یک مقام ایرانی: توقف دائمی غنی‌سازی کاملاً رد شده است عمان: مذاکره کنندگان از ایده‌ها استقبال کردند وزارت خارجه چین: از ایران در حفظ حقوق مشروع خود حمایت می‌کنیم ادعای معاون ترامپ: دلایلی داریم که ایران به دنبال سلاح هسته‌ای است روبیو: مذاکرات پنج‌شنبه بر مسأله‌ای هسته‌ای متمرکز خواهد بود عراقچی و البوسعیدی در ژنو دیدار کردند سفیر جدید ایران در لبنان به زودی عازم بیروت می‌شود / سوابق محمدرضا رئوف شیبانی آکسیوس: واشنگتن خواهان توافق هسته‌ای دائمی با ایران است درگیری گارد ساحلی کوبا با یک قایق آمریکایی با ۴ کشته پایان یافت هلند پرواز‌های خود به سرزمین‌های اشغالی را متوقف کرد البرادعی: جنگ با ایران هزینه‌های وحشتناکی خواهد داشت وزرای خارجه ایران و عمان امشب در ژنو رایزنی می‌کنند آکسیوس: ترامپ با زلنسکی تلفنی گفت‌و‌گو کرد عراقچی: معتقدم فردا در ژنو امکانی برای رسیدن به توافق وجود دارد / ما عمداً برد موشک‌های خود را به ۲۰۰۰ کیلومتر محدود کرده‌ایم؛ این فقط برای دفاع از خودمان است هواپیمای نظامی آمریکا دچار حادثه شد/ زخمی شدن ۵ سرنشین آن

ایتالیا: اروپا توان تحریم گازی روسیه را ندارد

نخست‌وزیر ایتالیا امروز گفت: اروپایی‌ها توان تحریم کردن روسیه در حوزه گاز را ندارند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۵ - ۰۱ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 22
کد خبر: ۱۱۴۸۳۱

به گزارش راهبرد معاصر در شرایطی که فشار آمریکا برای اتخاذ مواضع سرسختانه‌تر کشورهای اروپایی علیه روسیه به دلیل تنش‌ها بر سر موضوعاتی از قبیل اوکراین ادامه دارد، نخست‌وزیر ایتالیا در این باره اظهارنظر جالبی کرد.

«ماریو دراگی» نخست‌وزیر ایتالیا روز چهارشنبه (امروز) در یک کنفرانس خبری در پایتخت این کشور اعلام کرد، اروپایی‌ها توانمندی لازم برای اعمال تحریم علیه روسیه در حوزه گاز را ندارند.

وی که قبل از نخست‌وزیر شدن در ایتالیا ریاست بانک مرکزی اروپا را برعهده داشت، در کنفرانس خبری به مناسبت آخرین روزهای سال ۲۰۲۱ میلادی درباره برخی اظهارات برای اعمال تحریم‌های گازی اتحادیه اروپا علیه روسیه اظهارنظر کرد.

طبق گزارش اسپوتنیک، ماریو دراگی گفت: «بیایید ما اروپایی‌ها از خودمان این سوال را بپرسیم اگر ما می‌خواهیم در حوزه گازی (علیه روسیه) تحریم‌هایی اعمال کنیم آیا ما واقعا قادر به انجام این کار هستیم و ما به اندازه کافی قوی هستیم و اینکه آیا در این برهه فعلی، این کار درستی است؟»

نخست‌وزیر ایتالیا سپس ادامه داد: «واضح است که جواب‌ها (به این سوالات) منفی خواهند بود».

دراگی با بیانی اینکه اتحادیه اروپا باید گفت‌و‌گو با روسیه را حفظ کند، افزود که ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه «می‌خواهد در یک وضعیت برای مذاکرات باشد؛ وضعیتی که طبق آن روند تحولات به عواقب غیر قابل بازگشت منجر نخواهد شد».

هشدار نخست‌وزیر ایتالیا در شرایطی مطرح شده که عملیات ساخت و ساز پروژه خط لوله انتقال گاز «نورد استریم ۲» در ماه سپتامبر پایان یافت و در حال حاضر این پروژه در مراحل دریافت مجوز توسط آلمان و کشورهای اروپایی است.

بنا بر گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، برخی گزارش‌های اخیر حاکی از این است که به دلیل تشدید تنش‌ها بین روسیه و اوکراین ممکن است عملیاتی شدن پروژه خط لوله انتقال گاز نورد استریم ۲ از روسیه به آلمان و دیگر کشورهای اروپایی متوقف شود./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار