دیدار نخست وزیر پاکستان با بن سلمان درباره جنگ غزه حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در شرق لبنان؛ ۲ نفر شهید شدند حریدی‌ها تهدید خود را عملی کردند پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها مشروط به اتخاذ «تدابیر ویژه» است کالاس: پنجره برای یک راه‌حل دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای ایران، در حال کوچک شدن است/ تهران باید بدون تأخیر اجازه بازرسی از سایت‌های هسته‌ای را بدهند عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد  ادعای اروپا: فرصت برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران به‌سرعت در حال پایان است جزئیات پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای شیخ نعیم قاسم: مجروحان پیجری پیشگامان بصیرت هستند/ سقوط اسرائیل حتمی است دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد

پمپئو: ما فقط می خواهیم ایران را به عقب برگردانیم

وزیر خارجه آمریکا در مصاحبه‌ای با اشاره به افزایش تنش‌ها میان واشنگتن و تهران اذعان کرد آمریکا برای به عقب برگرداندن ایران، به این کشور فشار وارد می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۵ - ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 17
کد خبر: ۱۱۴۵۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر ، پمپئو در این مصاحبه با اشاره به افزایش تنش‌ها میان ایران و آمریکا مدعی شد: در جریان برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) ما شاهد افزایش قابلیت‌های موشکی ایران بودیم. ما قابلیت آن‌ها را در توانایی حوثی‌ها در یمن دیدیم. همه این‌ها به این دلیل بود که دولت قبلی (اوباما) در برابر ایران کوتاه آمد؛ ما در حال اعمال فشار برای به عقب برگرداندن ایرانی‌ها هستیم و در نتیجه این اعمال فشار، تنش‌ها افزایش می‌یابند.

 

وزیر خارجه آمریکا افزود: می‌دانیم که از حاکمیت ایران چه می‌خواهیم، کاملا بر دستیابی به آنچه می‌خواهیم، تمرکز داریم و تلاش می‌کنیم که این کار را به شیوه‌ای انجام دهیم تا مطمئن باشیم که هر دیپلمات، سرباز، ملوان و هر فردی در نیروی دریایی و هوایی (آمریکا) خدمت می‌کند در امنیت است.

 

پمپئو در بخشی دیگر از این مصاحبه در انتقاد از جان کری، وزیر خارجه پیشین آمریکا گفت: «اینکه وزرای خارجه پیشین به اقداماتی ادامه دهند که زمانی که وزیر بودند به آن‌ها می‌پرداختند، موضوعی تاریخی و کاملا غیرسازنده است. من متوجه هستم که آن‌ها نظر متفاوتی با ما دارند و در این مورد حق دارند، اما مذاکره با سران جهانی و پیشنهاد دادن به آن‌ها مبنی بر اینکه منتظر ماندن برای پایان دولت کنونی، بهترین اقدام است، کاری بی‌سابقه است و کاملا با آنچه دولت‌های قبلی انجام داده‌اند، تفاوت دارد.آن‌ها باید سیاست خارجی را به ما واگذار کنند و بعد تمامی تلاش خود را در جهت سیاست‌هایی به کار بگیرند که در برابر ایران داشتند و به کیم‌ جونگ اون، رهبر کره‌ شمالی، اجازه داد که در تهدید هسته‌ای خود پیشروی داشته باشد و ما را در سراسر جهان تحقیر کرد. اگر این‌ها سیاست‌هایی هستند که این افراد می‌خواهند، باید در صندوق رای برایشان مبارزه کنند.

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۲۹ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۷
0
0
گور پدرت یانکی بی پدر و مادر،،ایران اسلامی محکم ایستاده و شما هم هیچ غلطی نمیتونید انجام دهید
آخرین اخبار