پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است نماینده رهبری به شش کشور عربی هشدار داد حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است ترکیه: به گاز ایران، روسیه و آذربایجان نیاز داریم کانال ۱۲ از وسعت جاسوسی اسرائیلی‌ها برای ایران پرده برداشت حمله عربستان به یک شهر مرزی یمن اوشاکوف: عضویت اوکراین در ناتو در نشست پوتین-ویتکاف بررسی شد آزادی خدمه کشتی غرق شده «اترنیتی سی» و انتقال آنها از یمن به عمان ادعای دانون: اسرائیل به مرز‌های ۶۷ برنمی‌گردد، از جولان هم خارج نمی‌شود وال‌استریت ژورنال: آمریکا پهپاد‌های کپی‌شده از مدل‌های ایرانی را مستقر کرد نوجوان مصری با کمک هوش مصنوعی دوستش را کشت و جسد را تکه تکه کرد!
نیویورک تایمز:

تلاش دولت ترامپ برای کاهش تنش ها میان ایران و آمریکا

نشریه آمریکایی نیویورک تایمز به نقل از منابع آگاه گزارش داد رئیس‌جمهور آمریکا به سرپرست وزارت دفاع این کشور گفته است که نمی‌خواهد با ایران وارد جنگ شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۳ - ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 17
کد خبر: ۱۱۴۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، پس از تشدید لفاظی‌های اخیرِ مقامات آمریکایی علیه کشورمان، اکنون رسانه‌ها گزارش داده‌اند که دولت دونالد ترامپ به دنبال تنش‌زدایی با ایران است.

 

در همین ارتباط، روزنامه نیویورک‌تایمز در گزارشی به نقل از چند مقام آگاه گزارش داده که دیپلمات‌های ارشد دولت ترامپ اخیرا تلاش‌های خود را در این زمینه آغاز کرده و در جستجوی راه‌هایی برای کاستن از سطح تنش‌ها با ایران هستند.

 

این روزنامه عنوان کرده است که مایک پمپئو، وزیر خارجه دولت آمریکا، نیز اخیرا از مقامات اروپایی خواسته به کاهش تنش با ایران کمک کنند و این کشور (ایران) را مجاب کنند که تنش‌های موجود را کاهش دهد.

 

نیویورک‌تایمز همچنین در گزارش خود به نقل از برخی منابع آگاه گزارش داده که ترامپ صبح روز چهارشنبه در جلسه‌ای که در «اتاق وضعیت» کاخ سفید برای بررسی موضوع ایران تشکیل شده در پاسخ به اظهارات مشاوران و مقامات ارشد نظامی دولت خود "قاطعانه" تاکید کرده که خواهان رویارویی نظامی با ایران نیست.

 

به نوشته این روزنامه، یافته‌های دستگاه‌های اطلاعاتی آمریکا درباره تحرکات نظامی اخیر ایران و استقرار موشک برروی قایق‌های تندروی این کشور، ترس زیادی را نسبت به اقدام نظامی احتمالی ایران علیه منافع آمریکا و متحدانش در منطقه ایجاد کرده است.

نیویورک‌تایمز در گزارش خود به موضوع اختلاف‌ نظر میان ترامپ و جان بولتون - مشاور امنیت ملی کاخ سفید- نیز اشاره کرده و به نقل از یک منبع آگاه گفته است ترامپ بیش از آنکه از اقدامات بولتون علیه ایران ناراحت باشد، از این ناراحت است که تصور شود بولتون سیاست دولت او در قبال خاورمیانه را هدایت می‌کند.

 

طبق گزارش این روزنامه، بولتون اخیرا در محافل خصوصی از بی‌میلی ترامپ برای ایجاد تغییر در خاورمیانه ابراز ناخرسندی کرده است. یک منبع آگاه نیز چندی پیش از قول ترامپ به رسانه‌های آمریکایی گفته بود "اگر همه چیز دست بولتون بود ما اکنون در چهار نقطه مشغول جنگ بودیم!»

این اظهارنظرها باعث شده گمانه‌زنی‌ها درباره احتمال برکناری بولتون نیز طی روزهای اخیر قوت بگیرد. بر همین اساس، برخی افراد در کاخ سفید در گفتگو با نیویورک‌تایمز درباره آینده او در سمت مشاور امنیت ملی آمریکا ابراز تردید کرده‌اند؛ هرچند کاخ سفید این گمانه‌زنی‌ها را رد کرده است.

 

روزنامه واشنگتن پست نیز هفته گذشته به نقل از برخی مقام‌های دولت آمریکا گزارش داد ترامپ از برخی اقدامات و برنامه‌ریزی‌های خودسرانه در دولتش برای تشدید تنش‌ها با ایران ناخرسند است.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار