دیدار اژه‌ای با مدیران رسانه‌ها؛ فراخوان اصلاح قانون مطبوعات؛ چند نقد جدی به قوه قضائیه اختلال در اینترنت برخی کاربران از ساعاتی پیش/ علت چیست؟ پیش بینی کاهش نسبی دما در نیمه شمالی کشور/ احتمال بارش رگباری و پراکنده در نقاط مختلف وزیر بهداشت: امسال شش هزار تخت بیمارستانی افتتاح می‌شود انهدام ۸۱۶ باند تهیه و توزیع مواد مخدر در سال جاری اتصال برخط سازمان تأمین اجتماعی به دفاتر ثبت اسناد و املاک کشور اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد

مخالفت رئیس کانون بازنشستگان با افزایش سن بازنشستگی

رئیس کانون بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی تهران ضمن مخالفت با افزایش سن بازنشستگی در لایحه بودجه ۱۴۰۱ گفت: در این شرایط مالی سازمان تأمین اجتماعی و بدهی‌های دولت به این سازمان اجرای این طرح درست نیست.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۷ - ۲۷ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 18
کد خبر: ۱۱۴۰۳۸

به گزارش راهبردمعاصر، در بند "د" تبصره ۲۰ لایحه بودجه ۱۴۰۱ دولت به مسئله «منابع انسانی دولت» اشاره شده است و در این زمینه به منظور پایدارسازی منابع صندوق‌های بازنشستگی، از ابتدای سال ۱۴۰۱، به اصلاحات پارامتریک و افزایش سن و سابقه و تغییر مبنای محاسبات مستمری بازنشستگی پرداخته شده است که بر اساس آن:

سنوات خدمت مورد قبول برای بازنشستگی تمام مستخدمین زن و مرد دارای حداقل مدرک کارشناسی معتبر در تمام صندوق‌های بازنشستگی اعم از کشوری، لشگری و سازمان تأمین اجتماعی ۲ سال افزایش می‌یابد.

همچنین حداقل و حداکثر سن بازنشستگی تمامی مستخدمین مرد و زن به هرمیزان سابقه خدمت در صندوق تأمین اجتماعی، ۲ سال افزایش می‌یابد؛ احکام قطعی هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری برای بازنشستگی از این حکم مستثنی است.

در این لایحه آمده است که محاسبه حقوق بازنشستگی در تمام صندوق‌های بازنشستگی اعم از کشوری، لشکری و سازمان تأمین اجتماعی بر اساس متوسط سه سال آخر زمان اشتغال خواهد بود همچنین آیین‌نامه‌های اجرایی مورد نیاز این قانون در مواردی که مدت خاصی پیش‌بینی نشده است حداکثر ظرف سه ماه پس از ابلاغ این قانون تهیه می‌شود و به تصویب هیئت وزیران می‌رسد.

علی دهقان‌کیا؛ رئیس کانون بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی تهران با مخالفت با تبصره اشاره شده در ارتباط با افزایش سن بازنشستگی گفت: ما با اصل موضوع مخالفیم ضمن اینکه دولت بهتر است بدهی‌ها خود را ابتدا پرداخت کند و در ادامه این موضوعات را پیگیری و اجرا کند.

وی عنوان کرد: در این شرایط مالی، سازمان تأمین اجتماعی و بدهی‌های دولت به این سازمان به هیچ عنوان اصلاح پارامتر‌ها در قالب افزایش سن بازنشستگی درست نیست.

رئیس کانون کارگران بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی تهران افزود: دولت در هر ماه مبلغ ۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به سازمان تأمین اجتماعی دارد که البته این رقم با شرایط تورمی سال جاری است همچنین مبلغ ۴۰۰ هزار میلیارد تومان هم بدهی کلی دولت به تأمین اجتماعی است.

دهقان کیا با تأکید مجدد بر اینکه باید منابع و مصارف سازمان پاسخگو چنین طرح‌های باشد، خاطرنشان کرد: قطعاً کانون شورا‌های کار سراسر کشور در این زمینه اظهارنظر خواهند کرد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار