انفجار شدید در البوکمال درگیری میان نیرو‌های جولانی و قسد در مرکز سوریه شدت گرفت اولیانوف: در مذاکرات ایران فقط باید به مسئله هسته‌ای پرداخت نتانیاهو: درباره برنامه هسته‌ای ایران با ترامپ گفت‌و‌گو خواهم کرد یاوه‌گویی جدید سفیر آمریکا در اسرائیل علیه ایران مادورو: آماده دفاع در برابر آمریکا هستیم شورای امنیت فردا نشستی درباره ایران و قطعنامه ۲۲۳۱ تشکیل می‌دهد کشف دستگاه جاسوسی اسرائیل توسط ارتش لبنان گزارش‌های اطلاعاتی آمریکا؛ اهداف پوتین در اوکراین همچنان پابرجاست تشدید شکاف در دولت مستعفی یمن؛ وزرا در عدن به شورای انتقالی جنوب پیوستند تردید‌ها درباره همراهی ترامپ با ماجراجویی جدید نتانیاهو علیه ایران سناتور آمریکایی: احتمال کمی برای خلع سلاح حماس وجود دارد رایزنی وزیران خارجه ایران و پاکستان درباره آخرین تحولات منطقه حمله عربستان به مناطق مرزی یمن نماینده حزب‌الله: در قاموس ما جایی برای تسلیم شدن نیست/ حق دفاع مشروع از خود را داریم
نیویورک تایمز:

تلاش دولت ترامپ برای کاهش تنش ها میان ایران و آمریکا

نشریه آمریکایی نیویورک تایمز به نقل از منابع آگاه گزارش داد رئیس‌جمهور آمریکا به سرپرست وزارت دفاع این کشور گفته است که نمی‌خواهد با ایران وارد جنگ شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۳ - ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 17
کد خبر: ۱۱۴۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، پس از تشدید لفاظی‌های اخیرِ مقامات آمریکایی علیه کشورمان، اکنون رسانه‌ها گزارش داده‌اند که دولت دونالد ترامپ به دنبال تنش‌زدایی با ایران است.

 

در همین ارتباط، روزنامه نیویورک‌تایمز در گزارشی به نقل از چند مقام آگاه گزارش داده که دیپلمات‌های ارشد دولت ترامپ اخیرا تلاش‌های خود را در این زمینه آغاز کرده و در جستجوی راه‌هایی برای کاستن از سطح تنش‌ها با ایران هستند.

 

این روزنامه عنوان کرده است که مایک پمپئو، وزیر خارجه دولت آمریکا، نیز اخیرا از مقامات اروپایی خواسته به کاهش تنش با ایران کمک کنند و این کشور (ایران) را مجاب کنند که تنش‌های موجود را کاهش دهد.

 

نیویورک‌تایمز همچنین در گزارش خود به نقل از برخی منابع آگاه گزارش داده که ترامپ صبح روز چهارشنبه در جلسه‌ای که در «اتاق وضعیت» کاخ سفید برای بررسی موضوع ایران تشکیل شده در پاسخ به اظهارات مشاوران و مقامات ارشد نظامی دولت خود "قاطعانه" تاکید کرده که خواهان رویارویی نظامی با ایران نیست.

 

به نوشته این روزنامه، یافته‌های دستگاه‌های اطلاعاتی آمریکا درباره تحرکات نظامی اخیر ایران و استقرار موشک برروی قایق‌های تندروی این کشور، ترس زیادی را نسبت به اقدام نظامی احتمالی ایران علیه منافع آمریکا و متحدانش در منطقه ایجاد کرده است.

نیویورک‌تایمز در گزارش خود به موضوع اختلاف‌ نظر میان ترامپ و جان بولتون - مشاور امنیت ملی کاخ سفید- نیز اشاره کرده و به نقل از یک منبع آگاه گفته است ترامپ بیش از آنکه از اقدامات بولتون علیه ایران ناراحت باشد، از این ناراحت است که تصور شود بولتون سیاست دولت او در قبال خاورمیانه را هدایت می‌کند.

 

طبق گزارش این روزنامه، بولتون اخیرا در محافل خصوصی از بی‌میلی ترامپ برای ایجاد تغییر در خاورمیانه ابراز ناخرسندی کرده است. یک منبع آگاه نیز چندی پیش از قول ترامپ به رسانه‌های آمریکایی گفته بود "اگر همه چیز دست بولتون بود ما اکنون در چهار نقطه مشغول جنگ بودیم!»

این اظهارنظرها باعث شده گمانه‌زنی‌ها درباره احتمال برکناری بولتون نیز طی روزهای اخیر قوت بگیرد. بر همین اساس، برخی افراد در کاخ سفید در گفتگو با نیویورک‌تایمز درباره آینده او در سمت مشاور امنیت ملی آمریکا ابراز تردید کرده‌اند؛ هرچند کاخ سفید این گمانه‌زنی‌ها را رد کرده است.

 

روزنامه واشنگتن پست نیز هفته گذشته به نقل از برخی مقام‌های دولت آمریکا گزارش داد ترامپ از برخی اقدامات و برنامه‌ریزی‌های خودسرانه در دولتش برای تشدید تنش‌ها با ایران ناخرسند است.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار