده شدن صدای چند انفجار در جزیره خارگ و حوالی ساحل جاسک

سرلشکر موسوی: یاوه‌گویی‌های رژیم صهیونیستی از ترس است

سرلشکر موسوی: یاوه‌گویی‌های رژیم صهیونیستی از ترس است فرمانده کل ارتش با اشاره به یاوه‌گویی‌های رژیم صهیونیستی، گفت: یاوه‌گویی صهیونیست‌ها از سر ترس و وحشت است وگرنه سردمداران این رژیم منحوس می‌دانند که اگر ذره‌ای بخواهند یاوه‌گویی‌هایشان را به عمل نزدیک کنند، پاسخی درخور دریافت خواهند کرد و چه بسا آن مهلت حیات‌شان هم زودتر به پایان برسد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۰ - ۲۱ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 12
کد خبر: ۱۱۳۳۰۴

به گزارش راهبرد معاصر امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی بعدازظهر امروز (یکشنبه) در آیین افتتاح نمایشگاه توانمندی‌ها و دستاوردهای نیروی دریایی ارتش، اظهار داشت: بحمدالله روحیه حرکت به جلو و قانع نبودن به وضع موجود در نیروی دریایی ارتش وجود دارد و همین روحیه موجبات پیشرفت تصاعدی این نیرو را فراهم کرده است.

وی افزود: پیام اخیر رهبر معظم انقلاب و تقریظ ایشان بر گزارش عملکرد ناوگروه 75 نیروی دریایی ارتش ما را به شوق و وجد آورد؛ در این پیام فرمانده معظم کل قوا ماموریت ناوگروه 75 را موجب عزت بخشیدن به کشور عنوان کردند و در ادامه هم شرط تداوم این افتخارآفرینی را ارتقاء آمادگی‌های نیروی دریایی ارتش برشمردند.

سرلشکر موسوی ادامه داد: حرکت همه نیروهای مسلح از جمله نیروی دریایی ارتش دنیای استکبار را با یک ابهام مواجه کرده است و اخیرا هم من دیدم که یکی از سردمداران آنها گفته بود که کارهای ما هیچ فایده‌ای ندارد و نمی‌توانیم جلوی پیشرفت ایران را بگیریم.

فرمانده کل ارتش با اشاره به یاوه‌گویی‌های رژیم صهیونیستی، گفت: یاوه‌گویی صهیونیست‌ها از سر ترس و وحشت است وگرنه سردمداران این رژیم منحوس می‌دانند که اگر ذره‌ای بخواهند یاوه‌گویی‌هایشان را به عمل نزدیک کنند، پاسخی درخور دریافت خواهند کرد و چه بسا آن مهلت حیات‌شان هم زودتر به پایان برسد.

وی در پایان با تاکید بر اینکه عزت آفرینی‌های نیروی دریایی ارتش باید تداوم داشته باشد، گفت: در نیروهای مسلح خیلی وقت است که تحریم‌ها کارایی خود را از دست داده‌اند و ماموریت‌هایی که نیروهای مسلح انجام می‌دهند با اتکاء به توانمندی‌های داخلی بوده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار