واکنش حماس به احتمال تصویب قانون برای اعدام اسرای فلسطینی ارتش پاکستان: به آمریکا برای حمله به افغانستان مجوز نداده‌ایم السودانی: ائتلاف بین‌المللی سپتامبر ۲۰۲۶ از عراق خارج می‌شود ترامپ: خلبانان آمریکا ۲۲ سال برای حمله به ایران تمرین کردند عون: لبنان چاره‌ای جز مذاکره با دشمن ندارد پیام عراقچی درباره اظهارات گروسی و وزیر خارجه عمان: کسانی که میز مذاکره را منفجر کردند، آن را نابود کردند پاکستان بیش از ۱۵۰۰۰ پناهنده افغان را اخراج کرد انصارالله: ترجیح ما رویارویی مستقیم با رژیم اسرائیل است عربستان و آمریکا در آستانه توافقی بزرگ روسیه: ۶ شهپاد اوکراینی در دریای سیاه منهدم شدند ‌القسام از تحویل جسد ۳ اسیر اسرائیل خبر داد انفجار مهیب در الحسکه سوریه تل‌آویو مجوز ورود حماس به مناطق تحت کنترل ارتش اسرائیل را صادر کرد درخواست جدید نتانیاهو از دولت لبنان: انصارالله یمن تهدید بزرگی است نماینده آمریکا در سوریه: الجولانی برای امضای توافق پیوستن به ائتلاف ضد داعش به کاخ سفید می‌رود

قرنطینه بنت بعد از سفر به امارات

با تایید ابتلای یکی از سرنشینان هواپیمای «نفتالی بنت» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در سفر به ابوظبی، نخست‌وزیر این رژیم خودش را قرنطینه کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۰ - ۲۳ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 14
کد خبر: ۱۱۳۵۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی خبر‌های منتشر شده درباره ابتلای یکی از مسافران حاضر در هواپیمای نخست‌وزیر در بازگشت از سفر به امارات را تایید کرد.

بنا بر گزارش رسانه‌های رژیم صهیونیستی، نفتالی بنت نخست‌وزیر این رژیم در هواپیمایی که حامل یک فرد مبتلا به ویروس کرونا بود، از ابوظبی به تل‌آویو برگشت.

به نوشته روزنامه «هاآرتص»، وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی با توجه به گسترش شیوع گونه اومیکرون کرونا در جهان در نظر دارد که به طرزی گسترده فهرست کشور‌های «قرمز» و ممنوعه سفر اتباع رژیم صهیونیستی را زیاد کند.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی خبر دادند، یکی از مسافران که همراه با نفتالی بنت نخست‌وزیر این رژیم از ابوظبی به تل‌آویو برگشت، حامل ویروس کرونا بود.

دفتر نفتالی بنت نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی خبر داد، نخست‌وزیر و همه افراد حاضر در هواپیمای بازگشت از ابوظبی قرنطینه شده و از آن‌ها تست ابتلا به کرونا گرفته می‌شود.

نخست‌وزیر رژیم اشغالگر قدس روز دوشنبه (دیروز) برای انجام سفری دو روزه به ابوظبی سفر و با مقام‌های اماراتی از قبیل «محمد بن زاید» دیدار کرد.

سفر نفتالی بنت به امارات، اولین سفر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به این کشور عربی بود. اماراتی‌ها در زمان ریاست جمهوری دونالد ترامپ با رژیم صهیونیستی تواق سازش عادی سازی روابط امضا کردند.

میزبانی امارات متحده عربی از نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با واکنش‌های تند گروه‌های مقاومت فلسطین مواجه شد. بر همین اساس، جنبش جهاد اسلامی فلسطین، استقبال حکام امارات از نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی را خیانت به فلسطین دانست /فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار