جهانگیر: ۹۳۵ شهید حمله اخیر شناسایی شدند/ ۳۸ کودک و ۱۰۲ زن در میان شهدا مراقب افراد کلاهبردار به روش دریافت پیش پرداخت برای خرید و یا سرمایه گذاری باشید دمای هوای خوزستان بالای ۵۰ درجه می‌رود طرح ترافیک در پایتخت از امروز اجرا شد آغاز رگبار و کاهش دما در ۹ استان از روز پنجشنبه هفته آینده درباره زمان برگزاری کنکور تصمیم‌گیری می‌شود دستگیری عامل موساد در مترو تهران هشدار باران‌های شدید موسمی به ۶ استان / شهروندان در خطر سیل و صاعقه و باد شدید طرح ترافیک در پایتخت از فردا اجرا می‌شود تامین اجتماعی: آگهی‌های خرید سابقه بیمه‌ای کلاهبرداری است تمدید مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقال + توضیحات سخنگوی وزارت آموزش و پرورش آمار رسمی شهدای حمله اسرائیل به زندان اوین اعلام شد + جزئیات ۳ روز رگبار باران و رعد و برق در نوار شمالی و ۲ استان دیگر / خیزش گرد و خاک در بخش‌هایی از کشور اورژانس تهران نیرو جذب می‌کند + شرایط پنجمین امدادگر هلال احمر به شهادت رسید

وزیر بهداشت: در یک هفته به اندازه کل جمعیت امارات تزریق واکسن انجام دادیم

وزیر بهداشت گفت: ما در یک هفته به اندازه کل جمعیت امارات تزریق واکسن انجام دادیم که این امر با همت همه افراد در پادگان ها، ورزشگاه‌ها و دانشگاه‌ها محقق شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۴ - ۳۰ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 21
کد خبر: ۱۱۴۶۱۱

به گزارش راهبرد معاصر، بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دیدار با سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری رییس ستاد کل نیرو‌های مسلح با بیان اینکه تجربه چند ماهه کرونا و واکسیناسیون برای نظام خوب بود به این دلیل که همه ارگان‌ها به ویژه نظامی پای کار آمدند و به ما کمک کردند، گفت: چرا که اگر ما می‌خواستیم با امکانات خود این حجم از واکسیناسیون را انجام دهیم بیش از یک سال زمان لازم داشتیم.

وی با اشاره به اینکه در واردات واکسن رییس جمهور، معاون اول ایشان، وزارت امور خارجه، بانک مرکزی وارد عمل شده و به لطف خدا بیش از انتظار واکسن وارد کشور شد، گفت: مرحله بعدی پس از واردات این حجم از واکسن، موضوع تزریق بود که مشکلات مربوط به خود را داشت؛ به لطف خدا، کمک مردم و همه نهاد‌های مربوطه ما رکورد تزریق روزانه حدود یک میلیون و ۶۵۰ هزار و رکورد تزریق حدود ۸ میلیون و ۶۰۰ هزار دز در هفته را ثبت کرده ایم و این درحالی است که فکر میکنم تمام جمعیت کشوری مثل امارات ۹ تا ۱۰ میلیون نفر باشد به این معنا که ما در یک هفته به اندازه کل جمعیت امارات تزریق انجام دادیم که این امر با همت همه افراد در پادگان ها، ورزشگاه‌ها و دانشگاه‌ها محقق شد. برای تزریق واکسن جوانان هم پای کار آمدند که این موضوع را در بازدید‌های شبانه از مراکز واکسیناسیون مشاهده کردم.

وزیر بهداشت تصریح کرد: همانطور که حضرت آقا فرمودند، کرونا نشان داد که ایرانی‌ها یک هویت خوبی دارند؛ این تجربه خوبی است و باید در هر کاری از هویت نیرو‌های خود استفاده کنیم. با همه اقداماتی که انجام شد و با کمک همه هیچ بیماری روی زمین نماند که این بسیار خوب بود.

عین اللهی ادامه داد: همانطور که در برخی کشور‌های اروپایی پیشرفته مشاهده شد بیماران بسیاری روی زمین ماندند و حمایتی از آن‌ها وجود نداشت. زمانی که نیرو‌های نظامی و ارتش مردمی باشند این اتفاقات همیاری و همدلی و حمایتی هم مشاهده می‌شود./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار