وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

تمجید بایدن و ترامپ از یکدیگر برای اولین بار

بایدن امروز اعلام کرد:به لطف دولت قبلی و جامعه علمی ما، آمریکا یکی از اولین کشورهایی بود که به واکسن کرونا دست پیدا کرد، صحبتی که ترامپ در واکنش به آن گفت از حرف‌های بایدن «اندکی غافلگیر» شده و از او بابت انجام دادن «کاری بسیاری خوب» متشکر است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۹ - ۰۱ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 22
کد خبر: ۱۱۴۸۳۲

به گزارش راهبرد معاصر رئیس جمهور فعلی دموکرات و رئیس جمهور سابق جمهوری‌خواه آمریکا برای اولین بار به تعریف و تمجید از یکدیگر پرداختند.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، بایدن روز سه‌شنبه گفت: «بگذارید شفاف صحبت کنم. به لطف دولت قبلی و جامعه علمی ما، آمریکا یکی از اولین کشورهایی بود که به واکسن [کرونا] دست پیدا کرد».

ترامپ در مصاحبه امروز (چهارشنبه) با شبکه «فاکس نیوز» از اظهارات بایدن استقبال کرد و گفت:‌ «فکر می‌کنم چیز فوق‌العاده‌ای بود و فکر می‌کنم مردم زیادی خوشحال شدند».

او در ادامه گفت از حرف‌های بایدن «اندکی غافلگیر» شده و از او بابت انجام دادن «کاری بسیاری خوب» متشکر است.

رئیس جمهور سابق آمریکا در این مصاحبه گفت: «می‌دانید، باید یک روند التیام در این کشور رخ دهد و این کار [بایدن] کمک زیادی می‌کند».

تعریف و تمجید ترامپ و بایدن از یکدیگر در حالی رخ می‌دهد که مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها در آمریکا اعلام کرده در حال حاضر سویه جدید «اومیکرون» ۷۳ از کل موارد ابتلا به ویروس کرونا را شامل می‌شود.

بایدن روز سه‌شنبه علاوه بر تمجید از تلاش دولت ترامپ برای ساخت ویروس کرونا، دریافت دوز سوم واکسن از سوی او را نیز تحسین کرد و گفت شخص وی نیز دوز سوم واکسن را «به محض اینکه مهیا شد» دریافت کرد.

رئیس جمهور آمریکا در این‌باره گفت: «رئیس جمهور سابق آمریکا اعلام کرد که دوز یادآور را دریافت کرده است. شاید این یکی از محدود کارهای او باشد که با آن موافق هستم».

ترامپ بعد از شکست از بایدن در انتخابات آمریکا ادعای وقوع «تقلب بزرگ» را مطرح کرده و اتهامات و منازعات حقوقی متعددی را علیه او مطرح کرد.

در طول یک سالی که از ریاست جمهوری بایدن می‌گذرد، ترامپ همواره انتقادات تندی را علیه او مطرح کرده است. یکی از تندترین حملات ترامپ علیه رئیس جمهوری آمریکا بابت نحوه اجرای خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان بود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار