قیمت دلار، یورو امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ یورو ۲۹۷ هزار تومان قیمت خورد قیمت طلا امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۵۱۶ هزار تومان گران شد زمان افزایش مبلغ کالابرگ اعلام شد | جزییات شارژ ۵۰۰ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ نحوه فعالسازی خرید اعتباری بازنشستگان / جزییات طرح تامین رفاه بازنشستگان صعود قیمت‌ها در بازار ارز و طلا | رشد ۱۹۷۰ تومانی قیمت دلار | طلا از سقف ۲۶ میلیون و ۴۶۷ هزار تومان برگشت پیش‌بینی قیمت دلار چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ قیمت سکه امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ قیمت طلا امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۱۱۳ میلیون تومان شد افزایش مبلغ کالابرگ از مهر ۱۴۰۵؛ فرصت جدید ثبت خوداظهاری در آبان آغاز ثبت نام پیش‌فروش بدون قرعه‌کشی سهند S سایپا از ۲۷ مهر ۱۴۰۵+ جزییات و شرایط واریز حقوق بازنشستگان مهر ۱۴۰۵ از ۲۸ مهر / خبر جدید درباره معوقه اردیبهشت بازنشستگان جزئیات جدیدترین حراج شمش طلا سه‌شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ + شرایط ثبت نام و خرید سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟ آخرین خبر از زمان پرداخت و مبلغ سود ۱۴۰۵
عضو هیات رئیسه مجلس:

ارز ترجیحی عده‌ای رانت‌خوار را یک‌شبه میلیاردر کرد

ارز ترجیحی عده‌ای رانت‌خوار را یک‌شبه میلیاردر کرد عضو هیات رئیسه مجلس با بیان اینکه ارز ترجیحی عده‌ای رانت‌خوار را یک‌شبه میلیاردر کرد، گفت: تخصیص ارز ترجیحی به کالاهای اساسی به شکل فعلی باید اصلاح شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۷ - ۳۰ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 21
کد خبر: ۱۱۴۶۶۵

به گزارش راهبرد معاصر مجتبی یوسفی عضو هیات رئیسه و نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی  با تاکید بر اصلاح در تخصیص ارز 4200 تومانی برای تامین کالاهای اساسی گفت: روند فعلی در تخصیص ارز 4200 تومانی برای تامین کالاهای اساسی باعث از بین رفتن منابع ارزی کشور می‌شود و یک نوع خیانت به حال و آینده است.

وی افزود: در 4-3 سال اخیر که ارز ترجیحی و یا همان ارز 4200 تومانی وارد عرصه اقتصاد کشور شد، بنا بود که ما با تخصیص این ارز هم ارز را مدیریت کنیم و هم دارو و کالاهای اساسی و نهاده دامی و گوشت و مرغ و پروتئین را برای مردم تامین کنیم و هم تولیدکننده به کار خود ادامه دهد و هم مصرف‌کننده با قیمت مناسب محصولات را دریافت کند، اما در عمل با تخصیص این ارز یک عده افراد رانت‌خوار را یک‌شبه میلیاردر کردیم.

عضو هیات رئیسه مجلس اظهار داشت: روش توزیع ارز 4200 تومانی متأسفانه به گونه‌ای بود که نه دارو با قیمت مناسب در اختیار مصرف‌کننده قرار گرفت و نه نهاده دامی و نه مواد اولیه تولید با قیمت ارزان در اختیار تولیدکنندگان قرار گرفت.

یوسفی خاطرنشان کرد: اصلاح در تخصیص ارز 4200 تومانی یک ضرورت است اما حذف یک شبه و ضربتی ارز 4200 تومانی و تصمیمات خلق‌الساعه در این باره ممکن است وضع معیشتی مردم را سخت‌تر کند.

وی افزود: فرصت‌طلبانی که جان مردم در حوزه دارو و نان مردم در حوزه مسائل معیشتی را به گروگان گرفته‌اند و برای خود و برخی از آقازاده‌ها سرمایه‌های آن چنانی دست و پا کرده‌اند، باید مدیریت شوند.

عضو هیات رئیسه مجلس اظهار داشت: باید مراقب باشیم در اصلاح تخصیص ارز 4200 تومانی به اقشار آسیب‌پذیر اعم از بازنشستگان، کارگران و... فشار مضاعف وارد نشود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار