دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار در شمال‌شرق کرمانشاه انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم پزشکیان: خاک می‌خوریم، اما خاک نمی‌دهیم عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: حجاب آزاد نشده / اقدامات مراقبتی در حال آغاز است سردار ابن‌الرضا مشاور امور دفاعی پزشکیان شد رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است

ایجاد محدودیت برای سفر از اروپا و آفریقا به ایران

ایجاد محدودیت برای سفر از اروپا و آفریقا به ایران وزیر کشور با بیان این که رفت و آمد عمومی به مدت دوهفته برقرار نیست، گفت: تجار، سرمایه گذاران، دیپلمات‌ها و کسانی که برای درمان از قبل برنامه ریزی کردند با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و رعایت هفت سرفصلی که قبلا مشخص شده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۴ - ۳۰ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 21
کد خبر: ۱۱۴۶۶۴

به گزارش راهبرد معاصر احمد وحیدی وزیر کشور عصر امروز (سه شنبه) در حاشیه نشست با شهرداران کلانشهرها در جمع خبرنگاران گفت: امروز نشست با مسئولین شهرداری کلانشهرها بود که در این نشست شهرداران مشکلاتی که در حوزه‌های مختلف داشتند مطرح کردند.

وی افزود: برخی مشکلات مربوط به حوزه قانون باید در قانون رسیدگی شود، بخشی از مشکلات در حوزه برخی آیین نامه ها است. همچنین بعضی از مسایل مربوط به منابع درآمدی بود که مطرح شد و در مورد حوزه حمل و نقل صحبت کردیم. درباره هوای پاک و رعایت محیط زیست گفت و گو شد.

وزیر کشور ادامه داد: راجع نظام منابع انسانی و سرمایه انسانی شهرداری ها و مسائلی که در این حوزه بود گفتگو شد. درباره طرح جامع و طرح تفصیلی در شهرها نکات و مشکلاتی بود مطرح شد.

وی تاکید کرد: با توجه به اهمیت شهرداری‌ها و لزوم خدمت رسانی هر چه بهتر به مردم و ایجاد رفاه و آسایش و محیط با نشاط برای مردم لازم بود که این جلسه با شهرداران را برگزار کنیم.

وزیر کشور با بیان اینکه شهرداری ها با بعضی از دستگاه ها مشکلاتی و مسایلی دارند باید دنبال شود،‌ خاطرنشان کرد: این مسایل لیست شد که هرکدام باید جداگانه حل شود. امیدواریم که با این کار جمعی بین شهرداری ها بتوانیم وضعیت بهتری را در شهرها شاهد باشیم و مردم بتوانند بهتر از خدمات شهری استفاده کنند.

وحیدی همچنین در پاسخ به سوالی درمورد انتخاب شهرداران کلانشهرها گفت: در همه کلانشهرها شهردارهای آنها انتخاب شده است.

وزیر کشور همچنین در پاسخ به سوال خبرنگار فارس درباره کنترل و پیشگیری از ویروس «امیکرون» گفت: این مورد در کشور ما یافت شد و از کشور امارات مسافری این ویروس را با خود آورده بود که باید تمهیدات لازم برای آن اندیشیده می‌شد.

وی با بیان این که تمهیدات و محدودیت‌هایی پیشگیری و کنترل سویه جدید کرونا در چند بخش در نظر گرفته شد، گفت: قرار شد کشورهایی که بیشتر اروپایی و آفریقایی هستند و نقطه شروع این سویه جدید بودند محدودیت‌های تردد به ایران داشته باشند. سایر کشورها هم به مدت دو هفته در قالب 7 مورد که از قبل مشخص شده با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی مجاز به تردد هستند.

وزیر کشور با بیان این که رفت و آمد عمومی به مدت دوهفته برقرار نیست، گفت: تجار، سرمایه گذاران، دیپلمات‌ها و کسانی که برای درمان از قبل برنامه ریزی کردند با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و رعایت هفت سرفصلی که قبلا مشخص شده است.

وحیدی افزود: محدودیت‌های ترددی از داخل به خارج برای خارجی دیده شد و برای ایرانیانی که از آن مسیرها می آیند باید حتما 2 دوز واکسن را زده و پی سی آر منفی داشته باشند و در صورت لزوم در مرز مجددا پی سی آر از آنها گرفته شود و چنانچه پی سی آر آنها منفی بود می‌توانند وارد شود در غیر این صورت قرنطینه می شوند.

وی ادامه داد: نکته مهم دیگر این است که در جلسه قرارگاه مبارزه با ستاد کرونا بر دز سوم تاکید شد که اجرایی شود. دوز سوم ایمنی را به نسبت قابل توجهی بالا می‌برد. در وزارت بهداشت این موضوع بررسی شد و در قرارگاه تصویب و ابلاغ شد که به این موضوع اهتمام بورزند.

وزیر کشوردر ادامه بر تشدید رعایت مقررات بهداشتی تاکید کرد و گفت: بعضی از شهروندان نسبت به کرونا احساس عادی شدن شرایط را دارند. استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی و یا سایر مقررات بهداشتی ضعیف شده است بنابراین باید تاکید شود که مراقبت‌های تشدید شود.

وی گفت: امروز در شرایط خوبی هستیم و این شرایط خوب به همت مردم و مسوولان دست اندرکار بوده است و نباید با یک بی احتیاطی در مقابل این سویه جدید که خیلی سریع انتقال پیدا می کند این وضعیت مناسب از دست برود. از مردم می خواهیم که همکاری های لازم را داشته باشند تا گرفتاری جدیدی از بابت این سویه جدید نداشته باشیم.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار