بیانیه نمایندگان مجلس درباره مذاکرات با آمریکا: جمهوری اسلامی تنها به توافقی عادلانه و رفع کامل تحریم‌ها رضایت می‌دهد قالیباف: ایران هوشمندانه عمان را به عنوان واسطه مذاکرات انتخاب کرد دیدار مشاور امنیت ملی عراق و قاآنی در بغداد رئیس جمهوری وارد کرمانشاه شد سرلشکر سلامی: عبارات رئیس جمهور آمریکا بر ملت ایران اثر ندارد لایحه پالرمو در مجمع تشخیص مصلحت نظام تصویب شد رهبر معظم انقلاب: ایستادگی در برابر ظالمان علّت دشمنی با ماست سرلشکر باقری: هر ۶ ماه شاهد ارتقاء چشمگیر توان دریایی ایران خواهیم بود سرلشکر سلامی: امروز قدرت ما ده‌ها برابر بیشتر از سال گذشته است/ ایران در مذاکرات، با شکوه ایستاده رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: قدرت ایران آمریکا را به مذاکره واداشته است سردار حاجی‌زاده: ایران امروز قوی‌تر از گذشته است/ تهدید نظامی علیه کشور واقعیت ندارد آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است

زلفی گل: برگزاری نشست‌های مستمر با تشکل‌های دانشجویی ضروری است

وزیر علوم گفت: : از ویژگی‌های دانشجویان آن است که منفعت‌طلب نیستند و حرف‌های آنها در کمال صداقت، صراحت، شجاعت، عاقلانه، آرمان گرایانه و مطالبه گرایانه بیان و به همین دلیل یک نعمت محسوب می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۵ - ۲۲ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 13
کد خبر: ۱۱۳۴۶۲

به گزارش راهبرد معاصر محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم در نشست نمایندگان اتحادیه‌ها و تشکل‌های دانشجویی که در سالن شهدای جهاد علمی این وزارت برگزار شد، ضمن تبریک هفته پژوهش و روز دانشجو، اظهار داشت: پاندمی کرونا نشان داد دانشگاه‌ها بدون حضور دانشجو کالبدی بیش نیست و روح ندارد. دانشگاه بدون دانشجو؛ معنا و مفهومی ندارد و امیدواریم در اولین فرصت از نعمت حضور دانشجویان بهره مند شویم.

وی افزود: از ویژگی‌های دانشجویان آن است که منفعت‌طلب نیستند و حرف‌های آنها در کمال صداقت، صراحت، شجاعت، عاقلانه، آرمان گرایانه و مطالبه گرایانه بیان و به همین دلیل یک نعمت محسوب می‌شود.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: من از شما نمایندگان اتحادیه‌های تشکل‌های اسلامی و سازمان بسیج دانشجویی که جوانب مختلف آموزش عالی را صادقانه و شفاف با سلایق و دیدگاه‌های مختلف ارائه کردید سپاسگزارم و امیدوارم این چنین نشست‌های صمیمانه، حداقل فصلی یک بار برگزار شود.

وی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه «انتقادی زیباست که دارای راهکار باشد»، افزود: به عنوان یک معلم، انتظار دارم وقتی مطالبه و انتقادی می‌کنید راهکار جدید نیز ارائه دهید.

زلفی‌گل خاطرنشان کرد: مقالات به سه نوع بنیادی، کاربردی و توسعه‌ای تقسیم می‌شوند. وزارت علوم تاکنون بیشتر به تحقیقات بنیادی توجه کرده است؛ امید است در آینده ضمن حفظ برج تولید علم که در منطقه خودنمایی می‌کند، سیستمی ایجاد شود که بخش قابل توجهی از پتانسیل تحقیقاتی کشور در راستای رفع نیازهای جامعه باشد.

وی با اشاره به اینکه در این راستا نظام ایده‌ها و نیازها «نان» طراحی شده است، افزود: در این سیستم تمام نیازهای شهروندان در آن نمایه و در دسترس اساتید دانشگاه قرار می‌گیرد.

گفتنی است؛ وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در این نشست به مطالبات و سوالات نمایندگان اتحادیه‌های و تشکل‌های دانشجویی پاسخ داد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار