آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد

خبر خوب برای معلمان/ اصلاحات ساختاری در بودجه ۱۴۰۱ عملیاتی شد

خبر خوب برای معلمان/ اصلاحات ساختاری در بودجه ۱۴۰۱ عملیاتی شد عضو کمیسیون تلفیق بودجه مجلس گفت: نسبت به بازه زمانی که دولت برای اصلاحات در بودجه سال آینده فرصت داشت، بسیار موفق عمل کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۴ - ۲۳ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 14
کد خبر: ۱۱۳۶۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، «مصطفی طاهری» در زنجان در زمینه بودجه ۱۴۰۱ اظهار داشت: عدالت‌محوری یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های لایحه بودجه سال آینده است.

وی با تأکید بر اینکه عدم کسری و تورم‌زا نبودن از بزرگ‌ترین خواسته‌های ما برای بودجه پیشنهادی دولت برای سال آینده بود، افزود: با توجه به فرصتی که دولت برای اصلاح ساختاری در لایحه بودجه داشت، می‌توان اعلام کرد که عملکرد بسیار خوبی از نظر اصلاحات مورد نظر داشته‌اند.

عضو کمیسیون تلفیق بودجه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اصلاح تراز عملیاتی، عدالت‌محوری، توجه به مالیات بر درآمد‌ها در بودجه ۱۴۰۱ مورد توجه بوده است، یادآور شد: در راستای اجرای طرح رتبه‌بندی معلمان نیز اعتباری بالغ بر ۲۵ هزار میلیارد تومان دیده شده است.

درآمد‌های کسب و کار‌های دیجیتالی ساماندهی می‌شود

وی همچنین در ادامه به کسب و کار‌های الکترونیکی اشاره کرد و افزود: درآمد‌ها و تبادل پول در این نوع کسب و کار‌های دیجیتالی هیچ گونه حساب و کتابی نداشته و باید مورد ساماندهی قرار گیرد که در این راستا بانک مرکزی وارد عمل شده است.

وی ثبات اقتصادی را یکی از بزرگترین نتایج اصلاحات در بودجه ۱۴۰۱ عنوان کرد و گفت: در سال گذشته یکی از دلایل اختلاف مجلس انقلابی و دولت وقت عدم ثبات بودجه بود. مشکلات بسیار زیادی هم بودجه سال ۱۴۰۰ داشت و تا حد توان مجلس انقلابی مقابل دولت وقت ایستاد تا مشکلات بودجه حل شود. خوشبختانه بودجه ۱۴۰۱ بسیار تکمیل‌تر و کامل‌تر نسبت به سال گذشته است.

طاهری تشریح کرد: واقعیت این است که باید به سمتی حرکت کنیم که وابستگی بودجه به نفت کاهش یابد؛ امیدواریم این اتفاق در این چهار سال صورت بگیرد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار